ako ponorka je fakt humus.. a u mna asi vyhrava celkom VIP.. da sa celkom.. aspon kalceto tam je a take veci a´la pivnica nemam rada.. hoc je taky skoro kazdy bar,predsa ide aj o tu otmosku..
vo wave kontrolouju obcianske tak casto jak sa len daa a ked nemas 18 tha si f pi...filmko je dost dobree ale skor mi to pride ako kaviaren nez bar ale inak sa tam dobre flaka vo veritase je pohodicka spoko ludia tam chodia..fisher bol tez spoko dokial tez nezacali vyhadzovat dost ludi pod 18..VIP bol zase dobry dokial tam nezacali chodit male deti a vidlaci..ponco je neskutocny pajzel jak aj paradiso..mistral sa da aaj pohodka sem tam..ale zeby dajaky oblubeny bar som tu mala...
V PO, asi nikam. Co sa tyka VIP, mna to tam nebavi. Vecer snad Insomnia, v obcasnych davkach , Ale tak najviac u mna Dublin, vacsinou po skolicke, posediet, podebatovat. A ak si chcem trosku vychutnat hudbu, tak snad Ester
16. dublin tez dost poznam.. ale tam to zas mna nebavi.. take suxe i to prie... a ten tvoj ester je pre mna dost pajzel-ako neber osobne ale nerobi na mna dobry dojem..
to fakt nepoznate christianiu nikto????v pohode hudba dakedy gauciky vsetko super, akurat ze zdrazelo to tam teraz , a kalceto je este v netopieri aj jukebox a este Swagman ale tam chodim len pre ten jukebox....neviem ci som ti pomohla ale ta snaha bola
ak chcete nieco na urovni urcite by ste mali navstivit Cuba Libre----pre toho kto nevie...na Trojici hned vedla Happy Belly---....sice je to tak TROSKA drahsie...ale oplati sa....strasne prijemne posedenie...a najma casnicky
Tak ludia, dnes som bola vo SWAGMANE a v hranolkach som mala pecenu MUCHU!!! casnicka sa ospravedlnila a bolo jej to ocividne trapne. ked som vsak odchadzala, zapocitali mi hranolky uplne normalne, pricom som ich vratila takmer nedotknute. pripomeniem, ze boli ako samostatny pokrm. ked som sa ich SLUSNE opytala, ci si myslia, ze je vhodne, aby so za to platila, z kuchyne dobehla kucharka a obvinila ma, ze som tam muchu dala ja!!! skoro som odpadla. a nakoniec mudra veta pani kucharky a zrejme i prevadzkarky, ci co mala za funkciu: No co sa navari, to sa ma aj zjest!nemam slov. by the way: na 2 porcie hranoliek sme okolo 16-tej hodiny cakali 1/2 hodiny, na pizzu 1 hodinu!!! TAk som im tych 25 korun nechala, nech si nieco pekne kupia a odkazala som im, ze svoju mienku im radsej nepoviem. proste uboheee
jo, pani vedúca vo swagmane je riadna ...ako to...rajdľa jej najoblubenejsia cinnost je vyhadzovat zakaznikov...mne sa to este nastastie nestalo, elbo mi vzdy objednavame dost ked sme tam DD inak je te podnik fajn ja som taká flákačka, takze ja si nepotrpim na podniky, ale na spolocnost a pre mna najlepsia spolocnost byva v zanzibare, esteri, ponci(ked neje piatok a da sa tam hybat slight_smile: a christiania je moje pekne tiche miestecko
juj som tu po dlhom case ... 23. ako to mas dobre nervy ti povem.. ja na tvojom fleku im za tolku drzost asi urobim taku scenu tam asi ze az!! kurnik ta muxa v jedle a este na teba vrieskat bue?? ci ta by skusila! 21.heh..ze trosku? si vem predstavit ale urcite sa skocim kuknut.rozbijem prasiatko a poem a he jkde je ta christiania?? bo dajak to tam xvalite
hlavna 105 to je spojene s tym knihkupectvom...ze literarna kaviaren to je...na trojici na tej strane jak kostol, to len pojdes od trojice smerom na hlavnu a najdes dole schodikami sa tam ide
