Moja matka je našťastie lama... Ale prisahám, že keby sa mi začala hrabať v PC, veľmi rýchlo by som jej to zatrhla... Rodičov si treba vychovať... Čo z nás chcú mať debilov?
No zmena nicku ide, ale na webke starého nicku ti to bude písať, že sa ti zmenil nick a ze aký je.
Keby si moji rodicia citali moje webky...mala som aj taký blog o mojom otcovi, teda nebolo tam napísané, že je to on, ale on by sa dovtípil. Som ho radsej vymazala, lebo ma napadlo ze co keby ho videl...
- System vie zmenit nick, ale ma to par problemov:
1. Pozri si » hella.webka.sk/... - ona Hella si dala zmenit nick, povodny nick sak stale existuje, a je tam link na novy nick
2. Ludia ktori si s povodnym nickom pisali za poslednych x mesiacov (a tusim aj ti co ho maju v priateloch), dostanu systemovu tajnu spravu, ze nick sa zmenil, jeho novy nick je to a to...
Tak je nastaveny system, je to spravene tak, ze ak sa dakto rozhodol zmenit nick, tak ti ludia co poznaju stari nick, ho stale najdu.
Ina otazka: Ak ti rodicia prisli na tvoj stary nick, myslis ze neuhadnu po nejakej dobe novy??? Co keby si im povedala, ze si neprajes aby si citali tvoje clanky, lebo je to tvoje sukromie?
BTW: Ma niekto napad, ako by sme mali chranit uzivatelov pred rodicmi?
Osobne si myslim, ze skryvat sa je nevhodne. Nikto by sa nemal hanbit za to co napise. A myslim si ze je jedno ci si tu na BIRDZ, alebo na inom serveri, rodicia ak chcu ta nejako najdu barzkde.
Je to vsak viac o sukromii, ked rodicia akceptuju sukromie dietata - tak by mu nemali prekutravat sufliky a celu izbu, rovnako by nemali prekutravat jeho komp, alebo hladat jeho blogy na nete a citat si ich. To je nefer. Podla mna je premenovanie nicku zbytocne, lebo ked rodicia neakceptuju tvoje sukromie, tak zmena nicku nepomoze, resp. na kratku dobu, a ked najdu aj to, tak urcite najdu aj nejaky iny server, kde by si bola, nech sa schovas neviem kde na Myspace.com oni to dako najdu, ved od toho su predsa rodicia D
Takze jedine riesenie je, porozpravat sa s nimi, aby akceptovali tvoje sukromie - tak ako nemaju prehladavat tvoje sufliky, ci komp, tak by nemali vyhladavat tvoje blogy na nete a pod.
vobec ti nezavidim, mne sa mama jeden cas vyhrazala ze mi bude kontrolovat maily, ale som potom zistila ze ona ani nevie zapnut pocitac, dokonca raz zahlasila:
Ale ved internet si mozes zapnut aj bez pocitaca, nie?
pozrela som si Hellinu webku..blbe, ze tam ostal ten odkaz...som myslela, keby sa dalo ze len zmenit prihlasovacie meno+prispevky, konto by zostalo to iste.tympadom by sa zmenila aj adresa webky, co jedine by som potrebovala.ale asi to moc nechapem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A Tomas neodpovedal na TSky
A poznamky typu-aspon mas stalych citatelov si nechajte pre seba prosim
Myslim ze by ti to mohli spravit, niekomu to tusim urobili. drzim palce
a Wewo-je neviem dat mojmu fotrovi zaracha na interet, resp. Birdz
bola by som rada, keby sa ro poriesilo co najskor... diki
Kazdopadne nezavideniahodna situacia... som rad ze moju fotrovci nemaju ani len sajn o mojich nickoch na nete a nechodia na taketo stranky
Keby si moji rodicia citali moje webky...mala som aj taký blog o mojom otcovi, teda nebolo tam napísané, že je to on, ale on by sa dovtípil. Som ho radsej vymazala, lebo ma napadlo ze co keby ho videl...
- System vie zmenit nick, ale ma to par problemov:
1. Pozri si » hella.webka.sk/... - ona Hella si dala zmenit nick, povodny nick sak stale existuje, a je tam link na novy nick
2. Ludia ktori si s povodnym nickom pisali za poslednych x mesiacov (a tusim aj ti co ho maju v priateloch), dostanu systemovu tajnu spravu, ze nick sa zmenil, jeho novy nick je to a to...
Tak je nastaveny system, je to spravene tak, ze ak sa dakto rozhodol zmenit nick, tak ti ludia co poznaju stari nick, ho stale najdu.
Ina otazka: Ak ti rodicia prisli na tvoj stary nick, myslis ze neuhadnu po nejakej dobe novy??? Co keby si im povedala, ze si neprajes aby si citali tvoje clanky, lebo je to tvoje sukromie?
BTW: Ma niekto napad, ako by sme mali chranit uzivatelov pred rodicmi?
Je to vsak viac o sukromii, ked rodicia akceptuju sukromie dietata - tak by mu nemali prekutravat sufliky a celu izbu, rovnako by nemali prekutravat jeho komp, alebo hladat jeho blogy na nete a citat si ich. To je nefer. Podla mna je premenovanie nicku zbytocne, lebo ked rodicia neakceptuju tvoje sukromie, tak zmena nicku nepomoze, resp. na kratku dobu, a ked najdu aj to, tak urcite najdu aj nejaky iny server, kde by si bola, nech sa schovas neviem kde na Myspace.com oni to dako najdu, ved od toho su predsa rodicia D
Takze jedine riesenie je, porozpravat sa s nimi, aby akceptovali tvoje sukromie - tak ako nemaju prehladavat tvoje sufliky, ci komp, tak by nemali vyhladavat tvoje blogy na nete a pod.
Ale ved internet si mozes zapnut aj bez pocitaca, nie?
takze tak, som stastne dieta stastnych rodicov