nejaky omylom sa mi dostal ku "kamaratom" clovek a stale mi vyskakuje co robi, co okomentoval a tak... ked si klinem na "moji kamarati" tak mi pise ze nemam ziadneho..... jak to opravit? vadi mi proste ze mi idu tu o nom inf. ktore ma nezaujimaju kedze
Vie sa o tom, ale kým nebude nový Birdz (čoho už ani nemyslím, že sa dožijeme), tak máš proste smolu. Ja mám týmto bordelom zaprataných cca 75% newsfeedu.
@greyness nie omylom. Scrolluješ niekomu cez profil (čítaš komentáre k fotke v albume) a zrazu ti príde mail, že si si dotyčného pridala medzi priateľov. Takto.
(A nie som natoľko hlúpy, aby som si nebol istý, že na Pridať som neklikal, ani sa nejednalo o tú osobu s invisible overlay buttonom cez celú webku.)
skús to pripomenúť @tomas ovi, možno vyslyší tvoje sťažnosti, keďže mňa už roky v tejto veci ignoruje. dovtedy (a pravdepodobne navždy) sa s tým musíš zmieriť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
to ako sa omylom dá?
a inak furt tu niekto pičuje na to, že chce si niekoho vymazať z priateľov a blá-blá. šak pridám si ľudí, s ktorými som kamarát a nemám problém
@greyness asi proste náhodou stlačila pridať k priateľom .
@greyness nie omylom. Scrolluješ niekomu cez profil (čítaš komentáre k fotke v albume) a zrazu ti príde mail, že si si dotyčného pridala medzi priateľov. Takto.
(A nie som natoľko hlúpy, aby som si nebol istý, že na Pridať som neklikal, ani sa nejednalo o tú osobu s invisible overlay buttonom cez celú webku.)
a teraz ma všetci zedia ale mám prístup k novému birdzu hahahihí!
skús to pripomenúť @tomas ovi, možno vyslyší tvoje sťažnosti, keďže mňa už roky v tejto veci ignoruje. dovtedy (a pravdepodobne navždy) sa s tým musíš zmieriť.
a hej omylom da sa to ...
www.birdz.sk/pages/vymaz-kamosa.php?odstran=SEMNAPISNICK&vmz=sdk23ufksk&start=0
ale otázne je, či to pomôže, tu bežne ľudia vidia aktivitu ľudí, ktorých by vidieť nemali a opačne.
tak sa s tým zmier skrátka
joj, ale je to velmi super vec?
a ten novy B. ma asi kazdy