Každá žena je iná, každá má šírku, dĺžku pochvy inú a čo sa týka pružnosti, tak to tiež.
Teda, jedna 20 centimetrový penis ,zvládne, lavou-zadnou, druhá s tým bude mať problém a bohužial to nepojde. To, že mne sa tam zmestí 10, alebo 30 centimetrový, bude tebe úplne na nič, pretože nie sme rovnaké. A teda, jednej to bude vyhovovať viac (teda väčší=lepší), druhej naopak nie a bude ju to možno aj bolieť... Ale co som pocula tak velky sposobuje intenzivnejsie pocity... A pošli foto nech zhodnotíme
... mne na tom tiež nezáleží.. ale ako už spomínala plarika každé dievča, žena chce niečo iné, niektorej stačí 15 cm iná potrebuje 20 cm ale rozhodne by som sa toho nebála na tvojom mieste... nie je to totiž až taká dôležitá vec.. dôležité je to ako to vieš v posteli..
Záleží! A ozaj každej, aj keď to neprizná... Určite by nechcela obrovského, ktorý by ju "roztrhal" a ani malého, ktorého by ani vôbec necítila.. No ak má chalana ozaj rada, tak toto je jedna z posledných vecí, ktorú rieši...
@krutafunebracka Kde beriem odvahu? No v sebe. A každá normálna baba to tak berie. A možno som nemala právo ale ako tak pozerám, na to, že si 24 ročný mladý muž, tak Teba sa to netýka, nemyslíš?
@krutafunebracka Ja nikomu neseriem svoj názor do papule. Ak nejaké dievča nesúhlasí s mojim názorom, tak nech mi to povie, ja proti tomu nič nemám. A potom, Ty tiež nemáš normálne názory a predsa Ťa na nich neupozorňujem. Prečo mi teraz chceš brať moje názory? Ja Ti Tvoje neberiem, tak čo je Teba do mojich?
@romyyy Ale ja to nevravím za všetkých, ja vždy vravím ZA SEBA. Mne je jedno, či podľa teba je hento pravda alebo nie, ale „Záleží! A ozaj každej, aj keď to neprizná... Určite by nechcela obrovského, ktorý by ju "roztrhal" a ani malého, ktorého by ani vôbec necítila..“ je sakrachoré! Zvlášť keď väčšina napísala, že to nie je pravda.
@krutafunebracka Tak som chorá... A čo? Teraz mi povedz, kto v dnešnej dobe nie je chorý? A neboj, ľudia robia aj horšie veci.. Len Teba trápi, že som si dovolila povedať svoj názor a zainteresovať do toho všetky baby. Tak sa Ti VEREJNE OSPRAVEDLŇUJEM, že som spravila niečo tak strašné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no každej sa páči niečo iného.. tak ako každému chalanovi sa páči niečo iného.. jednej stačí menej, iná potrebuje viac.. silno individuálne..
Teda, jedna 20 centimetrový penis ,zvládne, lavou-zadnou, druhá s tým bude mať problém a bohužial to nepojde. To, že mne sa tam zmestí 10, alebo 30 centimetrový, bude tebe úplne na nič, pretože nie sme rovnaké. A teda, jednej to bude vyhovovať viac (teda väčší=lepší), druhej naopak nie a bude ju to možno aj bolieť... Ale co som pocula tak velky sposobuje intenzivnejsie pocity... A pošli foto nech zhodnotíme