Myslím si, že by si nemal označovať dievčatá, ktoré nečakajú do svadby ako "čupky".
Súhlasím s tebou ak to myslíš tak, že sú dievčatá, ktorým je jedno s kým sa kedy vyspia a striedajú partnerov ako ponožky.
nesúhlasím s tebou v takom prípade, že dievča chodí s chlapcom už nejaký ten rok a sú si navzájom príťažliví, plánujú spolu budúcnosť, veria si a sú presvedčení o tom, že spolu prežijú život. Myslím si, že vtedy je to na mieste ak nepočkajú, lebo predsalen svadba v dnešnej dobe nie je taký jednoduchý úkon. Ľudia si väčšinou neplánujú svadbu skôr než v 25 rokoch, napr z dôvodu dokončenia školy, aby si nemuseli meniť mená ženy, alebo preto, že svadba je actually dosť drahá záležitosť skrátka, nemyslím si, že nazvať dievča čupkou za to, že miluje svojho partnera, je na mieste. inak no offense
Ale zas je potrebné povedať, teda aspoň podľa môjho názoru, že tie baby, ktoré ne*ebú s každým druhým chalanom, nepovažujú za potrebné o tom hovoriť, berú to ako samozrejmosť
Chalani sa radi "pochvália", aj keď si myslím, že nie je s čím
@marek2031 Aha.. takže, ak dobre chápem, baba, ktorá má sex pred svadbou je čupka. Rad radom.. jo?
Neviem.. akože..
Nešukám s každým druhým. Dokonca ani s tretím a štvrtým ale ak ma niekto priťahuje, ak ja priťahujem jeho a ak to obaja chceme, tak v tom nevidím problém.
Nie preto, aby som potom všade naokolo mohla rozprávať s koľkými a akými som sa vyspala, ale preto, lebo to JA chcem a chcem si to užiť.
Sex je predsa prirodzená vec, tak neviem prečo z toho niektorí robíte takú drámu.
@61michal ano je to pekne ale tyka sa to tych kostolnych uz len, urcite , kazda si chce vyskusat do coho pojde ja som nemala nikdy taku ambiciu pockat uz ako tinedzer vies
@marek2031 Ako ja to beriem.. veď každý ma na to iný názor
Ja len zastávam ten, že sex je tu na to, aby sme si ho užili a preto s partnerom nemusím byť rok, dva, tri... a nemusíme sa milovať, aby sme mohli spolu spať.
Na druhej strane ale nie som ani za to, aby holka vymdrala štyroch za jednu noc.
Jednoducho si myslím, že ak majú dvaja "vzťah", ktorý je založený na tom, že si chcú spolu len užívať, lebo sa navzájom priťahujú.. tak je to v poriadku.
A nemyslím si, že takéto ženy sú kurvy, čupky atď Niekto má iné priority a iné zásady...
ja som aj celkom myslela že hej. neviem si predstaviť že by som bola s niekým, rozišli by sme sa, a ja by som potom chodila po svete a vždy keď by som dotyčného stretla tak by som len myslela na to že omg hen pred tým som sa vyzliekla.
@hoperpohroma tak si nemysli lebo ma vôbec nepoznáš a myslim že keď poviem niečo čo je v podstate uplna pravda tak počítam s tým že sa to niekomu nebude páčiť
@darkkizz ja zase suhlasim s tym co pises ty ludia okolo uplne prirodzenej a este aj dobrej veci robia az prilis velky rozruch.. teda, ja som mala len jedneho partnera a dufam ze to tak aj zostane, ale nevidim nic zle na tom ked proste ludia vedia ze to chcu a nebrania sa tomu.. ved preco nie, ak su zodpovedni a vedia co robia, naco z toho robit taku vedu..
@darkkizz Ono problém dnešnej doby je že chalani nechcú mať babu čo sa vyspala s niekym lebo sa jej páčil , alebo čo mala veľa chalanov to jest pre nás asi tak cca 4-5.Pre nich/nás je taká baba čubka alebo kurv.... Proste nechce s takou babou budúcnosť je s nou ale iba kvôli sexu..
Lenže mi muži sme divný druh , chcem si to rozdať z každou peknou babou len tak bez závezkov. , čiže robíme to isté čo ženy ale u vás je to proste zlé .
@hoperpohroma Presne tak. Vieš, ako ja beriem, že niekto to proste takto vo veľkom prežíva a tak. Ale naopak to takto nefunguje, pretože, ak má žena názor ako ja a užíva si sex nie s priateľom, ktorému dala po X rokoch, ale dajme tomu s milencom... tak je hneď čupka Sme v 21. storočí, ale mám pocit že ideme s dobou nie dopredu ale dozadu... Je to smutné takéto zakomplexované názory..
@darkkizz ja mam pocit ze pre zakladatela je cupka aj taka ktora to mala skorej ako cez svadobnu noc co je podla mna uz uplne chore, pretoze pokial sa nenajdu asexualni jedinci, tak sex je vo vztahu urcite dolezity.. casto hadky naprava prave sex..
ono to vzdy asi tak bude, aspon dokial nevymru kostoly
@darkkizz mám pocit že by so msa stala terčom debát v krčme pri pive, kde by som bola hodnotená atď. a navyše mám príliš malé sebavedomie na to aby so msa vyzliekala len tak pred niekým kto ma môže na druhý deň nechať a tváriť sa že ani nič nebolo.
@61michal Snažím sa spracovať, všetky tieto tvoje príspevky a vyvodiť si z toho nejakú pointu a snažím sa ten postoj pochopiť.... ale ono to nejak nejde
@hoperpohroma tak ten ma napadol ako prvy ale ty mas zrejme pocit ze si niaka mimoriadne mudra takze asi aj take jednoduche prirovnanie ma bola strata casu
@darkkizz čo na tom nejde ja sa pytam či ešte take existuju a vi tu riešite gramatiku a výrazy ktoré som použil a každy chlap túži po bae čo bude iba jeho
@hoperpohroma teda ty mi strasne nakladas kedysi som chodil zo 16 rocnou a bola presne ako ty a práve teraz ma utvrdzujes v tom ze poslat ju do prdele bola najlepsia vec na svete ach ta nostalgia vdaka ti
@darkkizz Btw: sex je na rozmnožovanie nie na užívanie , na užívanie su kolotoče alebo tanec atď...
A ehmm pohybujem si istú dobu medzi chlapmi a pokiaľ chlapa neoslovuješ otec predstavený, a užije si s tebou na jednu noc , tak vermi bude mať také zmýšľanie. Zase aby niekoho ako tu chalana trápilo práve toto že také baby sú , tak to nechápem , prosté sú a čo s tím každý je aký je môže ju pomenovať čubka no pre danú babu je to urážlivé tak by sa toho mal zdržať . No ak to niekto chce tak je to zásadne jej vec ak to podľa nej nie je zlé tak nie je ,v každom prípade musí počítať s tím že nanho môže spoločnosť prihliadať aj trocha iným názorom . A pomenovať ju aj čubka.
@darkkizz no ja by som rozhodne nacakal! stylovy sci-fi kondom je dostatocna motivacia. vlastne to ma na sebe drobne rucicky? no ktora by panna by v sebe nechcela mat desiatky drobnych ruciciek? uzasne!
@assasins No podľa toho čo píšeš, by malo žalostne málo chlapov priateľky, pretože takú, ktorá nebola ešte s nikým dnes ťažko nájdeš.
A nemusí to byť zrovna sex na jednu noc. Môže to byť sex na dva tri roky napríklad.
Ja som sa sexu nikdy takto nebránila, aj keď určite som nespala s desiatimi chlapmi.. ale proste som sa nebránila a čuduj sa svete cez to všetko som si našla aj priateľa.
Takže neviem, či žijem v nejakej krajine zázrakov alebo čo.. ale z tohto čo hovoríš vyplýva, že ak som pred mojím priateľom s niekým spala, tak si o mne bude doživotne myslieť, že som kurva.
@darkkizz no ono to znie vsetko pekne ked to takto podas ale opytam sa ta , nemusis odpovedat iba sa zamysli.....nemas pocit ze sa mu nedokazes naplno odovzdat ??
@darkkizz a vyzeram snad, ze ja by som ho vyskusat nechcel? aj ked, mne by asi usla pointa desiatok drobnych ruciciek, ale to je len teoria. mozno by ma tesil uz len ten fakt styloveho sci-fi kondomu. asi by som sa citil trosku aj ako postava zo Star Wars. vzdy som sa tak chcel citit. kde sa to da kupit?
@darkkizz Joooj neeeeeee ! Prečo všetci hľadajú tú najagresívnejšiu formu (ach). Nemyslel som že ak už pred tím mala sex , jasné že hej pokiaľ nieje jeptiška alebo nemá 13. Každý mal alebo bude mať svojho ex s ktorím mala sex to je jasné a kto to odsúdi tak je egoista alebo skôr moc obmedzený ( idiot ). NA tom nie je nič zlé a nikdy nebude. Lenže ak sa baba vyspí s chalanom len tak lebo sa stretli večer na diskoteké ( nevravím že je na tom niečo zlé , alebo za to niekoho odsudzujem to by som šiel sám proti sebe ) Tak proste chlap už na to bude takto prizerať , nie že je kurva to nie myslím skôr , že už to v tom vzťahu nebude ako u iných, chlap si bude stále hovoriť a bude mu to hlodať v hlave že nevie či jej môže veriť keď je pre ňu sex pôžitok a má k nemu postoj že si ho chce užívať s niekym kto ju priťahuje.
A áno vážne také baby sú čo mali sex iba vo vzťahu a je ich celkom dosť.
@61michal ty si čupka. keby si sa zamyslel, tak by si si uvedomil, že sex je záležitosť doslova dizajnovaná na to, aby si ju užívali mladí, čiže dať si také obmedzenie že "až po svatbe" je hovadina.
@assasins Tak ešte som sa nevyspala s niekým takto "narýchlo" na jednu noc niekde na diskotéke alebo tak ale spávala som s chlapom, s ktorým som proste iba spávala, nebolo medzi nami nič viac.
@darkkizz to je poriadne velka chyba! robit reklamu na stylovy sci-fi kondom s desiatkymi ruciciek a potom nevediet, kde sa da zakupit! mohla si tusit, ze sa tu najde osoba (panna), ktora ho bude chciet vyskusat. takto skoncil moje sny o skutocnom Star Warse. ale nevadi, aspon mi ta predstava zvysila chut. idem sa venovat dostupnejsim kondomom.
@assasins myslim ze na take veci clovek casom pride aj pokial sa tam dole nedostane ved ked niekoho poznas niaky cas tak tiez vies ze ma napriklad babku s jednou nohou a nemusis ju nutne vidiet
@61michal všetky su kurvy yeaaaaaaaaah .... ale ne boze, no ... kazdy chce jebat ... su dievcata, ktore jebu viac aj ktore jebu menej ... neviem no .... ale napr, nepoznam zenu, ktora by za cely zivot jebala len s jednym ....
neviem, či sa mám smiať alebo plakať. ale k téme: neboj sa, určite na teba čaká tá pravá panna, ktorá bude nesmierne šťastná, že zrovna ty si jej rozšukal blanu
mi zastavuje mozog z toho co tu citam a aki su vsetci mudri..
ale jedna vec mi neda @hoperpohroma ak sex riesi hadky znamena to ze ak pride vacsi problem a niekto z dvojice ten sex nebude chciet tak je nacase sa rozist? nie je to nahodou ten 'sex riesiaci hadky' co ten vztah rozbije?
@michal61 podla mna si dost mimo.. hlavne nechapem zmysel diskusie.. ale reagovat nemusis
@assasins Lebo som zvedavá na tie prudko inteligentné názory, ktoré budú (ako inak) považované za všeobecnú pravdu a my všetci ostatní budeme "ach, deti.." alebo "ach, debili.." lebo tu to tak proste u niektorých užívateľov chodí
takze vdaka ludia za vase nazory niektory by si mali rozmysliet ci sa zapoja nabuduce do diskusie lebo nedokazu normalne reagovat iba sa tvarit ze su nieco lepsie ....a pre vsetkych takych iba jedna veta smejem sa tu na vas aky ste trapny a myslite si ze ja som vdaka svojmu nazoru niak pozadu ale verte ze o nic neprichadzam a mozem kludne povedat ze som zazil viac ako vy kedy zaziete
sú také baby a poznám aj osobne - a môže z toho byť pekné manželstvo...ale nenazývala by som tie čo nevydržia čupkami v prípade že to bol vážny vzťah -ved to sú akoby názory mojej babky ..je to každého osobná vec či vydrží.. ..význam slova čupka=prostitútka resp.baba čo s každým bez lásky
@mariquittka ved je to kazdeho vec ja sa len pytam ci su a je vela chalanov co chce vydrzat vela ich poznam a vobec to niesu niaky co by mali problem najst si dievca prave naopak ale aj tak chcu vydrzat
@magick55 akej tak si vytvor diskusiu na temu ,, na birdzi ludia nepouzivaju gramatiku a mne to trha strasne zili a neviem sa s tym vysporiadat pomozte mi ´´
K samotnej teme....myslim si ze cakat az do svadby je blbost. Nie z toho dovodu ze zijeme v dobe akej zijeme alebo z toho dovodu, ze by si partneri nemuseli sadnut...to je picovina. Co ked sa vasej laske nieco stane...ochrnie, prestane mat chut na sex ? Tak ju poslete do prdele ? Lebo sex je vo vztahu velmi podstatny ?
Rozdiel medzi takymi individuami ako je @hoperpohroma alebo @darkizz je ten ze beru sex ako 50% vztahu. Ale to je typicke od takych typickych zenskych...s vyhovorkami ako "si zakomplexovany, si dement, ja som ta spravna, coolova, moderna, erudovana, citliva zena". Chodte do pice. Prijebal by som vam hned z fleku na tie spatne fejsy.
Pre mna existuje najprv osoba ako taka...urcity typ cloveka co ma nieco do seba a az potom to je zena, ktora si "zasluzi" aby sa k nej chovalo ako k zene.
Sex je podla mna v prvom rade symbol dovery ak nie absolutnej dovery. Byt pred niekym nahy a bezbranny...doverovat mu a..mozno ho mat aj rad. Mne je v podstate jedno s kym spavate a pre co vlastne to bolo. Ale sex len na zaklade fyzickej pritazlivosti a tuzby je len cistym zversky, animalnym aktom a otakej osobe mi napoveda len to, ze nie je schopna pozdvihnut svoje ja na vyssiu uroven ale radsej to obhajuje a ospravedlnuje a taha ostatnych na tu svoju.
@61michal uz z nazvov sa da dovtipit ze sex je cisto na ukojenie potrieb (ktore ma kazdy kto NIE JE ASEXUAL) a milovanie sa je najvyssi akt lasky ktory by si mal robit s niekym, koho milujes.. a teda nejde ti ani tak o to zvieracie potesenie ako o to spojenie dvoch dusi..
@hoperpohroma Ono vlastne je milovanie je synonymum k sexu. Samozrejme milovanie je aj homonymum, čiže milovanie ako ľúbiť niekoho alebo milovanie ako mať s niekym sex.
Myslíš to ako mať s niekym styk bez lásky alebo citu je sex , ale mať s niekym styk s citom je už milovanie. Nie to je blbosť.
@cliph aby si zasiahol moje ego musela by som si ta najprv vazit, len si ma nasral, lebo si proste kokot.
ano, s niekym jebem, s tym niekym som rok a 3/4 (a som zvedava ci si ty vobec takto dlhy vztah najdes, lebo pri tej povahe... pochybujem.), nikoho ineho som v zivote nemala a asi sa moc nevyznas do hodnot iq. ked ma chces urazat, urazaj ma aspon adekvatne, lebo povedat cloveku s nadpriemernym iq ze jeho iq ma hodnotu 16 je dost fail. cize z toho vyplyva, ze si nevies najst relevantnu urazku? a kto je tu potom ten hlupy?
Presne tak...sex je sex tak isto ako je vrazda vrazda alebo klamstvo loz.
Nezalezi pod akymi peknymi synonymami to schovas alebo pod akymi pseudo viziami, dovodmi obhajujes to co obhajujes.
Je to rovnake ako ked klames niekomu pre jeho vlastne dobro. Lenze si musis uvedomit ze v konecnom dosledku....na tej dlhej trati je to stale klamstvo, ktore sa neskonci dobre.
Ja mam 20, zarabam na SVK 3000E a nie je to vdaka rodine, rodinkarstvu alebo hocicomu. Ale vdaka vlastnym schopnostiam a intelektu. To je zatial moj proof of concept, ze som nieco dosiahol. Co je tvoj ?
Mozno mas pravdu....mozno nikdy nezazijem taky vztah. Lenze vies rozdiel medzi mnou a tebou je ten, ze ja si uvedomujem ze chcem niekoho kto sa mi vyrovna alebo skor kto bude lepsi ako ja a nikdy by som sa neuspokojil....s niekym ...kto za to nestoji.
@hoperpohroma nuz tak rok a 3/4 mas priatela to ti gratulujem davam vam este ten stvrt a potom sa rozidete pretoze 16 rocna baba v zivote neostane s tym s ktorym zacne chodit v 15 rokoch .....a chvalit sa tu nadpriemernym iq je pekna kravina robila si si iq test u psychologa ktory ta poznal dobre a vybral pre teba ten najvhodnejsi a ktory trval niekolko hodin ?? pochybujem skor si robila iq test na FB
@cliph podla toho, ze to jednoducho mame v rodine a rozumiem veciam ktorym ini nerozumeju. myslim si ze je celkom logicke, ze clovek co ma nadpriemerne iq si to uvedomuje a rovnako si uvedomujem ze einstein zas nie som. proste viem, na com som.
co ti poviem, ja mam 16, zatial zarabat 3000 e nemozem ale staci mi ze som v skole zatial najlepsia v rocniku a este ti poviem nieco - takyto plat maju vacsinou sefovia. od svojich rodicov, ktori vystriedali dokopy mozno aj vyse 10 prac viem, ze sefovia nie su ani rozumni, ani prijemni ludia. cize tvoj plat mi o tebe urcuje akurat tak hovno.
teraz urazas mojho priatela akoze? preco by za to nestal? moj priatel je skvely chlap, nepije, nefajci, je na mna dobry, rozmaznava ma viac nez si to zasluzim, sme spolu kazdy den 12 hodin a napriek tomu je nam stale spolu super, cize neviem, o com tu trepes. on stoji za vsetko
@cliph No dnešné decká vedia IQ z facebooku testu IQ kde im víde 135 , alebo z vygoogleného free testu IQ Ale budme vďačný , vďaka týmto testom je 90 % populácie slovenska nad inteligenčným priemerom.
@hoperpohroma mas pravdu, ze v chvili hadky to co pises "pomoze" - ale PROBLEM to nevyriesi len ho "zabudne" "posunie do buducnosti" a tak sa budu vnutorne nepokoje kopit.. az to raz vztah neustoji
to je ako ked davas dietatu stale lizatko aby neplakalo.. raz sa ti to proste vypomsti.. lebo ho rozmaznas a bude chciet casom viac.
a to ze jednemu sa niekedy nechce a druhemu ano nema nic s tym "ako casto" .. len proste teraz nie.. a ked sa dvaja hadaju.. tak urcite obaja "tuzia" po sexe..
mozno casom pochopis..
@darkkizz a na co sa to pytas? i tak si presvedcena o svojej pravde a otom, ze tak ako to beries je to v pohode/najlepsie?/ ...
@hoperpohroma ja som neni vestec ale toto viem na 100% ....kedze ste spolu 12 hodin denne co potom ked pojdete kazdy na inu skolu ? .....si tak krasne naivna az to hranici s hlupostou a tvoja neoblomna viera v to ze mas pravdu ma uchvacuje
@johnysheek ano, je to pravda, ale niekedy na riesenie problemov treba proste chladnu hlavu a na to to urcite pomoze. s dobrou naladou sa hned veci riesia lepsie.
ak je ten problem kolosalny, tak na to sex pomoze rovnako nijako ako vsetko ostatne, proste ked je to raz neprekonatelne, ten vztah to neustoji tak ci tak.
@61michal ty si aky debil? a kde beries ze chodime na tu istu skolu? si predstav, ze nechodime O________o predstav si ze za nim kazdy den cestujem okolo 3 hodin. keby sme sa mali rozist kvoli nejakej picovine, spravime to uz davno, tak mi tu prosim ta prestan dopredu predpovedat veci, ked vies taku picu akurat.
Ja neurazam tvojho priatela...ako by som mohol ? Sudim teba na zaklade nazorov co tu prezentujes.
Co sa tyka niekoho kto by za to nestal. Sudim skor seba a svoje rozhodnutia a posudzujem fakty a informacie, ktore som prezil alebo pozoruje. Konkretne toto sa tykalo jednej osoby v mojom zivote s ktorou som mohol byt a nie som. Preco ? Uvedomili sme si obaja, ze si nemame co dat...resp. obaja sa vyvijame vlastnou cestou.
Kedysi by som povedal, ze je to len uboha party girl, cubka...zenska co si rada uziva...kurvi sa. Nema stabilne rozhodnutia a nevie co chce. Oooh uz len ked to pisem mi vrie krv v zilach.
Vies je to o to horsie ked vies, ze ta osoba s tebou aj chcela byt keby som jej dal moznost keby som sa choval tak akoby ona chcela....keby som bol...hmmm...keby som bol ako ona.
Lenze som iny...mal som a mam ine hodnoty ako ona, ine ciele a ine tuzby (aj ked moja jedina tuzba ked som bol s nou bola aby sa citila stastna a milovana )...a prave tento nesulad toho, ze obaja nie, ze chceme nieco ine ale sme na inej urovni...vyvijali by sme sa uplne inak a nase duse aj ked by mali rady toho druheho akokolvek....ublizovali by sme si.
Jedine vtedy ak by sme napredovali spolu spolocne...ak by sme boli obaja na rovnakej urovni tak by to fungovalo.
Mysli si co chces ale tu osobu som dokopy poznal 3 dni...a aj tak sa po roku chvejem...len ked si spomeniem na jej oci.
@hoperpohroma takze s toho mi vychadza ze chodis do pomocnej kedze cestujes s nim 3 hodiny potom si v skole a potom si snim este 9 hodin ....a co sa hnevas ked si si taka ista ze sa k sebe dokonale hodite ?
@cliph nejdem to ani citat, uz vas mam akurat tak po krk O________O chod von a najdi si zenu, prosim, prosim. a ty misko tiez, lebo vy ste...
naruseni.
za to ze niekto ma partnera a sex je cubka, ma iq 16, ten partner za to samozrejme nestoji, do 1/4 roka sa rozijdeme a bla bla bla.
toto mi naozaj nie je treba pocuvat, budte spokojn ize ste vyhrali, ja sa tu nepotrebujem ohadzovat ako v pieskovisku, proste vy ste uplne inde ako ja a ja koncim.
@hoperpohroma nuz ak som ta urazil tak to mi je velmi luto ale tak isto by som nerozpraval keby neviem o com hovorim a nemusim sa tu ohanat ani iq ani podobnymi vecami
Poznala som také, ale rýchlo ich to prešlo a teraz ich vystriedali už viacerých ako tie, čo to nehlásali..
A ešte mi to nedá, ale @61michal ja som so svojím priateľom začala, keď som mala 15,5 a teraz sme spolu 5,5 roka. Netvrdím, že som si istá, že budem do konca života len s ním, ale som s ním už celkom dlhú dobu, takže netvrď, že 16 ročná baba v živote neostane s tým, s ktorým začala chodiť v 15 rokoch.
@hyalite mojej byvalej frajerky mama tiez ostala s tym ktoreho spoznala v 15 ale to su uplne vynimocne pripady ktore sa stavaju tak malo ze tu mozem tvrdit opak s docela velkou istotou
Už štyri roky sa snažím pochopiť, ako je možné, že sa na jednom malinkom virtuálnom mieste nakopili tie najväčšie ľudské extrémy Slovenska Veď to predsa nemôže byť náhoda
Od filozofov, cez pseudoumelcov, tých "dospelých", ktorých pravda je jak ruka božia.. cez ľudí čo si fotia chodidlá až po dobu kamennú
@hoperpohroma Nemôžem súhlasiť s tým,čo si napísala v @112 , partneri môžu mať super vzťah aj keď sa nezhodnú na tom, kto chce mať ako často sex... Teda ak jeden nechce sex raz za pol rok a druhý každý deň...
