Práve som počúvala reláciu Braňa Závodského, kde bol hosťom aj minister Kaliňák. Neviem či mám plakať alebo sa smiať, nad tým ako sa náš minister vnútra správa a nevie odpovedať na jednoduché otázky.
Aký máte názor Vy na pána ministra?
A zaujimalo by ma ako je mozne ze bast.... koc... a dalsi mafiani behaju este po slobode. Dufam ze budu predcasne volby a dalsia vlada urobi s tymito hajzlami kratky proces.
@sabnacke O 4 roky budú zas bačovať, lebo dôchodci majú krátku pamäť a sockám dovtedy dajú napríklad nejakú ryžu zadarmo, aby ich prišli voliť. Všetko je o dobrej marketingovej stratégii. : )
@bestia999 Aký máš názor na tých čo ho chcú odvolať. Potom vytvoria preotest pred sídlom Bonaparte ako vystrihnutý z Ukrajinského scenára že je len otázkou času kedy tých údajných 5000 zučastnených trotlov prejdu od skandovania k vraždeniu a upáľovaniu policajtov. Dokonca aj tie červené karty my pripomínajú ako vtedy US embassy zorganizovala celý protest podobne ako proti Zemanovi v ČR. Samozrejme nepopieram že Kaliňák je zlodej ale keď si niekto na Hviezdoslavovom námesti dá tú robotu vytlačiť si tisícky červených kartičiek a pokúsiť sa zosadiť Kaliňáka tak to radšej nech si tam ešte minister pouráduje kým rozvrácači nebudú pozatváraní a zahraniční agenti vyhostení.
@openmindedfreak Ak ich budú popravovať opoziční politici tak to sa po poprave teš aj na povolávací rozkaz. Takéto situácie čo stvára opozícia vedú k občianskej vojne...
@trash ale prosím ťa, nikto nikoho nebude popravovať... zas nepozeraj toľko na televíziu (či internet) a ukrajinský scenár tu tiež podľa mňa nehrozí, či vidíš tu nejakú Júliu Tymošenkovú, jej Baťkivščynu a podobných banderovských pohrobkov ako napr. Arsenija Jaceňuka? Ukrajina je kompletne iná krajina... a ja som si skôr robil srandu, aj keď by si to zopár zmrdov možno fakt zaslúžilo, ale o tom ja rozhodovať nebudem...
@openmindedfreak Bodaj by si mal pravdu síce 5000 je menej ako 200 000 ľudí ale niekde už to malé zdebilneté percento dokázalo rozvrátiť krajinu. Ale budem sa prikladať k tvojmu názoru že k ničomu nedôjde. Na to získa jedine ľudová strana a dúfam že Sulík a Matovič jedného dňa skončia za tieto móresy čo stvárajú v Ilave alebo Leopoldove...
@trash no ja dúfam, že tak skončia aj politici z koalície, za to ich rozkrádanie... ale nič to nemení na fakte, že nad Európou sa zmráka a neviem ako dlho dokážu tie mračná udržať vodu, myslím, že všetky tieto veci, čo sa dejú momentálne okolo vyústia v nejaký úžasne obrovský konflikt... dá sa povedať, že som o tom presvedčený, história to jasne dokazuje... potom mi bude naša vláda už úplne ukradnutá, skôr ma bude zaujímať boj o holý život
@openmindedfreak Hej za to som aby aj koalícia dostala čo si zaslúži. Ale nie za cenu toho že ako užitočný idiot umoýžním dostať sa k moci druhej strane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no to ma rozsekaloo