Presne o tomto sme sa včera bavili s kamošom. Čo je vlastne skutočná krása? Ja už dlhší čas hovorím že skutočná krása sa neprejavuje dokonalosťou, práve naopak. Niekedy mi "príliš krásne" ženy vadia. Normálne čakám že keď sa usmeje nech má trochu krivé zuby alebo niečo podobné. Veď prečo nemôže byť väčší nos odstávajúce uši, krivé zuby krásne. Je stanovený určitý stereotyp ako má žena(muž) vyzerať.Ale ja si myslím že práve takýto "nepekný" ľudia robia tento svet zaujímavejším. Predstavte si svet úplne dokonalý - bez odchýlok. Možno by bol pekný, ale zároveň strašne nudný. Keď vojdete do lesa a všetky stromy vyzerajú rovnako až na jeden. Najviac sa vám asi bude páčiť ten jeden ktorý je iný, trochu zdeformovaný. Toto som vysvetľoval jednej mojej kamarátke ktorá má väčší nos. Že práve ten nos ju robí zaujímavejšou. Nieje len nudná kráska na ktorej nieje nič výrazné. Práve tým nosom trochu vyčnieva z radu. Je niečim zaujímavejšia. Preto aj teraz s kamarátom sme rozhodnutý urobiť zopár umeleckých fotiek práve s takýmito dievčatami. Chceme ukázať ich skutočnú krásu a chceme ukázať že nie len topmodelka z playboya môže byť krásna. Viem že teraz viacerý čo toto čítate ma možno považujete za blázna, ale ja to vidím takto. A ešte niečo. Jeden kamarát mi na to povedal že on hľadá niekoho kto ho bude aj reprezentovať. A tak som mu niečo vysvetlil aj vnútornej kráse a reprezentovaní. Ukázal som mu na to jeden príklad. Obaja by sme si zbalili dve dievčatá. On by si zbalil jednu krásku a ja jedno dievča s nejakými estetickými chybami. Prvý dojem by mal asi každý z našich známych, že on mal obrovské šťastie že sa mu podarilo zbaliť takú krásku. Ale potom keby spoznali obe dievčatá lepšie, tak by ich začali posudzovať podľa vnútornej krásy. Ak by jeho kráska by bola rozmaznaná, náladová, pojašená, detinská a pod. Začali by mu kamaráti nahovárať, že aká je pi** a nech sa s ňou rozíde lebo sa s ňou len bude trápiť. Kocka by sa obrátila. A na druhej strane keby v mojom dievčati spoznali to aká je priateľská, vždy veselá, so zmyslom pre humor, postupne by ma každý začal chváliť ako dobre som si vybral. Takže asi toľko o reprezentovaní.
na margo toho..nemyslis ze to moze byt aj naopak? ze prave preto ze existuju holky s estetickymi chybickami tak preto mozu vyniknut tie holky bez nich?
ako inde plati ze vzacne a uznavane je to coho je malo..malo je bezchybnych zenskych..myslim fyzicky. preto sa povazuju za krasne.samozrejme ich nechcem obranovat. dolezite je skutocne zrejme to aka je ale nejaka ta krasa tam byt musi..to vnutro pritahuje tvoje myslenie ked to tak nahrubo nacrtnem(je to domena len a len ludi) ale ta fyzicka krasa pritahuje tvoju pudovost vytvorenu milionmi rokov evolucie ..zakon o pokracovani roda s co najlepsou samickou
Mne sa pacia ked su namalovane a ked su pekne aj nenamalovane tak je to fajn ale urcite nemam nic proti makeupu ,ved to je jej vec a na jednej strane sa hovori ze a co na tom zalezi ved to je iba zovnajsok no a prave to sa da pouzit tiez, ved preco by sa nemalovala kolko chce ked sa jej to paci a chce sa pacit ja to podporujem , a vo vseobecnosti nepodporujem nejak vyhranene nejake vychylky v krase ako krivy nos alebo daco podobne ,jednoducho ak je pekna aj z krivym nosom tak je to v poriadku ale urcite nemam pocit ze by som takou ktora ten krivy nos nema pohrdol ale zeby ma to nejak extra povzbudzovalo to povedat nemozem ..
moj priatel mi povedal, keď mse sa rozprávali na túto tému niečo veľmi krásne. ja totiž väčšinou kladiem otázky typu: prečo si si vybral mňa, keď.. ja som len taká obyčajná a možeš si vybrať z množstva upravených, vymaľovaných kočiek.. on povedal túto vetu: "pretože keď sa ráno zobudím, chcem sa skutočne zobudiť vedľa nej.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
na margo toho..nemyslis ze to moze byt aj naopak? ze prave preto ze existuju holky s estetickymi chybickami tak preto mozu vyniknut tie holky bez nich?
ako inde plati ze vzacne a uznavane je to coho je malo..malo je bezchybnych zenskych..myslim fyzicky. preto sa povazuju za krasne.samozrejme ich nechcem obranovat. dolezite je skutocne zrejme to aka je ale nejaka ta krasa tam byt musi..to vnutro pritahuje tvoje myslenie ked to tak nahrubo nacrtnem(je to domena len a len ludi) ale ta fyzicka krasa pritahuje tvoju pudovost vytvorenu milionmi rokov evolucie ..zakon o pokracovani roda s co najlepsou samickou
aspon takto nejako to vidim no
trošku zle použijem citát, ale dalo by sa povedať "všetko zlé je na niečo dobré," ale slovo "zlé" by som nahradil niečim ako "iné"...