@vicky_jones Sakra ja dnes vaaalim, dokonca aj casnicku som zbalil tak ze som z nespapanych zemiakov zrobil srdiecko.
Ale vysral by som sa na to, keby bola fajciarka. Pretoze fajciarsky su odpudzujuce a smrdia, takze nenic si zivot a penazenku uz od 15.
Skus sa radsej na gitare ucit, v dospelosti zaujmes viac ako s marskou v hube. (nohate, prid aj tak)
@gnomeslayer na gitare sa učím.... A nemienim fajčiť permanentne. Nemám zas toľko peňazí, aby som si to mohla dovoliť kúpom si jednu krabičku a hotovo.. aj tak si šetrím na ntb takže
ale ozaj, jeb na to, je to sprostost, pri jednej skatulke to na sto percent nezostane, prestavanie je neprijemne a...
ja viem, ze ma neposuchnes a ze si ich kupit pojdes, ale ked budes za 4 roky na intraku a budes mat posledne 4 eura a kupis si cigy miesto jedla, tak si spomenies na moju dobru radu. #trustory
a nechap ma zle, ja som vsetkymi desiatimi za srandu, alkohol a drogy... ale cigarety su jednoducho velmi navykove, drahe a s velmi slabym ucinkom na to, aby to za to stalo. proste zla investicia. ked tak sa chod opit alebo daco.
Prídeš pred hocakú trafiku, kukáš po ľuďoch, vidíš solventného človeka, dáš mu peniaze, kúpiť ti cigarety, idete svojou cestou.
Tak to robili ľudia na mojej ZŠ.
Tiež nemam 18 a v pohode kupim aj v bille alebo v tescu Keď sa ťa spyta kolko maš rokov normalne povedz 18, keď bude pytat občiansky tak povedz že si si ho zabudla v aute a ponahlaš sa
Vacsinou sa da v malych obchodoch a krcmach , v supermarketoch ti nepredaju bez obcianskeho lebo tam chodi viac kontrol a zato hrozy pokuta ked predaju cigy mladistvym ale v mensich pohostinstvach by ti mali tabakove obchody B***A L**L ani neskusaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Lol.
Na stanici v tom cervenom stanku po pravej strane aj vo vnutri u toho starsieho dedka kludne skus
Ale vysral by som sa na to, keby bola fajciarka. Pretoze fajciarsky su odpudzujuce a smrdia, takze nenic si zivot a penazenku uz od 15.
Skus sa radsej na gitare ucit, v dospelosti zaujmes viac ako s marskou v hube. (nohate, prid aj tak)
hahahaha
hahaha
haha
ha
h
to uz som niekde pocul, asi 6 rokov dozadu. ale zase je pravda, ze prestat nie je tazke, ja som to skusal uz velakrat.
pici, to uz fajcim 6 rokov? to uz by sa na to fakt trebalo vysrat...
btw dnes mam velmi produktivny den v praci. to sa asi stava z casu na cas.
ja viem, ze ma neposuchnes a ze si ich kupit pojdes, ale ked budes za 4 roky na intraku a budes mat posledne 4 eura a kupis si cigy miesto jedla, tak si spomenies na moju dobru radu. #trustory
Tak to robili ľudia na mojej ZŠ.