Vie mi niekto poradiť, kde nájdem v Bratislave korzet, taký na každodenné nosenie? Myslím kamennú predajňu hocijakú, prípadne aj nejaký rock/metal shop, chcela by som úplne jednoduchý čierny a ideálne za rozumnú cenu Zatiaľ som nikde nevidela len na n
ak chceš ozaj korzet, teda aj kostice a sťahovanie a podobne, daj si radšej ušiť, nech ti poriadne sedí
(a zároveň aj nejako vyzerá, tie temnoobchodové často vyzerajú dobre len na obrázku
Ja som si zohnala všetky kozraty čo mám z Anime festov, Slavconu a podobných akcií. Jediný kamenný obchod, čo poznám, je Temnota v Ba ale tá ich má dosť drahé.
@vintageprincess No naposledy čo som tam bola bola v podzamí pod pasážou na obchodnej. Je pravda že vyše roka som tam nebola. Ešte jedna je nedaleko Nemocnice milosrdných bratov, možno je to tá čo sa odsťahovala z podzemia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(a zároveň aj nejako vyzerá, tie temnoobchodové často vyzerajú dobre len na obrázku
prišiel, kukla som sa naň , povedala som si že vyzerá ok a tam to skončilo.