Dobre ti Mne je uplne jedno kde budem pracovat ci na slovensku ci v usa ci na marse - ale hlavne je aby ma praca bavila - a naplnala - aby som nechotil do prace z nechutou ale naopak aby som tam chodil rád a spotešením
do ameriky vy som nesla ani keby mi ako platili... ja sa tesim na moje kraaasne postupne nervove zrutenie pocas ucenia na strednej (ak sa postasti vysokej) skole no jo...ale budem mat 2 mesiace prazdnin ludia to bude zivot
Ja budem filozof, teda uz som, ale budem to mat aj na papiery, ked dostudujem. Mam v plane napisat nejake tie filozoficke diela a velmi rad by som uskutocnil vypravu s cielom najst nadcloveka a urobit o tom dokument, ale potrebujem dat dokopy nejakych ludi, sam nepojdem. Akurat si asi kazdy mysli, ze si to len vymyslam, tak neviem kto mysli vazne a kto nie, ze so mnou pojde. Aj tak to chcem az za 6 rokov uskutocnit.
ja planujem ist studovat zahradnu architekturu....kam to este neviem..viem o stu,nitre a ledniciach v cechach ale tam neviem neviem ako by som to zvladala...ale som rada ze mam aspon pribliznu predstavu, mozem sa aspon venovat biologii a jazykom samozrejme to treba a na ostatne predmety kaslem....teda nie je kaslat ako kaslat ale nevenujem sa im proste.
myslim ze je fajn vedet co ces robit no aj tak sa ti to v zivote 100krat zmeni takze....priblizna predstava to isti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Len si moc neplanuj
Takze ovládanie ludí (to sa mi mimochodom dosť páči ), a ktom u tá hrozne velká zodpovednosť
Nuz co uz
myslim ze je fajn vedet co ces robit no aj tak sa ti to v zivote 100krat zmeni takze....priblizna predstava to isti