Prosim vas kde predavaju Kamagru za najlepsiu cenu? Chcem kupit co najvyhodnejsie a hlavne original a nie fejk..Raz som kupil z eshopu s takym cierno-zlatym dizajnom (nechcem robit reklamu, ani zlu ) no bol to cisty fake..mate niekto overene nieco? dik
@hagelslag predtym ako trepnes takuto traposinu si rozmysli nabuduce to, co chces napisat Kamagra je sice ucinna aj pri impotentoch, ale vobec to s impotenciou nema nic spolocne, moze si to dat aj mlady clovek a funguje ovela lepsie. Kamagra vystupnuje akykolvek vykon a teraz kludne mozes napisat, ze ty ju v zivote nebudes potrebovat ani chciet lebo si jednoducho terminator v posteli nezaujimaju ma tu tvoje poznamky, otazku som polozil jasne a ak sa k nej nevies vyjadrit normalne, tak si usetri energiu na ine témy
Na inom nemenovanom fore mi poradili kupit Kamagra na » www.kamagrashop.sk a na druhy den to bolo aj u mna ja ze ako to tak rychlo mohli spravit samozrejme som to s frajou hned aj odskusal, bomba, neporovnatelne oproti tomu fejku co som objednal z tej pofidernej stranky. Trosku som citil naval tepla na zaciatku ale nic neprijemne, objednal som Super Kamagra co je aj na oddialenie ejakulacie. Mozem si z toho dat len polovicu tabletky take je to ucinne, predsalen ani frajku nemozem zodrať
Chudak... 18 a uz mu nechce stat... Cim si sa prejedol, ze teraz potrebujes pomoc? Alebo mas tak skaredu babu, ze ti nestoji? Alebo mas chalana nebodaj?
Kazdopadne mas to blbe, ci je to zdravim, hlupostou, alebo zlym vyberom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Kazdopadne mas to blbe, ci je to zdravim, hlupostou, alebo zlym vyberom...