Je mi jasné, že ide o paródiu, ale na môj vkus to obsahuje akosi málo nápadov, ktoré robia dobrú paródiu ...
Zasmiať sa na tom našťastie dá, ale keď už minútu pozerám, ako vyťahuje veci, ktoré kúpil a hovorí k tomu nezmyselne vysoké ceny, mám pocit, že pozerám na scénku, ktorú vytvorila ôsma trieda základnej školy alebo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» www.stream.cz/kategorie/303-o...
No, že Rytmus je ehm, ehmmm viem aj bez toho, aby mi to povedal Kazmo či Kazma, či jak to je ...
Od neho čakám, že bude vtipný ... Nie, žeby nebol, len by bolo vhodné, aby bol vtipný trocha viac
Je mi jasné, že ide o paródiu, ale na môj vkus to obsahuje akosi málo nápadov, ktoré robia dobrú paródiu ...
Zasmiať sa na tom našťastie dá, ale keď už minútu pozerám, ako vyťahuje veci, ktoré kúpil a hovorí k tomu nezmyselne vysoké ceny, mám pocit, že pozerám na scénku, ktorú vytvorila ôsma trieda základnej školy alebo čo
Veď to, že robí to isté
A pokiaľ viem, tak v robení toho istého umenie parodovať rozhodne nespočíva