waa moeshaa ty trubka moja newes de christiania pojdeme dakedy po skole na cajik....ti ukazem de too ..fajne tam je celkom ...sice uz ti tu aj mapu dali ale zeby si sa nestratila
hmm kde v PO? boli rozne obdobia: Netopier, Zanzibar, Babylon, Christiania, sem-tam Orient, taky Veritas moze byt - aj ked inak ako pracovne som tam bola len par krat , po skole sa niekedy chodilo aj slusne do cukrarne nad Bagetu , vo VIP sme mali len "dozvuky" ci co to bolo po mature, ale je to pajzeeel, Dublin - tiez mooze byt (kamoska si tam raz objednala 3 deci piva ,
no a teraz zacal vysokoskolsky zivot, takze pajzle jak sa patri - Hviezda , .. a do tych dalsich podnikov pri skole som sa este poriadne nedostatla, lebo su strasne male a vzdy je to plne.. a my chodime v riadnych huuufoch .. takze najoblubenejsia cinnost je sedenie na lavicke alebo v kresle a ocumovanie tych kreatur co sa premavaju po skole
na viac si nespominam
btw. osobne bojkotujem Ponorku a nehanbim sa za to
29. hehe ohladom ponorky SUHLASIM to mas jasne.. a dufam ze v lete abo ked bude teplo ze vymenis to sedenie v kresle za sedenie v parku v meste hehe.. oplati sa abo niekde na terase tam te zfajna haluz a vo VIPku mavame tez len stretavky zo skoly max.. a ked tak na ryxlo dakde sadnut tak veme ze tam hehe.. ale nemaju horucu cokoladu.. svine
hehe a uz som bola konecne v christiane.. jujj.. ako prijemne tam.. ale jak ku*vinec.. mozno sa mylim ale jak ja om bola tha tak to tam vyzeralo ale ako haluz musi byt a inac v korune je celkom fajn len z tyx asi 4 razov co som tam xcela ist som nasla flek raz thak nvm ci len ja mam take stastie.. aboo
@30 jasne, ze v lete to isti park jaaaj.. vysedavanie na trave je super
ta Christiania.. je tam ok v ramci moznosti, len sa mi najviac "paci" to oddelenie fajciarskej a nefajciarskej casti.. paaani, to im nedoslo, ze cez tu "dieru" kde by mali byt dvere, ale nie su tam, ten dym prechadza??
a Koruna.. ok, len tam sami vysokoskolaci z TUKE stale sedia a tie ich odborne debaty .. ee + navyse ked islo finale hokeja Slovan:KE, tak nam tam nechceli zapnut telku !! sme museli hladat iny podnik a skoncili sme v zasmradenom VIPku - ale tam aspon pustali hokej seriozne na platne
31. hehe... az sa tesim na leto a hej v korune len sami taky.. ale tha so uz v stredu mam ist so spoluziackami do metra.. ta ja zfedava ze so to bude uz som tam fest dlho neboa.. a ked ne tam ta som si ista ze vyberu nejakytaky pajzel kde cely cas metal pustaju.. ta ako super..
@32 teraz ked su trhy v meste a vyzdoba a medovinaaa , tak mne s kamoskami jednoznacne staci centrum a prilahle okolie .. na buduci tyzden bude zatah a ked ten Trnavak bude chciet zase odomna obciansky, tak mu nieco uprimne poviem
33. jaky trnavakk? mno metro sa nekonalo nakonec.. na druhy den som so spoluziackou skoncila-jak inac-vo vip-ku booze a ako povem ti prafdu:nikdy som este medovinu nemala a kus sa aj hanbim.. ale ta ked nikto so mnou nece to pit.. a sama si to kupovat nebuem
@38 no ked si si vsimla tak su stanky: Trnavska medovina, Trencianska medovina, Kosicka medovina.. a este neviem ake.. a ja som bola v tom stanku s trnavskou, tak predpokladam, ze ten typek bol z TT a si zo mna robil srandu a chcel obciansky .
