po druhé, ako dieťa som vyhranený vkus nemala, počúvala som to, čo rodičia - rock/metal minulého storočia (klasiku), oldies disco (napr. Boney M), Landu (Orlíka).. a tak, a dosť to ovplyvnilo aj môj súčasný postoj k hudbe
@3 och offspring ako dieťa som bol veľký frajer keď som mal album Smash
ešte som fičal na Iné Kafe a to som bol celý nešťastný keď som nevedel nájsť CD-čko "Je tu niekto?" niekoľko rokov.. až raz som ho našiel v inom obale
potom ešte Horkýže slíže, Kabát
a ešte keď som bol menší tak také ako Peter Nagy, Meky Žbirka, ABBA, Elvis..
keď som bola mladšia nemala som vôbec nejaký vyhradený štýl hudby počúvala som všetko čo rodičia ...
ale potom to bol asi Linkin Park ! ... a doteraz sú jednou z mojich naj kapiel
a oni ma priviedli k tvrdšej hudbe ktorú počúvam stále
12" No Jacket Required (1985) od Phila Collinsa sa mi často točil na gramci, keď som mal asi 10 rokov, v 12 som veľa Linkin Park točil...samozrejme Hybrid Theory...
@9 haha...si pamätám, keď v 90-tych rokoch to bol strašný hit a všade to púšťali tak ja - neovládajúc a nerozumejúc angličtinu - som si to len tak do rytmu hmkal a spieval
Naštastie som vyrastal na kapelách : Guns N' Roses, Aerosmith, AC/DC, ZZ Top, Bon Jovi, KISS, The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd ............. A domáce Tublatanka, Team, Metalinda....
ó! spomeniem si na časy keď som mala 8 a s Maťkom sme ladili mini vreckové rádijko ktoré som mu ladila a smial sa mi aké slová si vymýšľam keď sme is to spievali...
TATU a pred tým Michaela Pašteková či ako sa volala komar komar tak si skús ....chytili sprejera, sprejera frajera , že pisal na stenu sprejom ľúbim ťa
hej a Drišľak lebo sme mali kazetu v aute a vždy keď sme šli pozrieť na druhý koniec Slovenska starkú tak nám to hralo dookola v aute ... na súúťaži o Miss krásy najkrajšie sú z východu, dluhe vlasy, šumne zuby len ich dať do výkladu
@moccacino to je dobre rozhodnutie pisat jak pica
jak pozeram tvoje novinky v profile, este do vcera si pisala po slovensky
kvoli comu si sa rozhodla po cesky, aj ked to absolutne nevies?
a Inekafe, Lucka Vondráčková, Landa, Noga+Skrúcaný, Savage garden, Názov stavby, Boney M, Vangelis, Linkin Park, všelijaké divné techno, Thalia, Eminem, Bez ladu a skladu, Aqua, Horkýže slíže celkom široký záber som mala
Tak hlavne System, ale počúvala som aj BFMV, Metallicu, Linkin Park, Inekafe, Horkýže slíže, Helenine oči, The Offspring, Good Charlotte, Simple Plan, Billy Talent a tak ďalej...bolo ich véľa
lunetic
jsi moje maaaama, moje maaaama, kterouuu ja mam nadevseee raaad,, jsi jak kouzelna viiilaaaaa co mi daaaavaaa chut se smaaaat
stale pekna pesnicka nahodou
a inak mi tatko pustal vangelisa a andreu bocceliho, mamka pink floyd a beatles a queen a este nejaka klasicka hudba by sa tam nasla, ten lunetic.. ked som bola cca mesiac v skolke, tam to ficalo tak som aj ja pocuvala povinne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
po druhé, ako dieťa som vyhranený vkus nemala, počúvala som to, čo rodičia - rock/metal minulého storočia (klasiku), oldies disco (napr. Boney M), Landu (Orlíka).. a tak, a dosť to ovplyvnilo aj môj súčasný postoj k hudbe
často ma nedostali do vane dokým mi od nich nepustili nejakú pesničku zhruba od troch do šiestich rokov som na nich fičala
často ma nedostali do vane dokým mi od nich nepustili nejakú pesničku zhruba od troch do šiestich rokov som na nich fičala
ešte som fičal na Iné Kafe a to som bol celý nešťastný keď som nevedel nájsť CD-čko "Je tu niekto?" niekoľko rokov.. až raz som ho našiel v inom obale
potom ešte Horkýže slíže, Kabát
a ešte keď som bol menší tak také ako Peter Nagy, Meky Žbirka, ABBA, Elvis..
ale potom to bol asi Linkin Park ! ... a doteraz sú jednou z mojich naj kapiel
a oni ma priviedli k tvrdšej hudbe ktorú počúvam stále
a že the offspring :tralala:
niežeby som na tomto vyrastala, ale je to jedna z pesničiek, ktoré mi utkveli v pamäti
@cabicabi tak toto som už ako dlho nepočul!
no a potom neskôr to boli inakfe, horkýže, him, enavescence, offsrping, placebo...
od nich je ešte super aj
jooj, teraz budem tieto veci počúvať až pokiaľ nezaspím asi
hej a Drišľak lebo sme mali kazetu v aute a vždy keď sme šli pozrieť na druhý koniec Slovenska starkú tak nám to hralo dookola v aute ... na súúťaži o Miss krásy najkrajšie sú z východu, dluhe vlasy, šumne zuby len ich dať do výkladu
a celkovo keď som mal 6-8 dosť som an takýchto veciach fičal
a tak xD
jak pozeram tvoje novinky v profile, este do vcera si pisala po slovensky
kvoli comu si sa rozhodla po cesky, aj ked to absolutne nevies?
a Inekafe, Lucka Vondráčková, Landa, Noga+Skrúcaný, Savage garden, Názov stavby, Boney M, Vangelis, Linkin Park, všelijaké divné techno, Thalia, Eminem, Bez ladu a skladu, Aqua, Horkýže slíže
celkom široký záber som mala
Tak hlavne System, ale počúvala som aj BFMV, Metallicu, Linkin Park, Inekafe, Horkýže slíže, Helenine oči, The Offspring, Good Charlotte, Simple Plan, Billy Talent a tak ďalej...bolo ich véľa
takze ich pocuvam uz 14 rokov a stale ma bavia
jsi moje maaaama, moje maaaama, kterouuu ja mam nadevseee raaad,, jsi jak kouzelna viiilaaaaa co mi daaaavaaa chut se smaaaat
stale pekna pesnicka nahodou
a inak mi tatko pustal vangelisa a andreu bocceliho, mamka pink floyd a beatles a queen a este nejaka klasicka hudba by sa tam nasla, ten lunetic.. ked som bola cca mesiac v skolke, tam to ficalo tak som aj ja pocuvala povinne