@rothschild neviem aki su tu ludia, ale jedno je iste, ze ludia zabudaju, alebo si nikdy poriadne neuvedomovali, ze aj oni maju v rukach moc - mozu vela zmenit, a hned sa aj nuka moznost-bliziace sa volby. ale je mi jasne, ze je velmi tazke vybrat si niekoho alebo doverovat nejakej politickej strane. nechcem byt moralistka, ale fakt sa na to nemozeme vykaslat..a povedat si, ze je to jedno, lebo to jedno nie je.
@reginas jasne ze to jedno nie je. ale aspon vidis aka je vacsina ludi-presne taka ako tu, je im to lahostajne,je im to jedno a tak ďalej...a presne tak to vyzera aj s nasim narodom..
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ja si nemyslim, ze je to strata casu, to co sa deje v politike sa tyka nas vsetkych. aj obcania maju moc, maju pravo vyjadrit svoj nazor, napriklad vo volbach. nikto nie je nedotknutelny.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h jasne, ze nevidim tak do politiky, lebo tam nie som. to ani netvrdim.ale je mi jasne, ze to vobec nie je o obcanoch...ale aj napriek tomu, si myslim, ze my "obycajni" obcania mame pravo to zmenit. myslim, ze ty si uz uplne rezignoval, lenze ja este nie. a myslim, ze ani by sme nemali rezignovat. lebo to je asi to najhorsie co mozme urobit. a ak nam je to jedno, tak sa nemame pravo stazovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Nemôžem to nikomu vnucovať (a ani nechcem) , ale kto sleduje politickú situáciu na Slovensku len mrhá cenným časom , energiou a hlavne nervami.
Všetko je to len velké divadlo.
Na to aby človek vedel , čo sa deje v politike , musí v politike byť.
Názory občanov sú také , aké ich oni chcú mať. (v prevažnej vačšine)
Preto sa ani nesťažujem.... hrám si vlastnú hru a ked sa zadarí, tak pár ludom aj pomôžem.
Myslím, že význam politiky až moc precenuješ... nech je pri moci ktokolvek , vždy platí princíp, že človek sa má tak, ako si zariadi.