Druhé najwtf gymnázium v meste, čiastočne bilingválna anglická trieda (ktorá zrejme nie je bilingválna ani čiastočne), prvý (a najskôr posledný) ročník..že prvá F, frankofónni frigidní fidlikanti?
@myslitel ale sú tu niekde, asi spia dnes sme mali rusný den (turistický) Taku dobru noc davaju nedaleko trnavy, ked más otvorene okno a nemas na nom sietku
@myslitel lepšie je mať viac mačiek ako potkanov ale neviem čo teraz s toľkými mačkami. uhádol si mám doma kocura, kedysi najkrajší na okolí, dnes troska, vdaka novemu psikovi ktoreho máme, ale už si začinaju rozumieť.
@Bluepanter ,, len tak aby som zistil ako na tom Birdz je ?,, alebo tak nejak, viem že stredoškolákov tu bude najviac a asi každý ale aj tak chcem vedieť zastúpenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
Momentálne neštudujem, myslím tento rok a prácu nemám stálu, ale mám jednu na dohodu, čo je asi tak práca na hodiny denne,niekedy aj menej
teraz su sice uz aj prvaci ale to sa nerata
A inač kde dávaju mačky dobrú noc ?
A jj mame ich tu neúrekom pred rokom sa rozmnožili patkane a teraz už ich nejak nevidno ale mačiek pribúda .... že máš mačku doma ? ?
A neboj, vysokoškolákov je veľa. Lenže tí majú strašne zaujímavý život a nesedia teraz pri nete (teda aspoň väčšina... viď výnimky).
No chúďa kocúr ,, až si porozumejú tak bude mať kocúrik 4 rany zašite a na 50% tela bude chýbať koža ,,, nieže to dopustíš !!!
len tak sa pýtam
p.s. som tiež stredoškolák, ale napísal som koment skôr ako som hlasoval