ale nie no, ved ja chapem, ze je len clovek a tak nesmieme byt nanho moc tvrdi, ale niekedy ma tie chyby ohladne priatelov riadne seru. ale ked sa to takto vysvetli, potom zas mi je ho aj luto, ze vsetci sa nanho preto hnevaju a on chudak nestiha
@19 ono vies, ked si mas vybrat medzi komercnym projektom za ktory dostavas vyplatu a niecim co robis vo volnom case a zadara, volba priorit je jednoducha.
nepoznám ho, nehovorila som s ním nikdy, nestretla som ho nikdy, nepísali sme si nikdy tým pádom by bolo maximálne blbé hlasovať za jednu či druhú možnosť
@tommyhot Nie, nepoznám ho osobne, ide o prvý dojem, ktorý síce internet môže skresľovať a možno keby som ho poznala osobne, tak zmením názor, ale moja momentálna odpoveď platí.
@elemia ine je ked tu picujem na ludi aki su jebnuti... ale to vobec neriesim ci su mi sympaticki alebo nie... btw bavime sa o sympatiach vonkajsich, ci vnutornych? lebo to je rozdiel..
@tommyhot ja vazne netusim na koho tu ako nadavas a na to som ani nereagovala...
ale neverim, ze si o kazdom vzdy a jedine vytvoris nazor (aj ked mozno nie spravny a ktory sa casom zmeni) az ked ho osobne spoznas (co aj ked cloveka osobne poznas, nemusi byt ta jeho prava tvar)
komu sa @tomas nepáči nech sa strčí do riti a drží hubu a krok!, každy by len kritizoval a hovno robil..........mne sa páči, len škoda, že nie je bukvica..............filip
@tommyhot zaspatkuj trosku.. ak sa niekto pyta, ci je niekto iny sympaticky, tak vsetci musia dat ano, alebo sa zdrzat hlasovania, lebo ho nepoznaju osobne?
jasne, ze clovek moze a i bude nesympaticky i ked si ho len vsimas resp ho nepoznas.. - mozno sa bude jednat len o jeho vyjadrovanie sa a prejav, ale bude..
to ze ty neriesis sympatie je tvoja vec.. ale preco maju byt vsetci s tebou konformni?
co hmm, ja by som robil prioritne radsej robotu za ktoru mam vyplatu ako svoj hobby web. samozrejme netusim ako to tomas ma ani ma do toho nic nie je len som napisal co si myslim.
@johnysheek je spomaleny, nevie si rozdelit povinnosti a zabezpecit, aby vsetko fungovalo.. najma s redaktorskym systemom ma riadne nasral, ale inac vypada ako fajn chalan ale ak je Birdz odrazom jeho snahy, tak vzhladom na to, ze tu nefunguje x veci normalne, je to smutne =D
osobne ho prilis nepoznam, mozno by som to mal zmenit.. who knows
@trypatminedream vzhladom k tomu, ze ako tu niekto pisal o pivnicke, tak ta patri do portfolia "perex.u" a zaroven je verejnym tajomstvom, ze birdz vlastni tiez perex
a co mi je zatial zname, tomas si perex nekupil, tak "hobby web" mi v tejto spojitosti nejde do hlavy.. a preto za to pravdepodobne vyplatu ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja som mu pisal a mne nahodou aj odpisal
že posledné tri mesiace sa na to chystal, ale že ho furt zamestnávali nejakou inou robotu ohladne pivnicka.sk -,-
ale nie no, ved ja chapem, ze je len clovek a tak nesmieme byt nanho moc tvrdi, ale niekedy ma tie chyby ohladne priatelov riadne seru. ale ked sa to takto vysvetli, potom zas mi je ho aj luto, ze vsetci sa nanho preto hnevaju a on chudak nestiha
ti napisem presne co mi on napisal ak chces
staci mi, ze si uviedol dovod
ale neverim, ze si o kazdom vzdy a jedine vytvoris nazor (aj ked mozno nie spravny a ktory sa casom zmeni) az ked ho osobne spoznas (co aj ked cloveka osobne poznas, nemusi byt ta jeho prava tvar)
jasne, ze clovek moze a i bude nesympaticky i ked si ho len vsimas resp ho nepoznas.. - mozno sa bude jednat len o jeho vyjadrovanie sa a prejav, ale bude..
to ze ty neriesis sympatie je tvoja vec.. ale preco maju byt vsetci s tebou konformni?
@tryptaminedream @21 hm??
@kolini chyba mi tu tvoje uprimne vyznanie alebo ho radsej nepis
osobne ho prilis nepoznam, mozno by som to mal zmenit.. who knows
a co mi je zatial zname, tomas si perex nekupil, tak "hobby web" mi v tejto spojitosti nejde do hlavy.. a preto za to pravdepodobne vyplatu ma