ja som oriflame poradkyňa.. neviem ale niekto z tvjho okolia musí mať katalog. Alebo si nájdi na nete, tam je online katalog. A taktiež s amôžeš stať oriflame poradkynou a fajne si na tom zaroíš, ak budeš mať vysoké objednávky
ORIFLAME ...Túžiš pracovať toľko, koľko chceš? Chceš sama rozhodovať o tom, koľko zarobíš? Túžiš po sebarealizácii? Chceš mať čas na seba, svoju rodinu a priateľov? Potrebuješ viac financií aj počas materskej dovolenky? Hľadáš kvalitnú kozmetiku za rozumné ceny? ...ODPOVEDALA SI ASPOŇ NA JEDNU OTÁZKU KLADNE A CHCEŠ VEDIEŤ VIAC? KONTAKTUJ MA NA miska0016@azet.sk
Ak mate zaujem nakupovat kozmetiku oriflame,ozvite sa. Som kozmeticka poradkyna z Bratislavy. Mozme sa dohodnut na zlave. V pripade zaujmu piste na timmy.svecova@gmail.com. Aktualny katalog najdete na oriflame.sk,pripadne si mozme dohodnut stretnutie a poskytnem vam katalog vo vytlacenej podobe.
Chceš si zarobiť voňavou prácou? Predajom kozmetiky oriflame môžeš získať až 23% z každého predaja výrobku kozmetiky oriflame. Oriflame predstavuje prírodnú švédsku kozmetiku a nie je testovaná na zvieratách.Je to práca pre dievčatá, ženy ale aj pre mužov. Som kozmetická poradkyňa z Košíc. Ak máš záujem napíš na heya@zoznam.sk a ja sa ti ozvem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
určite sa zmieni o tom...