Ale ako ju strati? Lebo tu je veľa alternatív. Napr. Ten 13ročný ju zbalil a ona teraz ľúbi jeho...Alebo ten 13 ročný zbalil jeho Ako vstúpil do ich vzťahu?
vsetci obydvaja su moji kamosi aten 17-rocny ju zbalil niekde na disko ale kde ja neviem tak sme chodievali von vsetci styria a zrazu sa len jedneho dna dozviem ze mu dala kosom a ze chce chodit stym druhym (13)
ved ten 17 rocny je urcite vacsi, tak nech toho 13 rocneho zbije
zartujem. Co ja viem, trochu divne, ze by 15 rocna chcela chodit s o 2 roky mladsim, kedze v tomto veku je ten rozdiel dost patrny. Tak o 10 rokov ten rozdiel bude zanedbatelny, ale teraz... ale ked ho lubi, tak ja na tom nevidim nic nenormalne, len ze so sexom si este budu musiet 2 roky pockat
wau, mno newiem asik sa jej pacia mladsi, poznam spoluziacku a ona chodila wzdy z mladsim, ale newiem ako je to teraz...ale dost diwne... nemozem powedat ani ci je to normalne alebo nenormalne, wed kazdy je iny a kazdemu nieco ine wyhowuje, mno ale ja by som asik nechodila z mladsim mno to je moj nazor
Aj ja mam kamosku 15-rocnu, ktorej sa paci 13-rocny. Je to sice troska tazsie na pochopenie, ale ved laska je nevyspitatelna a co sa tyka toho sexu, tak mozno, ze ona nechce sex, ale lasku, mozno sa sexu uz "prejedla" alebo naopak sa boji, ze ten 17-rocny bude chciet sex a ona chce este pockat par rokov...
veronka: "15 rocna sa uz prejedla sexu...skoro som sa oplula horucim cajom...
ja by som z toho bola inak tiez mierne vykolajena, ale nakoniec, nebavme sa o veku, aj ked, nechat 17rocneho kvoli 13rocnemu... uprimne povedane, skor ci neskor da kosom aj tmuto, pretoze predstavte si tu blamaz, ze chodi s 13rocnym, to by neuniesla...nech sa kamos neboji, este sa k nemu vrati...
V láske nie je nič normálne, takže nech kamoš nie je smutný, nájde si lepšiu. Je lepšie, že odišla teraz, ako by ho mala ešte 2 roky naťahovať a potom by aj tak odišla.
Co sa tyka toho sexu ze 15-rocna, akoze vacsina bab v 15 este sex nie, ale kolko ich ja poznam, co uz v pohode v 13-tich, takze bacha na obarenie horucim cajom :o)...a ako hovorim laaaaska je nevyspitatelna
veronka: ze v 13 v pohode... skoro som sa zadusil... To uz rodicia dnes deti vobec nevychovavaju? Take nieco zistit o svojom 13 rocnom dietati, tak ma zaracha az do 21...
Vies nie kazdy rodic je taky starostlivy, ako by si bol ty a okrem toho, to dievca to urcite vsade neroztrubi, takze s najvacsou pravdepodobnostou by si sa to nedozvedel...
ach, toto je zase jena z tych diskusii, kedy 14-15rocny clovek ide presviedcat niekoho, kto ma vacsie skusenosti, vysplejsie nazory atd.. o zivote. ach, no co, kazdy si tym prejdeme..
k otazke: nie, mne to pride divne. keby je ten rozdiel napr. ze ona ma 20 a chodi s 18 rocnym, ok. to sa uz da.
Nech sa kazdy drzi svojej partie, kedze su tu taky ktory pili alkohol prvykrat v 20tke, a tak isto su tu taky, ktorych tahali ozratych z priekopy v 12stich tak sa necudujte, ze kazdy pise nieco uplne ine.
A s tym cajom, neviem uz peknych par rokov je trend, ze 13stky ... hladaju lasku a vacsinou ju najdu v podobe 15-17rocneho chalana, ktory hlada dievca na stratenie panictva...
No tak po precitani tohoto tu, je to take zamotane ze az Ale tak aj ja sa pokusim k tomuto nejako vyjadrit.
Myslim si, ze chlapec je este mlady, ale tak zase priznajme si, ze v tomto obdobi, uz niektori 13 rocni toho vedia A zase ked si to zoberieme tak, ze laska je nevyspytatelna vec a tej sa rozkazat nedokaze, takze mozno to jej aj prospeje, ale tak podla mna 15 a 13 rocny, no neviem ci im to vide, na toto som teda zvedavy, dufam, ze nas budes informovat, lebo toto si nenecham ujst.)
to ma poser ze 15rocna s 13 omg to musi byt asi poriadny kanec or ona si casto slaha do zily ale k veci TOTO NORMALNE URCITE NENI je tu vsak este moznost ze toho 17uz nexcela a tak mu povedala ze xodi s 13 a pritom je to jej brat or bratranecktoreho vyuzila ho aby nemala opletacky
tuto moznost mozme vylucit lebo ona to snim ocividne mysli vazne a maly je nadceny ze ma konecne babu ja a ten 17 si myslime ze ide o nejaky kanacky zartik ale nechapeme jeho pointu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
zartujem. Co ja viem, trochu divne, ze by 15 rocna chcela chodit s o 2 roky mladsim, kedze v tomto veku je ten rozdiel dost patrny. Tak o 10 rokov ten rozdiel bude zanedbatelny, ale teraz... ale ked ho lubi, tak ja na tom nevidim nic nenormalne, len ze so sexom si este budu musiet 2 roky pockat
ja by som z toho bola inak tiez mierne vykolajena, ale nakoniec, nebavme sa o veku, aj ked, nechat 17rocneho kvoli 13rocnemu... uprimne povedane, skor ci neskor da kosom aj tmuto, pretoze predstavte si tu blamaz, ze chodi s 13rocnym, to by neuniesla...nech sa kamos neboji, este sa k nemu vrati...
k otazke: nie, mne to pride divne. keby je ten rozdiel napr. ze ona ma 20 a chodi s 18 rocnym, ok. to sa uz da.
ale 13?? no nekomentujem..
A s tym cajom, neviem uz peknych par rokov je trend, ze 13stky ... hladaju lasku a vacsinou ju najdu v podobe 15-17rocneho chalana, ktory hlada dievca na stratenie panictva...
Myslim si, ze chlapec je este mlady, ale tak zase priznajme si, ze v tomto obdobi, uz niektori 13 rocni toho vedia A zase ked si to zoberieme tak, ze laska je nevyspytatelna vec a tej sa rozkazat nedokaze, takze mozno to jej aj prospeje, ale tak podla mna 15 a 13 rocny, no neviem ci im to vide, na toto som teda zvedavy, dufam, ze nas budes informovat, lebo toto si nenecham ujst.)
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk