ježiš.... nechapem ako niekto nemože mat extra chtíč... ked má tak 40rokov to by som už chápal...
Ved to je uplne najlepsie ked mate nato obidvaja takú chuť že doslova zoseba strhate oblečenie sice sex trvá maximálne polhodinu ale potom si dáte 2-3 čísla za sebou ...
Je ale taktiež rozdiel mat chtíč keď si single a keď si zadaný ...
Keď som zadaný tak 3 dni a už umieram... Keď som bol silnge tak sa to dalo vydržať
ja neviem sex mi jaksik nikdy nechýbal, proste keď som mohl tak oné a keď nie tak ma to nesralo, sem tam som si vybaštrngoval opičáka a zaobišiel som sa bez toho... čo je kus divné...
mam starsiu kamaratku (30+), ktora sa rozviedla a uz skoro 3 roky s nikym sexualne nezije - a prave na poslednej kave sme sa o tom bavili, ze uz si na to uplne zvykla a nechyba jej to, jednoducho to nie je sucast jej zivota, takze uz to nevnima.
a u mna najdlhsie obdobie bez sexu bolo pol roka, a stale to nebolo dost dlho aby mi nechybal. cize take aby mi nechybal som nezazila
Skúsenejší kanci vedia... že... hranice sexu neexistujú. Variacie , pohlavie rasy, druhy živočichov aj miešane to všetko sa da teda maš pocit že ťa niekedy sex omrzi?
@orfea2 a @hoperpohroma tiež som to pochopila hneď...mám ale jemný dojem, že veľa ľudí sa tu hrá na geroyov - u mladých chalanov ešte pochopím, že chuť neprechádza, ale u už relatívne dospelých báb...hm :/
Ja som to nikdy nejako nerátala, ale áno, po nejakom čase mi sex nechýba, ak ma slina chytí, tak sa spravím sama (radšej, ako keby som mala "dať" bárskomu na jednu noc), a ako píše pohroma, tiež mi chýbala (keď som bola sama) skôr láska.
Sex mám rada, a mne teda vôbec nejde o kvantitu, ale kvalitu Tak, ako napísala pohroma, ani ja nemôžem povedať, že by som bola nejaká nymfomanka, ale občas mám za sebou pár dní takých, že by som súložila vkuse
@fleur1301 ja taky den ani nemam, sex si neuzivam lebo ma boli a je mi neprijemny.. neviem, ci to bolo druhou stranou, alebo som proste ja vadna.. raz sa mi snad postasti a az zazijem dobry sex tak mi bude aj chybat
ja som s mojím bola posledne deň pred silvestrom a len sa to stupňuje, práveže zo začiatku chýbal menej a teraz keď vidím fešného chlapa tak som hrozná
No, tažko povedať. Najhorší je asi prvý mesiac, potom sa to už strieda podľa chutí / nálady / neviemčoho... Niektoré dni nemám chuť, inokedy by som šplhal po stene... Ale že by mi prestal chýbať úplne, to sa ešte asi nestalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
akože najprv chcete ošukať hádam aj príborník alebo bárčo a potom po nejakom čase to prejde a už vám to je jedno a neláka vás to vôbec.
btw ide o prípad, že celý ten čas NEsexujete
a co sa tyka mna - nikdy som nemala nejaku extremnu naladu na sex, pomaham si rukou pravidelne a viacej ako sex mi urcite chyba laska
@hetfield nie, tá je v pohode
zavisi od inntenzity..
Ved to je uplne najlepsie ked mate nato obidvaja takú chuť že doslova zoseba strhate oblečenie sice sex trvá maximálne polhodinu ale potom si dáte 2-3 čísla za sebou ...
Je ale taktiež rozdiel mat chtíč keď si single a keď si zadaný ...
Keď som zadaný tak 3 dni a už umieram... Keď som bol silnge tak sa to dalo vydržať
aspoň teda ja k tomu prípadu nepatrím.
a inak @22
a chyba mi len ked sa o tom hovori alebo mi pripomenie
a u mna najdlhsie obdobie bez sexu bolo pol roka, a stale to nebolo dost dlho aby mi nechybal. cize take aby mi nechybal som nezazila
Ja som to nikdy nejako nerátala, ale áno, po nejakom čase mi sex nechýba, ak ma slina chytí, tak sa spravím sama (radšej, ako keby som mala "dať" bárskomu na jednu noc), a ako píše pohroma, tiež mi chýbala (keď som bola sama) skôr láska.
Sex mám rada, a mne teda vôbec nejde o kvantitu, ale kvalitu Tak, ako napísala pohroma, ani ja nemôžem povedať, že by som bola nejaká nymfomanka, ale občas mám za sebou pár dní takých, že by som súložila vkuse