Mam len 23 rokov, co je relativne malo ale citim sa strasne staromodny, kedze sa uz povazuje za normalne, ze nejaka baba prida o sebe fotku v spodnej bielizni napr. alebo inak eroticku kde "nechtiac" vyzdvihuje svoj zadok alebo prsia. Je toho plny FB
aj birdz atd. uz to neni poburujuce ale normalne.Pred par rokmi, ked som bol na strednej tak to bolo velke halo ked mal niekto taku fotku o tamojsej babe teraz je to bezne.Mne osobne sa to nepaci (ako samozrejme su to sexy fotky) ale nechcel by som chodit s takym dievcatom. Pre mna je neskutocne sexy, ked je baba pekna ale je konzervativnejsie oblecena (ziadna mniska) a svoju krasu ukaze iba svojmu partnerovi, proste to je najvacsi prejav intimity pre mna.
Ach jaj. Je ti blbé to ako sa kto prezentuje miesto toho aby ti bolo blbé, že ťa iritujú také pičoviny. Ja to teda neschvalujem takéto ukazovanie sa, ale je to každého osobná vec. Prefiltruj to a jeb sa na to, skôr ako sa dostaví Boží syndróm a začneš svoj názor považovať za jediný správny. Okrem toho ak ťa to irituje, nevenovať tomu pozornosť je najlepšie možné riešenie v tejto veci, hádam zo všetkých stránok aké to má.
kazdy sa chvali len tym, co povazuje na sebe za najlepsie...u vacsiny to vsak zacina a konci pri vzhlade...naopak, stale existuju ludia ktori dokazu ponuknut aj nieco viac - tak sa sustred na tych...
Súhlasím, človek by mal najprv poznávať dušu človeka, až potom v spoločnom živote v rodine aj telo...
Potvrdzujú to aj vyjadrenia ľudí, ktorí utrpeli zranenia po rozchode, či rozvode...
"Sex" je všade okolo nás, sme tým tak presýtení, že to už vnímame ako dobrú hodnotu, štandard zoznamovania a podobne....
ano správaju sa doslova ako "šlapky" a ešte tu čítam komentare od báb a na slovo vzatých "odborníkov", že si na vine ty...
no potom dovi - dopo, keď takéto k.rvy budu vychovávať deti, vlastne pôjdu na potraty, alebo ich daju do decáku, fuj, je mi na grc z takýchto ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Potvrdzujú to aj vyjadrenia ľudí, ktorí utrpeli zranenia po rozchode, či rozvode...
"Sex" je všade okolo nás, sme tým tak presýtení, že to už vnímame ako dobrú hodnotu, štandard zoznamovania a podobne....
no potom dovi - dopo, keď takéto k.rvy budu vychovávať deti, vlastne pôjdu na potraty, alebo ich daju do decáku, fuj, je mi na grc z takýchto ľudí