@darkkizz ja to vidím asi tak, že každý má len jednoducho utvorený svoj obraz, ako je to správne a to sa snaží presadzovať a obhajovať..bez širšieho pohľadu na danú vec...
no a len dodám, že
..chápem ľudí, čo chcú čakať do svadby a tiež chápem ľudí, pre ktorých je sex normálna súčasť vzťahu..
ja sama si zatiaľ neviem predstaviť ročný alebo dlhší vzťah bez niečoho osobnejšieho ako sú bozky a objatia..keďže som ale zatiaľ v takom vzťahu ešte nebola, je to len čistá teória..
niečo z toho sama uznávam, aj keď nie vo formulácií "po svadbe"...i keď tá svadba je vlastne vnímaná ako tá istota(nič nie ale 100%isté) o ktorú mi ide, že je to človek, s ktorým aj zostarnem,,
vždy si pri podobných diskusiách spomeniem na nášho triedneho, čo nám vravieval, že vzťah sa buduje v kuchyni, keď pomôže muž žene umyť riad a že sex je až na poslednom mieste..myslím, že je na tom kus pravdy....
ale nikoho neodsudzujem, chápem, prečo je to pre niekoho sex vo vzťahu dôležitý,..skrátka ale ľudia sme rôzni s rôznymi pohľadmi na veci a je to každého osobná a intímna vec, s kým a kedy bude spávať...moralizovanie by si tu preto viacerí mohli odpustiť...
@cliph mozem ti rozjebat hlavu mozog(teda tie piliny) uvarit a dat zozrat psom? nikdy si nepocul o rozdiele medzi sexom a milovanim sa? lebo ty asi iba jebes s kazdou ktora sa nad tebou zlutuje
@187 aspon ze ty tu hranicu debility posuvas k normalnosti ..gg
Vravis o skurvenej moralistickej dobe. Vzdy lepsie moralizovat, nez si kazde spravanie pred sebou a svetom obhajovat a ospravedlnovat. Nechcem vidiet, kde by sme boli teraz, keby sa ludia riadili vylucne tymto metrom. Vlastne, uz je to v podstate zavedene v praxi. Doba vobec nie je moralisticka. Je prave ze pluralitna.
@darkkizz Apology. Ide mi len o to, ze tu to vyzera tak, ze jedna extremisticka skupina hovori tej druhej extremistickej, ze to, co hlasa ona nie je spravne, a naopak
@trdelniiiq Bože bože Mne absolútne nešlo o to, či niekto do svadby čakať chce alebo nechce... mne je to pätnásť. Ja mám rada sex a absolútne sa za to nehanbím a či ma niekto považuje za čupku či čo, je mi tiež jedno. Ja sa len nemôžem kukať na to idiotské moralizovanie na tomto portály, je mi z toho na grc.
Teraz je doba kedy sa každej čo ani po osemnástke nikoho nemala rovesníci posmievajú, takže asi sa to už nenosí.
Ale mňa by skôr zaujímalo či by sa našiel nejaký chlap ktorý by bol s ňou ochotný do tej svadby počkať. Pretože tu bola pred nedávnom nejaká diskusia o tom či by chlapec vydržal s dievčaťom keby to ani po mesiacoch nechcela a myslím že tam vyšlo jednoznačné nie.
@darkkizz Mne to tak pripadá že on ženu ešte nemal a nemal ju preto lebo bol vychovaný v pobožnej rodine alebo ho ženy nechcú alebo sa bojí vzťahu.
Vraví že má "skúsenosti"- pravdepodobne si myslí že keď počúval príbehy druhých možno sklamaných a uplakaných chlapcov tak vie všetko o živote, vzťahoch a problémoch s nimi spojených.
Je dosť pravdepodobné že naňho platí všetko čo som napísal vyššie, čiže nám vzniká model mužského pohlavia menom Michal ktorý žije v naivnej domnienke že svadba všetko poistí a viera s láskou všetko zahojí.
pozn. odhadujem že je pobožný z jeho zmýšlania a fotky s gitarov ktorú má v albume (tá plachta vzadu vo mne silne evokuje kresťanský zbor hrajúci pre deti)
Pán Michal by si mal však uvedomiť že svadba je zdrap papiera ktorý znižuje Ficove sociálne istoty a zvyšuje úroky na hypotéku.
@colt1911 ty si mi teda nalozil a neni si ani tak moc mimo dokonca sa vo vela veciach nemylis vztahy uz boli i ked neviem ci sa to da tak nazvat uplne lebo vztah je nieco trvacnejsie ako obycajne vlacenie sa za rucicky a podobne veci a urcite ti nebudem rozoberat moj milostny zivot ....
dalsia vec som krestansky vychovany a ak mas s tym problem tak maj ...
dalsia vec to s tym zavesom si uhadol rok sme mali skusobnu v kostolnej vezi ale cuduj sa svete hrali sme hard rock a metal a kedze mam 100 w marshalla bolo to pocut na celu pesiu zonu a preto sme sa odstahovali a sme teraz tam kde vecssina PU kapiel ....
a ano pre teba je svatba zdrap papiera tak sa ozen a utri si snim rit ako tak vidim s toho co pises aj tvoje manzelstvo bude nato naco aj ten zdrap papiera
a k tej party uz vecssou chujovinou si to nemohol zabit
@61michal fascinuje ma ako stale niekto omiela sex po svadbe a zabuda na fakt, ze niekto mozno svadbu ani nechce. cize nemam na vyber a budem cubka naveky. a neplet si prosim ta sex po svadbe a pojem "patrit len jednemu". pretoze tak, ako existuje svadba, existuje aj rozvod a nevera. zivot nekonci svadbou a svadba nie je zarukou, ze zo zeny sa ta cupka v buducnosti nestane.
ty si krestansky zalozeny, vychovany v urcitych hodnotach, nemozem ti ich brat ani hanit, ale ani ty neodsudzuj ludi, ktori sa rozhodnu zit inak, podla svojho a nie podla tvojho presvedcenia
@cicatrix uz som to tu viackrat hovoril cupka je pre mna ta co strieda sexualnych partnerov .....ked sa nechces sobasit to je tvoja vec a cupka hned pre mna niesi ale napriklad aj ta co je vidata a podvadza svojho muza je cupka
@61michal Sa mi páči ako definuješ TÁTO je čupka, TÁTO nie je čupka s jakou istotou...
Pozri, už ma sereš.
Nechápem čo si o sebe myslíš, keď súdiš ženy z jedného jediného hľadiska. Mal by si sa konečne zobudiť, otvoriť oči alebo si zložiť tie ružové či aké okuliare ... a pozrieť sa na to trošku inak ako s tvojim nafučaným čupka-nečupka egom.
Ty prd vieš o tom, čo ktorá robí a najmä prečo to robí. A kto si vôbec ty že si dovolíš súdiť pol populácie z tvojho zakomplexovaného debilného zmagoreného pohľadu???
@61michal v tom mas pravdu, ale ako uz bolo povedane, v dnesnej dobe s tym nepochodis, malokto dokaze zit s jednym partnerom, nepodvadzat a nekurvit sa kde pride. verim vsak, ze ty taku zenu najdes a dufam, ze ani ty ju nesklames.
@darkkizz tak uz ti dosli nervy a uz si prestala hrat pohodovu dievcinku ....takze poviem ti takto aj ciganov ludia sudia a tiez ich vsetkych nepoznaju a myslis ze sa mýlia ked povedia ze su prizivnici ? ....vecssina su a tak isto je to aj z babami je jedno ako to pomenujem je nato vela vyrazov a mam pocit ze tiez na vecssinu sedia
@darkkizz cirkevnej predlohy ach ty si mimo toto nieje ziadna cirkevna predloha a zrejme mas v hlave piliny ked hned utocis na niaku instituciu ....alebo ako to nazvat...a co chces aby som povedal ano mas uplne pravdu doteraz som bol zaslepeny a ty si mi otvorila oci ....a s tvojho rozpravania mi vychadza ze ty vies o tom uplne vsetko ....a co mam sudit muzov ked som sa na zaciatku pytal na zeny ??
