Ahojte, zaujímalo by ma, že keď sa sťahujem do iného mesta, tak či si mám vybrať kartu od ženskej a zobrať ju do nového mesta, totižto nemám v nej ešte nič len jednu preventívku, a nechce sa mi tam čakať. Keď si založím novú nebude to problém s poisťovňou
kartu pacientom do rúk nedávajú, pôjdeš k novému lekárovi a ten si o ňu sám požiada a oni mu ju pošlú, takže tam pôjdeš zbytočne, proste normálne mu povedz kam si chodila predtým a oni všetko vybavia
@eukaryota nie nezatajuj, že tú kartu nemáš. Povedz normálne, že stará karta je v tom meste, meno doktorky a oni by si to mali vybaviť sami. Aspoň u nás to tak funguje
Podľa mňa nepotrebuješ, možno sa ťa budú pýtať, či si nemala nejaké problémy, ale ak si nemala, tak to nemajú prečo potrebovať
A s poisťovňou je to myslím tak, že len podpíšeš papier, že chodíš tam, oni ho pošlú poisťovni a tá automaticky prestane podporovať toho predošlého...ale over si to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne sa zdá, že stačí ísť k novej lekárke a ony si karty posielajú medzi sebou.
ja k tomu môjmu chodím už tri roky či koľko a nemám u neho ani kartu ale je pravda, že to je súkromný, čiže je to asi iné.
To bude nejaký úchylko
A s poisťovňou je to myslím tak, že len podpíšeš papier, že chodíš tam, oni ho pošlú poisťovni a tá automaticky prestane podporovať toho predošlého...ale over si to