Kto má možnosť to porovnať s iným mestom... Neviem sa rozhodnúť, či ho mám robiť v BA na/po výške a predtým sa sústrediť radšej na prijímačky na VŠ alebo ho mám robiť ihneď po strednej vo svojom rodnom meste. Straší ma totiž vidina jázd v BA, to si nedoká
Síce to neviem porovnať s iným mestom, ale ako sa hovorí: ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku. Radšej sa to nauč poriadne, ako keby si sa to mala učiť v menšom meste, a potom keď prídeš autom do BA, budeš z toho mať ešte väčší stres...
@darkkizz Preto, lebo v BA, aj keď to je ťažké, tak sa naučím jazdiť poriadne hneď, zažijem všetky situácie, tak ako napísal majo a je to dobrá príprava, čo sa v menšom, pokojnom meste už tak nepodarí (zabudla som to na začiatku napísať, aj keď som na to myslela). + Leto po mature a prijímačkách som si chcela užívať a nie ho zabrať vodičákom, aj keď je nevyhnutný. Možno trochu plytké, ale po tých povinnostiach sa mi určite nebude chcieť pridávať ešte ďalšie v podobe vodičáku.
@anchoise Keď nie si debil a chápeš celej tej ozaj primitívnej cestnej premávke, tak budeš vedieť jazdiť kdekoľvek a nezáleží na tom, kde si vodičák spravíš.
Ja som ho prednedávnom dokončila takisto v menšom meste a jazda v BA pre mňa nebola ničím prekvapujúcim, či náramne ťažkým.
Hlavne tomu musíš rozumieť, to je všetko... Je úplne jedno, kde si ho spravíš.
Je to blbosť porovnávať vodíčák s XYZ mestom a BA alebo akýmkoľvek iným. Základy dostaneš rovnaké, ide len o to, či na tej ceste vieš, čo robiš.
Podľa mňa na Ba nie je nič extra ťažké... Práve naopak sa tu toho naučíš najviac... Preto odporúčam robiť vodičák práve v Ba a najlepšie v zime, kedy si trochu vyskúšaš aj jazdu v nečase
No nikede v Galante je urcite lahsi , oplati sa to len vtedy ked si povies ze chces mat lahko vodicak co najskor aby si mohol legalne trenovat s doprovodom.
Neoplati sa spravit ho lahko a potom sa zabit niekde v aute ked si budes mysliet ze si pripraveny
@darkkizz Zaujímavé, že som sa stretla s x ľuďmi, pre ktorých bola jazda v BA totálne stresujúca a chaotická a pritom jazdia už nejaký ten rok. Ale prepáč, ty si asi cestný Chuck Norris. Normálne som sa pýtala, čo si kto myslí, nestojím o to, aby si mi tu vypisovala či som debil a že je to primitívne.
@anchoise No tak prepáč, ja za to nemôžem, že mi to nerobilo problém. Každý je iný.
Vodičák mám krátko a tá jazda bola pre mňa normálna, tak podľa toho aj posudzujem. Tak asi som nejaký multitalent na vedenie motorového vozidla, alebo čo no
Chucka Norrisa z toho vynechaj .
Ja som ťa neoznačila za debila. Len hovorím, že keď ním nie si tak by si s tým nemala mať problém.
A za "primitívnu" som označila cestnú premávku. Čo aj je. Keď sa do toho pozrieš a skĺbiš teóriu s praxou, tak zistíš, že je to absolútne primitívne a ľahko pochopiteľné. Nič ťažké na tom nie je.
hm, ja by som ho robil radšej v BA z toho dôvodu, že je tu omnoho väčšia premávka a v každom aute sedí iný typ psychopata. zvykneš si a naučíš sa okoloidúcich áut nebáť a jazdiť dostatočne rýchlo.
ja som sa napr. učil jazdiť v teréne mimo cesty a potom som už s autom problém nemal, križovatky, značky aj predpisy som sa naučil tesne pred autoškolou ... vodičák som robil v žiline ... čo je jedno z tých horších miest a urobil som ho bez akých koľvek problémov ... ešte sme si s poldou aj pokecali ... teraz jazdím po Ostrave čo je to isté skoro ako Blava takže ...radím Blavu
ano urcite BA,ja som robila u nas, kde mam asi tak styri svetelne krizovatky a na BA by som si netrufla ... keby som mala tu moznost, tak ju vyuzijem..
Vodicak najlepsie odjazdit v Bratislave, nejde ani tak o orientaciu v meste, zlozitost krizovatiek ci hustotu premavky. No s hustotou premavky priamo umerne suvisi aj mnozstvo vodicov, chodcov, cyklistov ... - diletantov a to je klucova skupina ludi.
suhlasim so @6 , cim tazsia priprava, tym lahsi zivot neskor
poznam ludi co si urobili vodicak v meste kde je jeden pro forma semafor, zivia sa jazdenim autom (taxi) ale ked maju ist do Bratislavy tak radsej idu vlakom (uplne vazny priklad)
urcite je to lepsie spravit v BA, aspon sa aj zorientujes Moja sestra si robi vodicak v Pezinku a ten chlap nema stale cas na jazdy, lebo je to len mala firma, zacala v auguste a skonci asi az na jar, v BA to je urcite lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale kedze si mam na vodicak zarobit sama tak tipujem ze budem do konca zivota chodit autobusom
Ja síce nemám z BA, ale tiež som robila v o väčšom z miest a som rada.
Ja som ho prednedávnom dokončila takisto v menšom meste a jazda v BA pre mňa nebola ničím prekvapujúcim, či náramne ťažkým.
Hlavne tomu musíš rozumieť, to je všetko... Je úplne jedno, kde si ho spravíš.
Je to blbosť porovnávať vodíčák s XYZ mestom a BA alebo akýmkoľvek iným. Základy dostaneš rovnaké, ide len o to, či na tej ceste vieš, čo robiš.
Neoplati sa spravit ho lahko a potom sa zabit niekde v aute ked si budes mysliet ze si pripraveny
Vodičák mám krátko a tá jazda bola pre mňa normálna, tak podľa toho aj posudzujem. Tak asi som nejaký multitalent na vedenie motorového vozidla, alebo čo no
Chucka Norrisa z toho vynechaj .
Ja som ťa neoznačila za debila. Len hovorím, že keď ním nie si tak by si s tým nemala mať problém.
A za "primitívnu" som označila cestnú premávku. Čo aj je. Keď sa do toho pozrieš a skĺbiš teóriu s praxou, tak zistíš, že je to absolútne primitívne a ľahko pochopiteľné. Nič ťažké na tom nie je.
Ale budiš....
a podla mna sa lahsie jazdi v meste jak mimo
poznam ludi co si urobili vodicak v meste kde je jeden pro forma semafor, zivia sa jazdenim autom (taxi) ale ked maju ist do Bratislavy tak radsej idu vlakom (uplne vazny priklad)
takze je to len o autoskole...
ja som vodicak mal za necele 4mesiace
@husky to ja poznam takych co nejdu ani inam ako do prace "lebo tu cestu som este nesiel"
a vodicak odporucam robit v BA a zistit si co to o autoskole.... napr. aky cas kurzu zarucuju a hlavne co vsetko je v cene... a co nie