@61michal Ty si stratený prípad. Proste to ukončíme tým, že 80% žien sú čupky nehodné Teba Tak ti prajem veľa úspechov v nájdení dokonalej nepoškvrnenej ženy, ktorá nebude čupka a vystrieda menej ako dvoch partnerov....
@61michal No áno samozrejme. Veď ja som tiež vystriedala viac ako dvoch partnerov a ešte nie som vydatá, takže som čupka... práve preto som "zagágala". Ja sa za to nehanbím, že mám rada sex
Veď celý čas to priznávam
Len s takýmto prýiblblým a priblblo prezentovaným názorom som sa ešte nestretla.
@darkkizz tak vies na nete sa tazko prezentuje nieco kedze kazdy si dokaze otvorit hubu na kazdeho ale keby sa tu mame vsetci porozpravat v skutocnosti tak kazdy by sa tvaril neviditelny a bol tichucko ale tu je kazdy poprdeli odvazny a vecssina tu zo mna robi niakeho mimozemstana mimo realitu a pritom dokopi odpovedalo iba par na to co som sa pytal
@61michal Tak možno ty by si sa hral na neviditeľného Ja teda nie. Nemám problém povedať čo si myslím ako cez net, tak do očí... Neviem čo je na tom také ťažké.
Ľudia, čo si otvárajú huby len na nete sú zbabelci, čo si takto vylievajú svoje komplexy.
To isté čo ti píšem tu, by som ti aj rovno povedala, takže neviem o čo ti akože teraz išlo.
@cliph A mať sex je moderné? Uznávam, že to tak mohlo vyzerať. Ale áno jednoducho mám rada sex nie preto, aby som bola moderná ale preto, že ho proste mám rada.
Niekto tu vyzdvihuje "čistotu" a niekto vyzdvihuje sex. To je všetko.
@61michal pripadáš mi ako moslim ktorý vykrikuje že jeho viera je najmierumilovnejšia a kto tomu neverí toho zabije.asi si si ešte neuvedomil že každá ženská má právo voľby koľkým kedy a ako často roztiahne nohy.Oháňaš sa tu výchovou v kresťanskej rodine a hlásaš iba svoje polopravdy,boh stvoril človeka k obrazu svojmu a dal mu slobodnú vôlu kurva.
A k téme:ano poznám jednu a isto ich je na svete viac tak neboj isto ju nájdeš Ale takisto poznám aj také, podľa teba promiskuitné,ktoré majú sex a baví ich to.
Zaslepeno tu hlásaš svoju -soráč-chorú dogmu.uvedomuješ si to?
@mygate to bolo divne prirovnanie lebo skutocny moslim kvoli viere nezabija to su opet iba niektore individua co to maju pomýlené .....a povedal som tu snad ze kazda zenska nema pravo volby ?? ....a neviem co je na tom polopravda to my trosku upresni ....ja tu na birdzi nic nehladam bozechran to by bolo ja som polozil otazku ktora tu niektorych ludi ide uplne vyviest z miery
@61michal Kurva chlape ty nechápeš že ľudí nevyvádza z miery tvoja stupídna otázka ale tvoj prijebaný postoj?!!!!!!!!! ČO JE NA TOM ŤAŽKÉ POCHOPIŤ?????
@61michal ajo,vole ty si asi čítal korán,že?asi trt lebo to prirovnanie bolo o pravych moslimoch.A to upresnenie,no jebem naň,veď Ti to tu už bolo nespočetne krát napísané a Ty si stále verklíkuješ svoje..
A navyše kto Ti dal výchovu ?Ty si dovolíš tu urážať ženské a nadávať im do čubiek?Len preto že ako si sám napísal: ..a povedal som tu snad ze kazda zenska nema pravo volby ?? tak keď má právo voľby tak čo potom stále pitváš pičovinu?.. neprotirečíš si trochu?a ešte sa aj divíš že: ja som polozil otazku ktora tu niektorych ludi ide uplne vyviest z miery.. to nie otázka, ale tvoja zaslepenosť a neschopnosť viesť konštruktívny dialóg..si proste zadubený.
@mygate............ povedal 33 rocny debilko co sa navaza do neznameho chalana a mysli si aky je ochranca prav zien chod sa racej starat o svoje veci a nevtieraj sa na net v tvojom veku by si mal mat aj ine na robote ale ak si stary mladenec tak asi nemas
jau,to zabolelo ale ako od zaciatku tohto fóra,si mimo aj teraz.chovaj sa adekvátne svojmu veku..pozri sa ako si otočil kartu a staviaš zrazu do pozície ublíženého chlapca ktorému som rozšlapol obľúbené autíčko..
Nie,niesom ochranca práv žien baby to zvládnu aj samé,ako Ti to tu aj mnohé dokázali.Ja som Ťa len upozornil na Tvoje infantilné invektíva voči nim.Takže keď budeš mať niečo k téme a nebudeš tu len pridávať trapné lamenty,tak daj vedieť,rád Ti Tvojím kokotizmom vytriem zrak..to je to čo mám na robote
A odpusti si tie nadávky v TSkách,daj to na plochu a predveď sa čo si za sráča.Už mi nenahadzuj na smeč,na tomto fóre je len jeden človek ktorého nevyargumentujem,a je mladšia od teba
@61michal Ja len že si mierne serieš do huby,lebo na začiatku fóra to vyznelo tak,že čupkami nazývaš všetky ženy,ktoré mali niekoho pred svadbou a naraz čupkami nazývaš len tie,ktoré chlapou striedajú..... Nejdem ďalej písať nič,lebo to je úplne zbytočné...
@61michal ak mas naozaj 21 rokov, tak sa len hanbim za rovesnikov v chlapov.... pevne verim, ze dospejes, lebo ked citam tvoje nazory a tvoj postoj tak nemam slov .... tolerancia, pochopenie ti nic nehovori ze?
@darkkizz vysvetlím Ti to preco niektore z nas nechcu spat s kazdým - sex je nieco vrcholne intimne, nejde tu o ziadnu hanbu ako ktosi pisal ze videl ma nahu- ide tu o to ze je to pre nas prejav lasky a citovo to prezivame ... ak by clovek siel do postele s kazdym s kym chodi a nie je presvedceny ze ho miluje a ze chcu zosat spolu ,nie len dovtedy kym ho to omrzi, sex pre nas nema ani cenu, pretoze nam zenam ide o to aby nas muz miloval , a bol nasou druhou polovickou, nie len organom v nasej telesnej schranke
@61michal@darkkizz darkiz ma pravdu ze nemas pravo sudit ludi podla toho ci s niekym spia alebo ako sa v tomto smere rozhodnu. aj baby maju sexualny pud, cize nechapem tomu ze ,,chalan co striedaje v poriadku a baba nie - ako tu niekto pisal. ale zasa baby by si mali davat pozor aj z viacerých prícin- niektore to maju ako prirodzenu vlasnost, niektore su zasa otovrenejsie a pristupnejsie a to hlavne pre tu dobu v ktorej zijeme, kde je nemat sex skor hanba- a proste preto ze uz do toho spadli a su v tom a nedostali vychovu , ktorá by ich k tomu viedla
@keylie Vlastne teda áno, ja chápem, že väčšina žien má sex hlavne z lásky a potrebujú cítiť že sú milované. My ženy to máme asi v génoch
Ja nie som moc romanticky a citovo založená, tak preto takto reagujem, ale nikto nemá právo ma za to nazývať čupkou Iba preto, že pre mňa viac znamená vášeň, ako láska
@keylie Vlastne áno Ja chápem, že ženy majú sex hlavne z lásky My to asi máme v génoch.
No pre mňa viac znamená vášeň, ako láska Nie som moc citovo a romanticky založená No preto ma nemá nikto právo súdiť a hovoriť, že som čupka, ako henten Iba pre môj odlišný pohľad na túto vec.
