Pre tých čo nevedia o čo sa jedná, ide o to, že sa vaša partnerka/partner pozerá na váš sex s niekym iným. Zaujímajú ma vaše názory skôr z toho hľadiska, keď sa chce žena pozerať na svojho partnera s nejakou inou a či by ste s tým súhlasili.
neprijal by som túto ponuku ... akože ešte keby prišla s tým (ako to slušne napisať) že by sme si obaja mohli užiť nejaké chvíle spoločne s nejakou inou ženou, tak to by som možno ešte prijal (čo sa týka vzťahu) ak by to sama chcela jedine, sám by som to nenavrhol ..
no a k téme, veru nie no .. akože všeličo si viem predstaviť mimo vzťahu (fantaziu mam velku aj som dosť otvorený uchylák) ale vo vzťahu proste nie
stare dobre casy ked sa so mnou na reddite hadal typek, ze ak cockblockujem svojho frajera s inou zenou, tak som na kkt chorobne ziarliva frajerka a dakuje bohu, ze ma nemusi trpiet heh
urcite sa podobne individua najdu aj na birdzi a zhejtia @3 pod nejakym fejkom
v podstate taka obyc trojka aj v ramci nej mozno sledovat svojho partenra/partnerku s inou/inym a moze to byt casto poucne i vzrusujuce...
inak riesime/te kktiny... pokial to cloveka vzrusuje a nikomu tym neublizuje, nikoho neohrozuje a je to vec dohody, nic nie je zakazane...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no a k téme, veru nie no .. akože všeličo si viem predstaviť mimo vzťahu (fantaziu mam velku aj som dosť otvorený uchylák) ale vo vzťahu proste nie
urcite sa podobne individua najdu aj na birdzi a zhejtia @3 pod nejakym fejkom
inak riesime/te kktiny... pokial to cloveka vzrusuje a nikomu tym neublizuje, nikoho neohrozuje a je to vec dohody, nic nie je zakazane...
Z druhej strany keby mi navrhol toto ..urcite by som ho nechala este skor nez by dokoncil vetu .
:S