Ničí mozgové bunky a u každého sa to prejaví inak... kamarát je neuveriteľne spomalený v rozmýšlaní a strašne pomaličky rozpráva a nedochádzajú mu niektoré veci (čo sa predtým o ňom povedať nedalo). Ďalší kamarát má zas oneskorené reflexy, ale z inteligencie mu to neubralo... Ďalší ma spomalenú motoriku...
Ale myslím, že zmeny na výzore by to nemalo priniesť... možno tak vysuší pleť.
Grietusha - to, ze trava nici mozgove bunky este nebolo 100% vedecky dokazane, je to len hypoteza...ja osobne mam skusenost, ze po dlhej dobe kazdodenneho hulenia som mal tiez spomalene reflexy a podobne (aj ked svojim sposobom mi to nevadilo, taky fajn pocit slight_smile:, ale ked som prestal s kazdodennym hulenim a mal som 2 mesiace uplnu pauzu od hulenia, tak sa to casom upravilo a teraz mam zas normalne reflexy aj vsetko ako predtym...cize podla mna tieto veci ako reflexy, atd. sa prejavuju pri aktivnom huleni, ale ked clovek prestane, tak sa to casom upravi...aspon u mna to tak bolo. Ludia co poznam a co hulia niekolko rokov vyzeraju uplne normalne aj sa s nimi da v pohode bavit, aj normalne studuju uspesne na VS, takze s hulenim to take strasne nebude...
co sa tyka tvrdych drog, tak tam sa to casom negativne odzrkadli aj na vzhlade cloveka a vyzeras potom ako troska...do tvrdych drog by som nesiel...
no a presnejsie ako ma to zmeni ked davam tvrdsie? s tym chudnutim viem, ale ci sa to este nejako inak neodzrkadli, napriklad ci sa nevyhadzem alebo nebudem sa potit a podobne, chcem hlavne vediet AKO sa to PREJAVUJE
Wewo - z travy sa nevyhadzes...osobne nepoznam nikoho, kto by sa na druhy den z travy vyhadzal...mozno si si len myslel, ze je to z travy, alebo to zrovna na teba tak zaposobilo, co ja viem...a trava skodi menej na pluca ako cigarety...vezmi si, ze priemerny fajciar vyfajci za den 20 cigariet...trava skodi viac na pluca, ale vyfajcis jej podstatne menej ako cigariet a v konecnom dosledku skodi menej...nehovoriac o tom, ze ked hulis cez vodu, tak sa ti este dym precistuje, takze je to este zdravsie...
Liiivinka - a neviem co riesis s tvrdymi drogami, naco ti to je silou mocou brat tvrde drogy? Pravda je taka, ze bude s teba troska a to aj fyzicky aj psychicky, uz nikdy nebudes taka aka si byvala. Kasli na tvrde drogy, trava je v pohode, su z toho krasne stavy, neviem na co su ti tvrde drogy...
vsetko zalezi od tvojej hlavy.....nesmies brat fajcenie travy ako nahradu za svoju realitu.....lebo tvoja mysel si moze zvykat na ten stav ako na nutnost....ja si davam teraz v UK lebo nuda tu je....fajcil som uz predtym davnejsie obcas....no za ten rok som nemal pokusenie na ine drogy...prilezitosti bolo milion no nie....vsetko zalezi natom ako sa vysporiadavas s realitou ako takou....a to ci to s tymi zmenami ..neviem...ja prtaqcujem soferujem a robim vsetko normalne ako s nou tak i bez nej...peace...I&I
prejavuje sa to pokial dotycny huli viac ako raz dotyzdna zarucene to na nom spoznam.... hlavny znak je celkova strata hmotnosti , kruhy pod ocami,a velmi sa to prejavi na pamati toho cloveka... stale zabuda ,je menej chapavy , ma obmedzenu slovnu zasobu a tak...
Liiivinka: ty asi nebudes mat vela rozumu co? sorry holka....ale ked chces vediet ako sa drogy prejavuju na vyzore...skus si hodit do youtube napriklad "heroin" alebo aj do googlu a pozeraj si obrazky ludi zavislych na heroine ale aj inych drogach...a ta cervena tvar....hm s takym niečim som sa este nestretla, ale moze to byt alergicka reakcia....ci uz na drogy alebo aj niečo uplne ine.....viac ti asi nepoviem
Typek - hulil som dlhodobo kazdy den, ale nemal som ani najmensi ubytok hmotnosti ani kruhy pod ocami...problemy s kratkodobou pamatou, reflexami a pod. sa upravili ked som si dal 2 mesacnu pauzu. Teraz hulim uz len raz za cas, ale mam dojem s vlastnej skusenosti, ze trava nezanecha na cloveku dlhodobe ucinky.
Typek - nenasiel by si ziadne nasledky...a ten ubytok hmotnosti, kruhy pod ocami...take priznaky nema nikto koho poznam co huli...to skor clovek pribere ked casto huli, lebo ja ked som zhuleny, tak mam strasnu chut na jedlo a zjem toho nekonecne vela a teraz si vezmi kazdy den hulit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale myslím, že zmeny na výzore by to nemalo priniesť... možno tak vysuší pleť.
prejavilo by sa mi to na vyzore?
co sa tyka tvrdych drog, tak tam sa to casom negativne odzrkadli aj na vzhlade cloveka a vyzeras potom ako troska...do tvrdych drog by som nesiel...
pozri si to video a uvidis ako budes po Hcku vyzerat.