@darkkizz jj potom som sa opravila ... aj ked Tvoje spravanie neschvalujem, ale nemyslim si ze si cupka, naopak si mila a dokazes pochopit aj cloveka co ma iny nazor na zivot- to je super vlastnost
@keylie áno.. dokážem to pochopiť Ale ten názor musí byť položený tak, ako si ho napr. podala ty... a nie henten magor, čo uráža ľudí o ktorých nič nevie
podla mna je riadna hlupost cakat az do svadobnej noci, hlavne ak sa niekdo zosobasi az v triciatke a to ze niekto necaka az do svadby neznamena, ze je čupka
poznám ale je to skôr nedobrovoľne, skôr by som povedal, že to tvrdí pretože neviem sám prečo či sa hanbí ? prešvihla vek kedy to bolo únosné teraz jej o tom príde rozprávať blbé. Zvrátená psychika.
Sex nieje škodná len ľudom hneď naskočí kontrolka že je dievča/žena nehorázna štetka keď si užíva od mlada a chlapec/muž borec keď o neho príde čo najskôr. Je to zvrátené a čím viac sa o tom hovorí tým to robí väčšiu neplechu. Je to pud a ten nijak raz neojebeš aj keby ťa mali obesiť jak za kacírstvo takže panna nepanna - do svadby je to podľa mňa blbosť. Ak nechceme prispieť ešte k väčšej rozvodovosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
271 komentov
kill it with fire!
(dobre, je, a nie málo, ale vieme, ako som to v tomto kontexte myslela)
Myslím si, že by si nemal označovať dievčatá, ktoré nečakajú do svadby ako "čupky".
Súhlasím s tebou ak to myslíš tak, že sú dievčatá, ktorým je jedno s kým sa kedy vyspia a striedajú partnerov ako ponožky.
nesúhlasím s tebou v takom prípade, že dievča chodí s chlapcom už nejaký ten rok a sú si navzájom príťažliví, plánujú spolu budúcnosť, veria si a sú presvedčení o tom, že spolu prežijú život. Myslím si, že vtedy je to na mieste ak nepočkajú, lebo predsalen svadba v dnešnej dobe nie je taký jednoduchý úkon. Ľudia si väčšinou neplánujú svadbu skôr než v 25 rokoch, napr z dôvodu dokončenia školy, aby si nemuseli meniť mená ženy, alebo preto, že svadba je actually dosť drahá záležitosť skrátka, nemyslím si, že nazvať dievča čupkou za to, že miluje svojho partnera, je na mieste. inak no offense
Chalani sa radi "pochvália", aj keď si myslím, že nie je s čím
Ach, lidi...
Neviem.. akože..
Nešukám s každým druhým. Dokonca ani s tretím a štvrtým ale ak ma niekto priťahuje, ak ja priťahujem jeho a ak to obaja chceme, tak v tom nevidím problém.
Nie preto, aby som potom všade naokolo mohla rozprávať s koľkými a akými som sa vyspala, ale preto, lebo to JA chcem a chcem si to užiť.
Sex je predsa prirodzená vec, tak neviem prečo z toho niektorí robíte takú drámu.
Ale netreba zase zachádzať do extrémov Skrátka nájdu sa aj slušné ženy takisto ako aj slušní muži len treba riadne hľadať
Keď sa majú dvaja radi, a chodia spolu už nejaký ten čas, tak nech si užijú . Narážam skôr na tie ponožkové dámy
Ja len zastávam ten, že sex je tu na to, aby sme si ho užili a preto s partnerom nemusím byť rok, dva, tri... a nemusíme sa milovať, aby sme mohli spolu spať.
Na druhej strane ale nie som ani za to, aby holka vymdrala štyroch za jednu noc.
Jednoducho si myslím, že ak majú dvaja "vzťah", ktorý je založený na tom, že si chcú spolu len užívať, lebo sa navzájom priťahujú.. tak je to v poriadku.
A nemyslím si, že takéto ženy sú kurvy, čupky atď Niekto má iné priority a iné zásady...
Samozrejme.. treba mať hranice.
A teraz poďte do mňa všetci že som zaspala v dobu
zbohom, dobru noc
A teraz nechcem ani rýpať ani nič, ale seriózne ma to zaujíma, pretože toto som nikdy nejak nechápala
Lenže mi muži sme divný druh , chcem si to rozdať z každou peknou babou len tak bez závezkov. , čiže robíme to isté čo ženy ale u vás je to proste zlé .
Ešte dobre že existujú aj chlapi, ktorí rozmýšľajú trošku menej.... hmm.. egoisticky a hlúpo
ono to vzdy asi tak bude, aspon dokial nevymru kostoly
(viem ze som oficialne uz ukoncila debatu ale na toto sa neda nereagovat dpc O________________________________________O)
review.jpg" target="_blank"> review.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
A teraz sa priznajte!!! Ktorá by chcela na toto čakať do svadobnej noci???!!!!!
(uvoľnujem atmosféru )
A ehmm pohybujem si istú dobu medzi chlapmi a pokiaľ chlapa neoslovuješ otec predstavený, a užije si s tebou na jednu noc , tak vermi bude mať také zmýšľanie. Zase aby niekoho ako tu chalana trápilo práve toto že také baby sú , tak to nechápem , prosté sú a čo s tím každý je aký je môže ju pomenovať čubka no pre danú babu je to urážlivé tak by sa toho mal zdržať . No ak to niekto chce tak je to zásadne jej vec ak to podľa nej nie je zlé tak nie je ,v každom prípade musí počítať s tím že nanho môže spoločnosť prihliadať aj trocha iným názorom . A pomenovať ju aj čubka.
A nemusí to byť zrovna sex na jednu noc. Môže to byť sex na dva tri roky napríklad.
Ja som sa sexu nikdy takto nebránila, aj keď určite som nespala s desiatimi chlapmi.. ale proste som sa nebránila a čuduj sa svete cez to všetko som si našla aj priateľa.
Takže neviem, či žijem v nejakej krajine zázrakov alebo čo.. ale z tohto čo hovoríš vyplýva, že ak som pred mojím priateľom s niekým spala, tak si o mne bude doživotne myslieť, že som kurva.
Ty ale takýto kondóm by som chcela vyskúšať, aj keď ja kondómy nemusím, ale toto musí byť siedme nebo.
A áno vážne také baby sú čo mali sex iba vo vzťahu a je ich celkom dosť.
Mňa keď sa priateľka spýta " S tou si mal niečo ? " odpovedám : Nič čo by bránilo k šťastiu nášho vzťahu
mi zastavuje mozog z toho co tu citam a aki su vsetci mudri..
ale jedna vec mi neda @hoperpohroma ak sex riesi hadky znamena to ze ak pride vacsi problem a niekto z dvojice ten sex nebude chciet tak je nacase sa rozist? nie je to nahodou ten 'sex riesiaci hadky' co ten vztah rozbije?
@michal61 podla mna si dost mimo.. hlavne nechapem zmysel diskusie.. ale reagovat nemusis
bru noc
a keby niekto ten sex nechcel, tak by bolo zle celkovo je celkom blbost aby boli partneri spolu ak sa nevedia zhodnut na tom kto chce ako casto sex
predpokladam , ze ty nemas ani kamaratky lebo s takymto nazorom by ta poslali do pce
@assasins Lebo som zvedavá na tie prudko inteligentné názory, ktoré budú (ako inak) považované za všeobecnú pravdu a my všetci ostatní budeme "ach, deti.." alebo "ach, debili.." lebo tu to tak proste u niektorých užívateľov chodí
Že áno? @poke
Rozdiel medzi takymi individuami ako je @hoperpohroma alebo @darkizz je ten ze beru sex ako 50% vztahu. Ale to je typicke od takych typickych zenskych...s vyhovorkami ako "si zakomplexovany, si dement, ja som ta spravna, coolova, moderna, erudovana, citliva zena". Chodte do pice. Prijebal by som vam hned z fleku na tie spatne fejsy.
Pre mna existuje najprv osoba ako taka...urcity typ cloveka co ma nieco do seba a az potom to je zena, ktora si "zasluzi" aby sa k nej chovalo ako k zene.
Sex je podla mna v prvom rade symbol dovery ak nie absolutnej dovery. Byt pred niekym nahy a bezbranny...doverovat mu a..mozno ho mat aj rad. Mne je v podstate jedno s kym spavate a pre co vlastne to bolo. Ale sex len na zaklade fyzickej pritazlivosti a tuzby je len cistym zversky, animalnym aktom a otakej osobe mi napoveda len to, ze nie je schopna pozdvihnut svoje ja na vyssiu uroven ale radsej to obhajuje a ospravedlnuje a taha ostatnych na tu svoju.
mal by si sa naucit rozlisovat sex a milovanie sa hlavne. nie je to ta ista vec.
