ženy, chcela by som si ísť konce podstrihnúť kus, ale potrebujem fakt niekoho dobrého, keďže som na svoje vlasy neskutočne citlivá.. a nechcem aby mi odcvakla polku vlasov, len preto, že sa jej chce.. a zatiaľ mám s kaderníčkami zlé skúsenosti (s kaderník
V Ružomberku je dobrá kaderníčka Chalupková, je to na rovni tam ako je tá Mondi pobočka, už som u nej dlho nebola, ale nikdy nesklamala. Aj kamošky boli spokojné zatiaľ vždy
"a nechcem aby mi odcvakla polku vlasov, len preto, že sa jej chce.."
Toto sa mi stalo minule Som bola u novej a povedala som že na postupno a ona mi ostrihala tak všetky vlasy, nie len vpredu, ale aj na bokoch úplne nakrátko, všade. A to som ukazovala aj fotku ako to chcem, ale asi to na nej nebolo dosť dobre vidno, alebo ja neviem.
Ale asi k nej ešte pôjdem a lepšie to skúsim vysvetliť. I keď kontakt na ňu po tomto už asi nechceš, že?
nahodou .. vyber kadernicky je vemi dolezity proces .. zatial som ja osobne nestretla ani jednu, co by vyhovovala mojim podmienkam ... preto sa snazim strihat sa sama ... potom to mam podla seba : )
@avieabbey inaak ja som na tom podobne s tým samostrihaním lebo kaderníčky majú asi vrodenú vlastnosť to nechápanie A celkom mi to už ide, dokonca sa mi už zverila do rúk aj sestra, a aj pár ďalších ľudí sa pýtalo haha
tak keď sa za kaderníčku učia aj dievčatá, ktoré idú zo základky so štvrokami, tak sa nečudujem, že nechápu ..
ja som sa strihala raz sama, a potom som prišla o všetky vlasy (ostali mi úplne krátke) takže to radšej nie a tebe sa tiež nezverím, @filipenzo , to už radšej mame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Toto sa mi stalo minule Som bola u novej a povedala som že na postupno a ona mi ostrihala tak všetky vlasy, nie len vpredu, ale aj na bokoch úplne nakrátko, všade. A to som ukazovala aj fotku ako to chcem, ale asi to na nej nebolo dosť dobre vidno, alebo ja neviem.
Ale asi k nej ešte pôjdem a lepšie to skúsim vysvetliť. I keď kontakt na ňu po tomto už asi nechceš, že?
ja som sa strihala raz sama, a potom som prišla o všetky vlasy (ostali mi úplne krátke) takže to radšej nie a tebe sa tiež nezverím, @filipenzo , to už radšej mame