to druhe je neprijemne, kedze neznasam chrobaky. To prve je np, kedze pri zapale dutin dlhom sa take moze zrobit a potom to moze ztvrdnut a sa to musi vysekat.
@stahli neviem, či sa to týka priamo toho hore, lebo som to pozerala len trochu, ale kľudne sa ti tam môžu dostať, ak sa budeš kúpať vo vodičke plnej parazitov
co maju furt ludia s tym jedenim..neviem ale ked jem, robia so mnou tie veci rovnake nic, ako ked nejem..a aj keby som videl nieco mega ultra gore, tak si poviem fuj a dalej zeriem..
to prvé je pohodka. cerviky nenavidim viac ako cokolvek ine tkze som to nepozeral. a pri two girls one cup som jedol ked mi kamos poslal link. taky pohoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pardon, mne sa to len rymovalo
ble
co maju furt ludia s tym jedenim..neviem ale ked jem, robia so mnou tie veci rovnake nic, ako ked nejem..a aj keby som videl nieco mega ultra gore, tak si poviem fuj a dalej zeriem..