a k tej medovine , ja som s kamoskami zaviedla taku tradiciu minuly rok.. najprv, ze ochutname, ze co to je.. kamoska to najprv ani nedopila, ze "fuuj" a teraz uz chodime automaticky . uz bolo aj take, ze kamoska nechcela, tak som si len ja sama kupila sak coo.. "bez haňby"
@kaufman (23) ... nooo nam sa raz stalo v SWAGMANE: boli sme 4 baby .. ja a este jedna sme sli skor tak sme nachali kamoskam peniaze nech potom zaplatia.... ked tie 2 kamosky odchadzali a isli platit... tak im pripisali este 2 kofoly navyse .. a im tvrdili ze to tie baby co odisli (cize my dve) mali .. a pri tom sme ziadnu kofolu nemali... ale inak to tam je celkom fajn ...
ester bol kedysi fajn, ale teraz to tam smrdi šťankami ... netopoer je tiež celkom fajn...a kaaam sa podel starý dobrý zanzibaaar??? občas este orient a insomnya
co hovorite na Cosmopolitan? Sice som tam este nebol, ale mozete napisat svoj nazor. Potom Avalon, tam som bol len raz a som spokojny. A byvala Insomnia, ako to tam teraz vyzera?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Ja osobne uprednostnujem Wave, Film Cafe alebo Veritas. Tam sa citim ako doma
odporucam aj detske ihrisko pri zahrade umenia PP
no a teraz zacal vysokoskolsky zivot, takze pajzle jak sa patri - Hviezda , .. a do tych dalsich podnikov pri skole som sa este poriadne nedostatla, lebo su strasne male a vzdy je to plne.. a my chodime v riadnych huuufoch .. takze najoblubenejsia cinnost je sedenie na lavicke alebo v kresle a ocumovanie tych kreatur co sa premavaju po skole
na viac si nespominam
btw. osobne bojkotujem Ponorku a nehanbim sa za to
hehe a uz som bola konecne v christiane.. jujj.. ako prijemne tam.. ale jak ku*vinec.. mozno sa mylim ale jak ja om bola tha tak to tam vyzeralo ale ako haluz musi byt a inac v korune je celkom fajn len z tyx asi 4 razov co som tam xcela ist som nasla flek raz thak nvm ci len ja mam take stastie.. aboo
ta Christiania.. je tam ok v ramci moznosti, len sa mi najviac "paci" to oddelenie fajciarskej a nefajciarskej casti.. paaani, to im nedoslo, ze cez tu "dieru" kde by mali byt dvere, ale nie su tam, ten dym prechadza??
a Koruna.. ok, len tam sami vysokoskolaci z TUKE stale sedia a tie ich odborne debaty .. ee + navyse ked islo finale hokeja Slovan:KE, tak nam tam nechceli zapnut telku !! sme museli hladat iny podnik a skoncili sme v zasmradenom VIPku - ale tam aspon pustali hokej seriozne na platne
a k tej medovine , ja som s kamoskami zaviedla taku tradiciu minuly rok.. najprv, ze ochutname, ze co to je.. kamoska to najprv ani nedopila, ze "fuuj" a teraz uz chodime automaticky . uz bolo aj take, ze kamoska nechcela, tak som si len ja sama kupila sak coo.. "bez haňby"
Hoci ziadna slava
Ale čo uš
a som bol vcera poobede v christianii a celkom najs
(ak som nahodou porusila 1. pravidlo pisania komentov, tak "pardoooon" )
A ak mas 9 rokov, tak jasne, ze nemas kam vyrazit
co hovorite na Cosmopolitan? Sice som tam este nebol, ale mozete napisat svoj nazor. Potom Avalon, tam som bol len raz a som spokojny. A byvala Insomnia, ako to tam teraz vyzera?