Berme to vylučovacou metódou:
-v márnici by bola zima
-na cintoríne zdrbavali babky
-v škole poznámka/vyhodenie
-v aute sa má šoférovať, potom prečo sú stále búračky a to vraj žena za volantom
-v kostole by ujo farár chytil mŕtvicu
-v bare nehygienickosť
-vo vlaku a buse bys blokoval ľuďom možnosť akotak pohodlného cestovania
-na lúke...nope
-pri kúpaní sa kúpe
@kitty7 Hm...fájn? Asi Což ja viem, v aute sa väčšinou jazdí, respektíve nikdy som tam nevidela napríklad nácvik akvabel, ale tak skús to, možno je plávanie na zadnej sedačke fájn.
@violinkenneth tá tvoja @2 je trošku facepalm ty zo všetkým rátaš že tam je verejnosť a za bieleho dňa.. kostol býva prázdny,cintoriny v noci tiež atd atd
@barky Nope nope nope! To som tak napísala schválne. Totižto už keď sa niekomu chce na cintoríne alebo v márnici (bez srandy), je to kus strelené k čomu ešte možno dodať niečo z minulých tém od zakladateľa ako "Ocikávanie" a podobne. Ak si skopíš(m) všetky tieto témy do jednej situácie, nazaspíš(m) minimálne mesiac.
@violinkenneth akvabely cvičia aj na suchu, auto je trošku malé na to, ale keď iná možnosť nie je... to isté vlastne platí pre sex ale mimo iného to má tiež svoje čaro, čojaviem, treba vyskúšať a potom hovoriť...
ked som este nechodil so svojou zenou, robili sme si srandu, ze sa raz dohodneme a pojdeme sa vyspat do kostola. teraz uz ani neviem preco sme chceli ist prave tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
-v márnici by bola zima
-na cintoríne zdrbavali babky
-v škole poznámka/vyhodenie
-v aute sa má šoférovať, potom prečo sú stále búračky a to vraj žena za volantom
-v kostole by ujo farár chytil mŕtvicu
-v bare nehygienickosť
-vo vlaku a buse bys blokoval ľuďom možnosť akotak pohodlného cestovania
-na lúke...nope
-pri kúpaní sa kúpe
mladý blond kňaz by sa na teba vyprdol, celú aká si, on sa sľúbil nášmu Pánovi na nebesiach....
TEN HARDCORE BY SOM SI POZREL
dobrý vkus :-S
nie je, prečo by mal byť, zasvätil život službe Pána....
všetko ostatné su len dohady :ehm:
@violinkenneth kto povedal, že auto musí byť v pohybe a zároveň, že má byť do toho zapojený vodič? mala by si niekedy ten sex v aute vyskúšať...
NEKLAM DIEVCA!TO SU SATANOVE POZITKY!