Akože prečo je doma s fotrovcami, že ? Ja som rada, že budem mať pokoj. Pre mňa to aj tak znamená iba to, že si nebudem vedieť ešte tri roky zapamätať, aké číslo napísať na konci dátumu. Nikdy by som nešla na nejaké blbé chaty, či do mesta a bojovať o život medzi nejakými ožranmi.
ach, pekne doma s mamou budeme sladovat nudny televizny program, ked odbije polnoc pripijem si s mladsim bratom s detskym sampanskym, potom sa prejem kolacov a chlebikov...budem sledovat z okna ohnostroj, ak nejaky bude u nas ...a pojdem spat
deli, niečo podobné ako ja, posledné dva roky len s tým, že kamoška u mňa bola, tento rok zrejme vypadnem z domu ja k nej, alebo pôjdeme do slanca, ešte sa neviem rozhodnúť, silvester ma nikdy netankoval ani spolovice tak, ako záhradné partičky cez rok
@katka25 , ten smajlik je tam preto, ze ja by som to tak brala, keby som bola s rodicmi, nakolko fakt nemam s nimi dobry vztah. Ked som to pisala, nezvazovala som, ze pre niekoho naozaj moze byt fajn silvester s rodicmi, cize to treba brat z rezervou. JE to proste moj nazor. nic vic, nic min
@tyrquise jasné,ja viem,že pre niekoho je predstava Silvestra s rodičmi niečím hrozným...
a pokiaľ s nimi nemáš dobrý vzťah,je jasné,že s nimi nechceš privítať Nový rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
u nas je už taka rodinna tradicia doma po hromade a nuda veru nieje....
a pokiaľ s nimi nemáš dobrý vzťah,je jasné,že s nimi nechceš privítať Nový rok...