Potrebujem poradiť .Kedysi ma priateľ vedel bez problemov uspokojiť (hovorím o orálnom sexe) ,ale teraz to niako nejde .Velmi sa snaží a myslím ,že sa somnou hrá aj dosť dlho (tam dole a všade) no nejde to v podstate to somnou nič zvláštne nerobí ako pred
Ja si myslím, že ak sa snaha zmení už na zúfalú snahu, tak je všetko v háji. A dávať rady typu "hovor mu, kde sa ti to páči" dávať nebudem, na to tu sú iní experti. Podľa mňa je dôležité nerobiť z toho veľkú vedu (ak ťa vie uspokojiť inak) a uvoľniť sa, aj keď, to sa ľahšie prikazuje ako robí.
@flyinbirdie no ja som na tom rovnako...a po včerajšku si mylsim,že ked je to an silu,a nie spontanne tak to neni ono..alebo že to nevie.. ..a hlavne nad tym velmi nerozymšlaj..(takto mi radili iny birdiaci|..
je možné, že už ťa tak nepriťahuje alebo nie si s ním spokojná v súvislosti s inými vecami (napr. niečo ti silne vadí, hádate sa... ) a prejavilo sa to takto...
pri orálnej stimulácii sa vzrušenie stupňuje dotykmi, ako je hladenie bokou, bradaniek, olíznutie vnútornéj strany stehien a smerovanie ku klitorisu + drsnejší prstoklad... no to najhlavnejšie je očný kontakt, vyvoláva neskutočný pocit vzrušenie nie len pri orale... tých variácii dotykou a oralnou stimuláciou je strašne vela stačí len skúšať...
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
fuu tak to sa asi preoraloval uz
SAVO....ja radím Savo, vypláchnuť ním ústa pred úkonom
(neprehĺtať lebo je to jednovaté.....tento zákaz sa však nevzťahuje na všetky tekutiny )
Píšeš to behom toto ako sa on snaží?...
Možno to bol Čekyho chrobák čorkár. Vojde do teba v noci cez výfuk a ukradne ti orgazmy.
Ale konštruktívnu radu nemám bohužiaľ.
... aleeebo ta do toho mozem dostat mozno ze je problem inde
:/
pri orálnej stimulácii sa vzrušenie stupňuje dotykmi, ako je hladenie bokou, bradaniek, olíznutie vnútornéj strany stehien a smerovanie ku klitorisu + drsnejší prstoklad... no to najhlavnejšie je očný kontakt, vyvoláva neskutočný pocit vzrušenie nie len pri orale... tých variácii dotykou a oralnou stimuláciou je strašne vela stačí len skúšať...
Mám 14 rokov. Mám chalna chodim sním krátko 2 týždne... ale už viac krát.. ťahá sa to uz asi rok... stašne ho ľúbim ako nikoho predtým.
On má 15 a ja v alguste tiež . Dohodli sme sa na sexe. On je tak tiež panic. Bojím sa že by to malo boliet a že otehotniem keď on je neskúsený... Mám obavy... A neviem mám zmiešané pocity boli by sme spolu len 2 meisace a niečo. Príde mi to ešte skoro na prvý sex . Aj keď ho hrozne ľúbim tak mi to pride skoro... a nehccem ho raniť . Neviem či mu to mam povedať že asi ešte nie tak aby sa nenasral.... Naposledy keď sme boli vonku bolo to dost divne ... viem že to chce aj ja by som to chcela ale potrebujem čas. Prosím o radu a nie blbé reči Ďakujem vopred