Vidim, ze to zasiahlo tvoje hoperego inak by som nebol pan uzasny
Dakujem ti pateticka zienka.
ROFL. Rozlisovat sex a milovanie....hmmmmm...pockaj est tu mame suloz a coitus. WOW. Pozri ake slovicka ovladam ja.
Ti musi jebat. Cize s niekym jebes tak je to len sex a s niekym sa milujes a v tom je ten rozdiel ? Asi mas vazne 16 rokov a 16 IQ.
Myslíš to ako mať s niekym styk bez lásky alebo citu je sex , ale mať s niekym styk s citom je už milovanie. Nie to je blbosť.
ano, s niekym jebem, s tym niekym som rok a 3/4 (a som zvedava ci si ty vobec takto dlhy vztah najdes, lebo pri tej povahe... pochybujem.), nikoho ineho som v zivote nemala a asi sa moc nevyznas do hodnot iq. ked ma chces urazat, urazaj ma aspon adekvatne, lebo povedat cloveku s nadpriemernym iq ze jeho iq ma hodnotu 16 je dost fail. cize z toho vyplyva, ze si nevies najst relevantnu urazku? a kto je tu potom ten hlupy?
good luck looking for your virgin susan boyle.
@assasins ja viem ze TEORETICKY je to to iste. ale ide o to, co pri tom citis predsa
Presne tak...sex je sex tak isto ako je vrazda vrazda alebo klamstvo loz.
Nezalezi pod akymi peknymi synonymami to schovas alebo pod akymi pseudo viziami, dovodmi obhajujes to co obhajujes.
Je to rovnake ako ked klames niekomu pre jeho vlastne dobro. Lenze si musis uvedomit ze v konecnom dosledku....na tej dlhej trati je to stale klamstvo, ktore sa neskonci dobre.
Podla coho sudis, ze mas nadpriemerne IQ ?
Ja mam 20, zarabam na SVK 3000E a nie je to vdaka rodine, rodinkarstvu alebo hocicomu. Ale vdaka vlastnym schopnostiam a intelektu. To je zatial moj proof of concept, ze som nieco dosiahol. Co je tvoj ?
Mozno mas pravdu....mozno nikdy nezazijem taky vztah. Lenze vies rozdiel medzi mnou a tebou je ten, ze ja si uvedomujem ze chcem niekoho kto sa mi vyrovna alebo skor kto bude lepsi ako ja a nikdy by som sa neuspokojil....s niekym ...kto za to nestoji.
co ti poviem, ja mam 16, zatial zarabat 3000 e nemozem ale staci mi ze som v skole zatial najlepsia v rocniku a este ti poviem nieco - takyto plat maju vacsinou sefovia. od svojich rodicov, ktori vystriedali dokopy mozno aj vyse 10 prac viem, ze sefovia nie su ani rozumni, ani prijemni ludia. cize tvoj plat mi o tebe urcuje akurat tak hovno.
teraz urazas mojho priatela akoze? preco by za to nestal? moj priatel je skvely chlap, nepije, nefajci, je na mna dobry, rozmaznava ma viac nez si to zasluzim, sme spolu kazdy den 12 hodin a napriek tomu je nam stale spolu super, cize neviem, o com tu trepes. on stoji za vsetko
to je ako ked davas dietatu stale lizatko aby neplakalo.. raz sa ti to proste vypomsti.. lebo ho rozmaznas a bude chciet casom viac.
a to ze jednemu sa niekedy nechce a druhemu ano nema nic s tym "ako casto" .. len proste teraz nie.. a ked sa dvaja hadaju.. tak urcite obaja "tuzia" po sexe..
mozno casom pochopis..
@darkkizz a na co sa to pytas? i tak si presvedcena o svojej pravde a otom, ze tak ako to beries je to v pohode/najlepsie?/ ...
ak je ten problem kolosalny, tak na to sex pomoze rovnako nijako ako vsetko ostatne, proste ked je to raz neprekonatelne, ten vztah to neustoji tak ci tak.
Ja neurazam tvojho priatela...ako by som mohol ? Sudim teba na zaklade nazorov co tu prezentujes.
Co sa tyka niekoho kto by za to nestal. Sudim skor seba a svoje rozhodnutia a posudzujem fakty a informacie, ktore som prezil alebo pozoruje. Konkretne toto sa tykalo jednej osoby v mojom zivote s ktorou som mohol byt a nie som. Preco ? Uvedomili sme si obaja, ze si nemame co dat...resp. obaja sa vyvijame vlastnou cestou.
Kedysi by som povedal, ze je to len uboha party girl, cubka...zenska co si rada uziva...kurvi sa. Nema stabilne rozhodnutia a nevie co chce. Oooh uz len ked to pisem mi vrie krv v zilach.
Vies je to o to horsie ked vies, ze ta osoba s tebou aj chcela byt keby som jej dal moznost keby som sa choval tak akoby ona chcela....keby som bol...hmmm...keby som bol ako ona.
Lenze som iny...mal som a mam ine hodnoty ako ona, ine ciele a ine tuzby (aj ked moja jedina tuzba ked som bol s nou bola aby sa citila stastna a milovana )...a prave tento nesulad toho, ze obaja nie, ze chceme nieco ine ale sme na inej urovni...vyvijali by sme sa uplne inak a nase duse aj ked by mali rady toho druheho akokolvek....ublizovali by sme si.
Jedine vtedy ak by sme napredovali spolu spolocne...ak by sme boli obaja na rovnakej urovni tak by to fungovalo.
Mysli si co chces ale tu osobu som dokopy poznal 3 dni...a aj tak sa po roku chvejem...len ked si spomeniem na jej oci.
naruseni.
za to ze niekto ma partnera a sex je cubka, ma iq 16, ten partner za to samozrejme nestoji, do 1/4 roka sa rozijdeme a bla bla bla.
toto mi naozaj nie je treba pocuvat, budte spokojn ize ste vyhrali, ja sa tu nepotrebujem ohadzovat ako v pieskovisku, proste vy ste uplne inde ako ja a ja koncim.
A ešte mi to nedá, ale @61michal ja som so svojím priateľom začala, keď som mala 15,5 a teraz sme spolu 5,5 roka. Netvrdím, že som si istá, že budem do konca života len s ním, ale som s ním už celkom dlhú dobu, takže netvrď, že 16 ročná baba v živote neostane s tým, s ktorým začala chodiť v 15 rokoch.
A pýtam sa preto, lebo ak takto s istotou tvrdíte že sme asi hlúpi a "deti" a podobné... tak by ma naozaj zaujímal ten zrelý a rozumný názor
Od filozofov, cez pseudoumelcov, tých "dospelých", ktorých pravda je jak ruka božia.. cez ľudí čo si fotia chodidlá až po dobu kamennú
Moralistická skurvená hnusná banda.
no a len dodám, že
..chápem ľudí, čo chcú čakať do svadby a tiež chápem ľudí, pre ktorých je sex normálna súčasť vzťahu..
ja sama si zatiaľ neviem predstaviť ročný alebo dlhší vzťah bez niečoho osobnejšieho ako sú bozky a objatia..keďže som ale zatiaľ v takom vzťahu ešte nebola, je to len čistá teória..
niečo z toho sama uznávam, aj keď nie vo formulácií "po svadbe"...i keď tá svadba je vlastne vnímaná ako tá istota(nič nie ale 100%isté) o ktorú mi ide, že je to človek, s ktorým aj zostarnem,,
vždy si pri podobných diskusiách spomeniem na nášho triedneho, čo nám vravieval, že vzťah sa buduje v kuchyni, keď pomôže muž žene umyť riad a že sex je až na poslednom mieste..myslím, že je na tom kus pravdy....
ale nikoho neodsudzujem, chápem, prečo je to pre niekoho sex vo vzťahu dôležitý,..skrátka ale ľudia sme rôzni s rôznymi pohľadmi na veci a je to každého osobná a intímna vec, s kým a kedy bude spávať...moralizovanie by si tu preto viacerí mohli odpustiť...
