Stredné školy
14
Vyber predmetov na maturu
Chcem sa vaas spytat alebo poprosit o niejake rady... mam rada biolu tak som si ju dala ako prvy vyber a k tomu neviem ci nosku alebo chemiu (chodim na gympel teraz 4. rok) ....momentalne chodim na bio s chemiou,... Otvor fórum »
18. 9. 2014 14:48
13
Kvapka vody
V škole sme riešili významné dni (Deň Zeme, Deň Európy... ) a dostala som tému KVAPKA VODY no nič som k tomu na nete nenašla :D žiaden dátum ani článok... existuje niečo také? vďaka :) Otvor fórum »
17. 9. 2014 20:26
6
Stužková
Zdravím, mám za úlohu spravit resp. skopírovat nejaký príhovor na stužkovú . víte mi nejaký poradit , ked ste napr. hledali Vy ? díky Otvor fórum »
17. 9. 2014 17:29
4
Stredná škola
Mam pol roka na to aby som si vybrala dobru strednú školu.. Chcela by som sa spýtať či ma niekto nejake skusenosti s timito školami : Stara Tura Hotelovka Súkromna Pieštany Hotelovka Ktorú by... Otvor fórum »
17. 9. 2014 16:02
9
Da sa prestupiť na strednej škole z jedneho odboru na dalši alebo dokonca na inu školu ?
Strašne by ma to zaujimalo tak čakam vaše odpovede. Otvor fórum »
16. 9. 2014 22:04
5
Neviem sa rozhodnuť
Zdravim. :) chcel by som sa opytať idem si vyberať strednu školu a neviem si vybrať medzi automechanikom a elektrikarom..v akom remesle by som sa viac uplatnil? Otvor fórum »
16. 9. 2014 16:06
6
Foto na oznamká BB-Zv
Viete prosím poradiť dobrého fotografa/fotografku niekde v BB alebo Zv ? :) Otvor fórum »
13. 9. 2014 17:49
15
Zabúdanie učiva
Študenti, stalo sa Vám niekedy, že ste sa učili to isté tak veľa, že ste to začali zabúdať ? Či som jediný ? :D Otvor fórum »
13. 9. 2014 17:17
6
Učebnica z francúzštiny
Ktorá učebnica francúzštiny je podľa vás fajn? Francúzštinu mám aj v škole, ale chcem sa naučiť niečo viac. Francúzštinu mám 3. rok ale úroveň na našej škole nie je nič moc. Otvor fórum »
11. 9. 2014 20:00Sošmiš
Ahojte, Chodí tu niekto, alebo chodil(prípadne pozná) na strednú odbornú školu masmediálnych a informačných štúdií v Bratislave (Rača)? Chystám sa tam ísť, ale neviem, či sa mi to vôbec oplatí a aký je intrák DM... Otvor fórum »
11. 9. 2014 00:41
37
Páčila by sa vám taká škola?
Otázka najviac asi smerovaná na stredoškolákov: Páčila by sa Vám taká škola, kde by ste vlastne chodili po škole, niečo na spôsob jazykoviek/ZUŠ krížených s centrami voľného času až na to, že: 1. By ste... Otvor fórum »
10. 9. 2014 14:56
6
Talentovky, výtvarné umenie
Moja sesternica chce ísť na strednú školu s odborom Reklamná tvorba, kde sa robia talentovky z výtvarného umenia. Poprosila ma nech jej pomôžem sa na ne pripraviť (keďže strach, panika, chaos). Kritériá sú zobrazené,... Otvor fórum »
8. 9. 2014 19:30Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty