13..to nie je este malo? ale co ja viem ak si psychicky vyspelejsia a vyzeras aj na viac..ak si sedite vy dvaja...nevim posudit ale ved sa vravi ze baby su 2 roky pred chalanmi..mne sa zda 13 este dost malo neber si to osobne..
podla mna,je to v tomto veku dost znacny rozdiel...aj ked mam skusenost...kamoska mala 13 a chalan s ktorym zacala chodit tiez 17...a ver never,ona ma teraz 19 a este stale su spolu...ale to bude asi ta vynimka co potvrdzuje pravidlo...
@13 jaj tak to si mala hned povedat...to poznam aj ja take presne ako spoluziacka mojej segry...aj ked v 19 sa brat je moc skoro...ale ich vec...som skor narazal na terajsie 14 rocne baby
no nejde o ten rozdiel ale mas 13 a ako nehovorim mozno ze si aj taka vyspela ale...pochybujem a on ma 17 a je to chalan myslim ze to na vysvetlenie staci
@22 jj presne zacala s chalanom chodit v 14, on mal 21 a byvaju v nejakej dedine medzi Salou a Nitrou tak za to sa mi to zdalo podobne lenze u nich je smutnejsie to ze ona jebe na vysku a hned sa chce vydavat...
@25 nestela by som hned v 19 to je skoroo podla mnaa....tak to mozno im bude dobre spolu co ty vies.. noo je to dost velka zhoda nahod ale tato baba byvala v Šali ale stahuju sa do nitri bo tam ma vysku..
myslim si, ze je to dost...pretoze ty mas este len trinast, si stale pod zakonom a 17 rocny chalan...mam taky pocit ze w tomto weku ide chalanom iba o jedno..ale nechcem hazdat do jednho wreca...
@29 kazdeho osobna vec...ja som si to naplanoval tak ze najprv spravim vysoku, potom si najdem dievca na vazny vztah a dobre platenu pracu, a okolo 30 svadba a deti...
@31 aj ja to mam tak najskor vyska do 24 potom az vztah a praca s dobrym platom...v dnesnej dobe je podla mna potrebna vyska....a tak ja stem deti okolo 26
Asi by si si mala počkať. Ja keď som mala 14 tak som chodila s 19 ročným, lenže on bol dosť pribrzdený, predo mnou babu nemal, čiže sa nikam neponáhľal, ani skúsenosti nemal.
City sú city, ale ak sa dáte dokopy, hlavne sa s ním nevyspi pred 15-tkou.
13-17 ? no to by som povedala ze jo ale pokal to neni typek co Ta ma len na jedno tak preco nie treba sniecim zacat.... ja mam 16 a moj priatel ma 28...no a ? neboj sa nicoho....ale pokial zacne obit nieco co sa ti nepaci posli ho kade laksie...
bože noačo žeee baba ma 13 aa on 17....uplne žee normalka..aa co že je pod zakonom..ved nič nejdu spolu preboha robit..alebo jo? ...ale ne si myslim že ne..a je to normalne šak ked sa lubja na veku nezaleži nie???
podla mna je ten vekovy ozdiel v pohodke...modzi mnou a mojim xalanom je 5 rokov a klape nam to uplne super...ae ja mam 17 a on 22...len ide o to ze ona je ete pod zakonom a nehnevaj sa na mna ae ty si myslis ze to s nou ma buducnost? 13 rocne decko ktore nema rozum ete?porozmyslaj o tom....
13 a 17 = 4 roky.. Je to v pohode rozdiel ak ste ale na takej priemerne istej "vlne".. Neviem čo to je za chalana, ale myslím, že rozmýšla celkom už inak ako ty.. a časom mu pôjde asi aj o niečo viac. Veď skús, ale myslím, že na dlho to nebude.. ako nič v zlom
podla mna ani tak nezalezi na veku ako a vyspelosti oboch.su baby ktore su inteligentne a zodpovedne aj v 13 (aj ked ich je velmi malo)a su aj chalani ktori sa aj v 17 spravaju rovnako ako ked mali 13.skus to a uvidis
ale prestante, podľa mňa je len platonicky zalubena do nejakeho napr. bratoveho kamarata, podla mňa by si mala skor byť zalubena do nejakeho spevaka napr sestranica fičí na Jonas Brothers
Podľa mňa tie 4 roky neprekážajú, medzi mnou a mojím chlapcom je rozdiel 4,5 roka...On má skoro 20,5 roka a ja za dva mesiace 16..A zajtra tomu bude 10 mesiacov čo sme spolu a je to super klape to..takže podľa mňa ten vekový rozdiel fakt nehrá úlohu.. To že 13tka chodí s 17ročným ešte neznamená že sa s ním chce hneď aj vyspať, aj keď u niektorých to tak možno je ...
zazil som presne rovnake- baba 13, ja 17... Zavisi samozrejme od toho ako su obaja vyspeli, ci uz psychicky,ale aj fyzicky ..jednoducho, pokial citite ze si rozumiete a vsetko co k tomu patri, tak NO problem.
podla mna vekovy rozdiel nehra rolu... avsak vo vasom pripade tam ten vekovy rozdiel asi citit je... aj tak si myslim ze chodit s niekym uz v 13 je skoro ale v dnesnej dobe ... napriklad moj priatel je odomna o 6 rokov starsi a obaja tam citime ten rozdiel ale mame sa radi takze nam je jedno kolko ma ten druhy rokov... snad ma pochopite dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
13.ročná ved si pod zákonom
ja som mal tiez o 4 roky mladsiu a tam bolo citit obrovsky vekovy rozdiel
no akoze terajsie 14 rocne baby su mozno.... neviem nebavim sa s takymi po pravde
je rozdiel ked chodi 13r so 17r a 20r s 24r...
po 18-stke 20-tke...uz je mozne aj normalne hocico
aj 30 rocnemu moze ist o jedno...v hociktorom veku moze ist len o jedno
@35 to nikto nepovedal...
City sú city, ale ak sa dáte dokopy, hlavne sa s ním nevyspi pred 15-tkou.
Veľa šťastia