omg, nájdi si normálne holku, takto len vyhodíš cashe a navyše neverím, že si až taká špina, že by si sa tešil zo sexu so ženou, ktorú poznáš pár minút
v bordeli mi už všichni tykají a kurvy u silnice na mne mávají a moje libido je čím dál silnejší ó dobrý bože dej nám chleba vezdejší,já už sám nevím co s penisem počít mám asi ho ufiknu pak do lihu ho dám houpy hou
@aguri500 chalan, čo si myslí, že prešov je hlavné mesto sveta je tiež viac menej nula... asi si ešte nevidel svet... Košice sú väčšie, Bratislava ešte väčšia... New York je KURVA veľký... A Prešov... žije tam toľko ľudí, koľko v piatok večer ide mladých v KE na diskotéku
A že vraj hlavné mesto Sveta... lacný si (ako sa u nás hovorí)
no a ešte k téme.
Ja napríklad som v bordeli bol, áno, priznám sa, navštívil som to miesto a bol som tam rád, nehanbím sa za to a hovorím to verejne, kamarátka tam mala rozlúčku zo slobodou. NO A ČO!?
Bol som tam, prežil som to, všetci to prežili bez újmy... a aj dievča som si našiel a nemal som s tým problém, nemusím vyhľadávať služby kurvičiek... a ani nikomu v mojom okolí nevadí, že poznám kurvičku a sme kamaráti... a čo teraz?
Asi som trošku zrušil tvoje domnelé predstavy, že chlap v bordeli je lúzer a nula.
A okrem iného ak chceš chlastať na úrovni a máš na to lóve, choď chlastať do bordelu. Lenže ty asi nemáš úroveň, lóve a ani nepiješ...
@hov ädo mas nejaky komplex z Presova???Lebo inac si tie tvoje infantilne narazky neviem vysvetlit...
Ja som toho nacestoval uz dost aj v tom New Yorku som bol a narozdiel od teba nie som socka co vymeta pajzle , bordely a ine stoky .
O urovni a peniazoch by som na tvojom mieste pomlcal lebo po tom co si teraz napisal a po prezreti tvojho profilu uroven velmi nevidno...
Cize ak si v bordeli bol tak vies co si o tebe myslim a tym padom ma viacej nezaujimas lebo zivot je kratky a nemozem sa otravovat z kazdym tragedom a zufalcom...
@aguri500 tak to je pekna blbost, pozri kamarat, so zenskymi su len problemy, preto vela muzov si ich nechce zavesit na krk a ked si chcu pichnut, tak idu do bordelu. Bordel to je istota, prides a odides si kedy chces. da sa to riesit aj sexom na jednu noc, len potom casto je problem tej zenskej sa zbavit... vravim, bordel je istota
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
v stavoch máš, že by si ľahké ochechule vystrielal....a v pordeloch potom kto robí?..........filip
@zajko30 no ved preto hladam bordel
@aguri500 alebo jeho zenska je nula, co je v posteli neschopna
omg, nájdi si normálne holku, takto len vyhodíš cashe a navyše neverím, že si až taká špina, že by si sa tešil zo sexu so ženou, ktorú poznáš pár minút
ked zistíš kde je najlepší daj vedieť
A že vraj hlavné mesto Sveta... lacný si (ako sa u nás hovorí)
no a ešte k téme.
Ja napríklad som v bordeli bol, áno, priznám sa, navštívil som to miesto a bol som tam rád, nehanbím sa za to a hovorím to verejne, kamarátka tam mala rozlúčku zo slobodou. NO A ČO!?
Bol som tam, prežil som to, všetci to prežili bez újmy... a aj dievča som si našiel a nemal som s tým problém, nemusím vyhľadávať služby kurvičiek... a ani nikomu v mojom okolí nevadí, že poznám kurvičku a sme kamaráti... a čo teraz?
Asi som trošku zrušil tvoje domnelé predstavy, že chlap v bordeli je lúzer a nula.
A okrem iného ak chceš chlastať na úrovni a máš na to lóve, choď chlastať do bordelu. Lenže ty asi nemáš úroveň, lóve a ani nepiješ...
Ja som toho nacestoval uz dost aj v tom New Yorku som bol a narozdiel od teba nie som socka co vymeta pajzle , bordely a ine stoky .
O urovni a peniazoch by som na tvojom mieste pomlcal lebo po tom co si teraz napisal a po prezreti tvojho profilu uroven velmi nevidno...
Cize ak si v bordeli bol tak vies co si o tebe myslim a tym padom ma viacej nezaujimas lebo zivot je kratky a nemozem sa otravovat z kazdym tragedom a zufalcom...
do nevidenia...
nebudem sa opakovať.