skus si pozriet prvu tsku ktoru si dostala...boal uvitacia od redakcie....a dosla ti hned ako si sa regla...takze tak nejako to zistis dokonca aj s casom
@2 lenže ja tú TS nemám!! pretože v kolonke TS z r. "2007" nemám nič a pochybujem že by to bola taká náhoda, že by som tu bola regnutá od 1.1.2008 ..pomooooc
@10 jeeej akurat som to nasla hehe bol to 3.december 2007 o 11:30... ale aj tak si myslim ze by to mohlo byt aj niekde inde napisane, pretoze TS si moze niekto aj omylom vymazat... napr. namiesto toho kde sa pise ze "kolkokrat" si prihlasena (neviem na co mi to je , ked sa niekedy aj viackrat do dna prihlasujem...) by mohol byt pocet dni odkedy som na birdz alebo ja neviem...
@12 nie je mi to jedno.. neviem, chcem vediet, nie predsa? ze kedy som sa tu regla.. neviem to je take nieco ako keby ti mozno bolo jedno kedy si sa narodil.. ved nie je to jedno? si tu cca co ja viem 18 rokov, nestaci ti to? (to je filozofia nadovsetko..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov