Jetu niekto z kim sa da na pokeci abo inde normalne o hocicom pokecat?
Jetu vôbec niekto z kim sa da kecat? lebo napriklad na pokeci si nemam z kim pisat ani na facebooku ani na birdzi ani neviem kde vzdy ked niekomu napisem vzdy ten druhy pise iba same blbe skratky - ok, oka, hm, noo, mno, jj, nj, Okey, jo, aha... , Nech sa
@soraya asi sisi zle pochopila pointu toho vsetkeho ale skoda casu ti nieco vysvetlovat inteligent pochopi ten menej chapavi bude mat blbe komentare vzdy
Nauč sa písať gramaticky správne. Hovorí ti niečo prvý dojem? Tu si píšeš, nie rozprávaš!
Neznalosť gramatiky v 60% prípadoch vypovedaná o chabej inteligencií človeka. A nie každý má chuť si písať s blbom, ktorý jednak nezvládne sa naučiť jednoduchú gramatiku (aká je šanca, že sa s daným človekom bude dať rozprávať, keď nie je schopný sa aspoň TOTO naučiť?) a blbom, ktorý ešte káže, že si máme jeho gramatiku nevšímať, ako by si sám priznal chybu a naučil sa ju poriadne. Ty by si sa bavil s niekym, kto má na sebe bezďácke šaty?
@toxo ach dalsi co nepochopil pointu toho textu ti nechapem ze ja nemam problem ze si somnou nikto nechce pisat ale ze nikto si somnoi nepise normalne? a len tak pre zaujimavost toto ako ja pisem teba nema co trapit
@nationalgeographic V prvom rade sa nauč písať, v druhom sa nenavážaj do ľudí... Gramatika je kurva dôležitá vec keď chceš s niekým NORMÁLNE (ako si sám uviedol) písať... A nie že nevšímajte si gramatiku...
@nationalgeographic To mi je naozaj ľúto :/ V tomto prípade by som to ľuďom vopred povedala (ale nenosila to vycapené na čele ako výstražný maják), prípadne sa venovala viac ústnej komunikácií Poznám viac dyslektikov, všetci majú dar slova a sú to úžasní, milí ľudia. Zameraj sa na reálny život, na tom internetovom takmer nič nezískaš a takmer o nič neprídeš
Skús byť nadržaný idiot,píš dievčatkám aké sú *ebavé a majú sexi postavičku a uvidíš,že ti možno nejaké odpíšu (tam ani na gramatike nezáleží) a nezabudni si stiahnuť fotku nejakého "jeboša" z google Ci bože úroveň...
Teda Necakal som ze Vsetci tu budu rozoberat z môjho clanku presne tu poslednu vetu ktoru SCHVALNE napisem aby nerozoberali, ale takto to robia presne male dety takze vidim ze totu bola chiba napisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Neznalosť gramatiky v 60% prípadoch vypovedaná o chabej inteligencií človeka. A nie každý má chuť si písať s blbom, ktorý jednak nezvládne sa naučiť jednoduchú gramatiku (aká je šanca, že sa s daným človekom bude dať rozprávať, keď nie je schopný sa aspoň TOTO naučiť?) a blbom, ktorý ešte káže, že si máme jeho gramatiku nevšímať, ako by si sám priznal chybu a naučil sa ju poriadne. Ty by si sa bavil s niekym, kto má na sebe bezďácke šaty?
Ak si dyslektik, tak sa vopred ospravedlňujem.
Ty kokot de sme
keď mi budeš ďalej točiť po mongolsky tak ma to aj tak moc nezraní
FPYČYSY more
WTF?!!! To niesú trápne ale - TREFNE komentáre. Všímaj si ten rozdiel.
To nie je dobrá výhovorka,že si dyslektik...
Stačilo by sa ti naučiť vybrané slová ak ti to samozrejme niečo hovorí....
o čo sa tu snažíš? mala som x-takých spolužiakov ....ale ani jeden nebol taký extrém....čo ma po tom....