Video k téme:
Vravis o skurvenej moralistickej dobe. Vzdy lepsie moralizovat, nez si kazde spravanie pred sebou a svetom obhajovat a ospravedlnovat. Nechcem vidiet, kde by sme boli teraz, keby sa ludia riadili vylucne tymto metrom. Vlastne, uz je to v podstate zavedene v praxi. Doba vobec nie je moralisticka. Je prave ze pluralitna.
Tak radšej budem za promiskuitnú čupku ako tu vylievať takéto prihlúple sektárske otrasné nelogické názory, ako niektorí užívatelia.
A keď na mňa reaguješ, tak ma prosím pekne tagni... Ďakujem.
Ale mňa by skôr zaujímalo či by sa našiel nejaký chlap ktorý by bol s ňou ochotný do tej svadby počkať. Pretože tu bola pred nedávnom nejaká diskusia o tom či by chlapec vydržal s dievčaťom keby to ani po mesiacoch nechcela a myslím že tam vyšlo jednoznačné nie.
Ale samozrejme sú aj výnimky.
amen
Vraví že má "skúsenosti"- pravdepodobne si myslí že keď počúval príbehy druhých možno sklamaných a uplakaných chlapcov tak vie všetko o živote, vzťahoch a problémoch s nimi spojených.
Je dosť pravdepodobné že naňho platí všetko čo som napísal vyššie, čiže nám vzniká model mužského pohlavia menom Michal ktorý žije v naivnej domnienke že svadba všetko poistí a viera s láskou všetko zahojí.
pozn. odhadujem že je pobožný z jeho zmýšlania a fotky s gitarov ktorú má v albume (tá plachta vzadu vo mne silne evokuje kresťanský zbor hrajúci pre deti)
Pán Michal by si mal však uvedomiť že svadba je zdrap papiera ktorý znižuje Ficove sociálne istoty a zvyšuje úroky na hypotéku.
a bla bla a bla bla
...............................................................................................................
sa teraz smeješ ale po smrti nás všetkých hriešnikov čaká v pekle veľká párty a tam sa budeme smiať ešte viac
(vyhradujem si právo na gramatické chyby v mojom príspevku )
Inak na tú párty sa už sakramentsky teším
dalsia vec som krestansky vychovany a ak mas s tym problem tak maj ...
dalsia vec to s tym zavesom si uhadol rok sme mali skusobnu v kostolnej vezi ale cuduj sa svete hrali sme hard rock a metal a kedze mam 100 w marshalla bolo to pocut na celu pesiu zonu a preto sme sa odstahovali a sme teraz tam kde vecssina PU kapiel ....
a ano pre teba je svatba zdrap papiera tak sa ozen a utri si snim rit ako tak vidim s toho co pises aj tvoje manzelstvo bude nato naco aj ten zdrap papiera
a k tej party uz vecssou chujovinou si to nemohol zabit
ty si krestansky zalozeny, vychovany v urcitych hodnotach, nemozem ti ich brat ani hanit, ale ani ty neodsudzuj ludi, ktori sa rozhodnu zit inak, podla svojho a nie podla tvojho presvedcenia
Pozri, už ma sereš.
Nechápem čo si o sebe myslíš, keď súdiš ženy z jedného jediného hľadiska. Mal by si sa konečne zobudiť, otvoriť oči alebo si zložiť tie ružové či aké okuliare ... a pozrieť sa na to trošku inak ako s tvojim nafučaným čupka-nečupka egom.
Ty prd vieš o tom, čo ktorá robí a najmä prečo to robí. A kto si vôbec ty že si dovolíš súdiť pol populácie z tvojho zakomplexovaného debilného zmagoreného pohľadu???
Ešte raz ti to poviem, aj keď ty budeš stále zrejme omieľať to isté dookola. HOVNO vieš o tom, prečo ktoré veci dotyčné ženy robia.
Hovno podľa mňa vieš o ženách.
Hovno vieš o vzťahoch.. pretože ty tu prezentuješ niečo ako "vzťah podľa cirkevnej predlohy"
Ale napriek tomu drzo a nafúkane súdiš ženy bez toho, aby si sa zamyslel aspoň trošku.
Len si pekne ďalej zostať v obláčikoch.
Veď celý čas to priznávam
Len s takýmto prýiblblým a priblblo prezentovaným názorom som sa ešte nestretla.
Ľudia, čo si otvárajú huby len na nete sú zbabelci, čo si takto vylievajú svoje komplexy.
To isté čo ti píšem tu, by som ti aj rovno povedala, takže neviem o čo ti akože teraz išlo.
A či sú všetci takí, ako mimo birdz.. o to sa nestarám, hovorím za seba.
Ty sa tym ze mas rada sex priamo chvalis. Uplne to vyzdvihujes aka si moderna a uvedomela
ad 61michal nesuhlasim s nim vo vela veciach a povazujem jeho nazory za znacne skreslene.
Niekto tu vyzdvihuje "čistotu" a niekto vyzdvihuje sex. To je všetko.
A k téme:ano poznám jednu a isto ich je na svete viac tak neboj isto ju nájdeš Ale takisto poznám aj také, podľa teba promiskuitné,ktoré majú sex a baví ich to.
Zaslepeno tu hlásaš svoju -soráč-chorú dogmu.uvedomuješ si to?
A či ja si vypisujem je moja vec, debile..
Ano,poznam vela dievcat co chcu mat sex az po svadbe
A navyše kto Ti dal výchovu ?Ty si dovolíš tu urážať ženské a nadávať im do čubiek?Len preto že ako si sám napísal: ..a povedal som tu snad ze kazda zenska nema pravo volby ?? tak keď má právo voľby tak čo potom stále pitváš pičovinu?.. neprotirečíš si trochu?a ešte sa aj divíš že: ja som polozil otazku ktora tu niektorych ludi ide uplne vyviest z miery.. to nie otázka, ale tvoja zaslepenosť a neschopnosť viesť konštruktívny dialóg..si proste zadubený.
Nie,niesom ochranca práv žien baby to zvládnu aj samé,ako Ti to tu aj mnohé dokázali.Ja som Ťa len upozornil na Tvoje infantilné invektíva voči nim.Takže keď budeš mať niečo k téme a nebudeš tu len pridávať trapné lamenty,tak daj vedieť,rád Ti Tvojím kokotizmom vytriem zrak..to je to čo mám na robote
A odpusti si tie nadávky v TSkách,daj to na plochu a predveď sa čo si za sráča.Už mi nenahadzuj na smeč,na tomto fóre je len jeden človek ktorého nevyargumentujem,a je mladšia od teba
Ja nie som moc romanticky a citovo založená, tak preto takto reagujem, ale nikto nemá právo ma za to nazývať čupkou Iba preto, že pre mňa viac znamená vášeň, ako láska
No pre mňa viac znamená vášeň, ako láska Nie som moc citovo a romanticky založená No preto ma nemá nikto právo súdiť a hovoriť, že som čupka, ako henten Iba pre môj odlišný pohľad na túto vec.
nechcem aby raz mohol môjmu manželovi niekto povedať "ty si si ju zavesil na krk? mne stačilo, že som ju pretiahol."
a vydržať sa to dá ak to tak chcú obaja.. to som si istá
Sex nieje škodná len ľudom hneď naskočí kontrolka že je dievča/žena nehorázna štetka keď si užíva od mlada a chlapec/muž borec keď o neho príde čo najskôr. Je to zvrátené a čím viac sa o tom hovorí tým to robí väčšiu neplechu. Je to pud a ten nijak raz neojebeš aj keby ťa mali obesiť jak za kacírstvo takže panna nepanna - do svadby je to podľa mňa blbosť. Ak nechceme prispieť ešte k väčšej rozvodovosti.
keď si to dala do 17 tak musím aj ja vydržať
@tavysoka Ja sa len snažím držať si to čo najdlhšie..
chceš-nechceš je to polovica úspechu vzťahu pretože rovnako ako vzťah so sexom bez lásky nemá budúcnosť tak to platí aj naopak
To som tým celým chcel povedať
želám úprimne VEĽA ŠŤASTIA vo vzťahu nech Vám to výjde