ale ved tu chodi len po menej. A cudujete sa? Ak ma slaebe nervy na niektore veci tu tak sa necudujem, ze tu chodi pomenej.... ale pravda je tu pomenej aj podla mna. Asi ma daku robotu
ako inteligentnemu cloveku mu zrejme docvaklo ze existuju zmysluplnejsie veci ako sa sem chodit rozculovat aj ked podotykam ze vzdy sa tu rozculoval opravnene...
No dobre, pridavat jebnute prispevky do jebnutych diskusii po urcitej dobre prestane bavit, ale...
BIRDZ BEZ TOMMYHOTa JE AKO DEN BEZ SLNKA!!!
A este daco... aj tak nikde nie je napisane, ze sa pri tych diskusiach mal rozculovat. Mohol sa smiat, aki su ludia sprosti, prip. plakat, ze ludia su taki sprosti...
Miroo ja ho tak vnimam posobi dost zasadovo ale v tomto pripade myslim ze ho tu este urcite uvidime lebo s birzdom sa tazko konci je navykovy desiree: mas pravdu je to mozne
No a chodim sem uz vacsinou len ked sa mi nechce drbat do skoly, alebo pred spanim, ale uz moc neprispievam, po prve ako Typek povedal, doslo mi ze dennodenne odjeby nemaju vyznam, ludska sprostost sa proste zmenit neda a po druhe, stal som sa moderatorom na itzone.sk a power userom (nieco ako admin) na blackhole.sk cize ked som na nete, tak som tam a na birdz mi uz nejako nevystane cas.
Wewo nepovedal by som odjebavac , to ze niekto niekomu vynada do kokotov kvoli tomu ze ma iny nazor mi nepride ako odjeb ale ako ubohost ci pubertalny vykvet..
31. Sakul>>>> píše sa zaručene Schizofrenik aby si si náhodou nemyslel že mám nick s chybou, je to zaujatosť aj po tom čo tu už údajne nieje a za chrbtom niekoho spomínať je trochu svinské nemyslíš?
smutny ale zaujmave, ze v diskusii proti tommyhotovi sa mi nezdalo, ze by ho si mal rad, skor si sa ho snazil zhodit, preco je taky, aj ked z ineho nicku, pod ktorym ta nikto nepozna, co zrovna od teba prave najferovejsie nebolo.
Snad ty budes vedet, o com pisem.
Silno pochybujem, ze tu chodi vobec niekto kto sa na niekoho nehra alebo neni falosny.
naozaj si mi chýbal, Tommyhot, pretoze i ty máš svoje plusy a mnohí ťa tu majú radi napriek tým nadávkam.a myslim, ze brať ťa takého, aký si, je mojím povolaním (okrem iného). ocakávam, ze povies, co zase trepnem.snad sa tu este ukazes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
(jj natvrdla otazka)
BIRDZ BEZ TOMMYHOTa JE AKO DEN BEZ SLNKA!!!
A este daco... aj tak nikde nie je napisane, ze sa pri tych diskusiach mal rozculovat. Mohol sa smiat, aki su ludia sprosti, prip. plakat, ze ludia su taki sprosti...
No a chodim sem uz vacsinou len ked sa mi nechce drbat do skoly, alebo pred spanim, ale uz moc neprispievam, po prve ako Typek povedal, doslo mi ze dennodenne odjeby nemaju vyznam, ludska sprostost sa proste zmenit neda a po druhe, stal som sa moderatorom na itzone.sk a power userom (nieco ako admin) na blackhole.sk cize ked som na nete, tak som tam a na birdz mi uz nejako nevystane cas.
Inak ma prekvapilo ze "chybam" prave Smutnemu
Dakujem za podporu.
Snad ty budes vedet, o com pisem.
Silno pochybujem, ze tu chodi vobec niekto kto sa na niekoho nehra alebo neni falosny.
ANo, a teraz sa do mna pustte vsetci jeho analo lizaci.