Ahooj všetci, určite sa to mnohím Slovákom lúbia aziatky a už aj niekto rozmýšlal, kde by takú zbalil. Každý vieme, že su aj na Slovensku alebo Česku, ale ťažko sa hľadajú, hlavne tie pekné. Nikomu nie je problém nájsť škaredú aziatku na tržnici, ale tie
@piter09 vietnamky su velmi pekne, len nie tie co ziju na slovensku.
Ja momentalne osobne nepoznam ziadne aziatky, ale kedysi ked som este zil v JAR, tak som mal 4 spoluziacky cinanky (vsetky krasne). Z toho vypliva, ze ak chces spoznat aziatky, tak urcite nie na slovensku
poznam jednu u nas v ZV, buduci rok bude mozno v BA, pekna riadne, rozumna, umelecka a vlastni pub, ale ma frajera a rozhodne by sa nenechala zbalit proste len preto, ze je cinanka povodom,
@sexisasa zbytocne zovseobecnujes, aj tak sa slovenskym muzom pacia aziatky hlavne kvoli tomu, ze maju viac zenskych znakov - jemne crty, pedomorfna lebka, jemnejsi hlasok, nezne vystupovanie teda az na vynimky. Tu v prahe pekne vidiet rozdiel medzi slovenkami, ceskami a vietnamkami, a ani sa necudujem, ze slovaci nechcu slovenky
@echoechoecho viac zenskych znakov? Odhliadnuc od toho, ze su na jedno kopyto, tak mne pripominaju nevyvinute skolacky (mala postava, ziadne prsia, ziaden zadok, detsky ksicht, jemny detsky hlasok,...)
Odjakziva boli symbolom zenstva ZENY, ved uz len ked si pozries, ako vyzerala kedysi Venusa... Dnes rozne celostatne sutaze krasy, ake kriteria su tam na prijatie? myslim, ze ani jedna vietnamka, cinanka, korejcanka by nepresla.
@sexisasa ty to možno vnímaš ako detskosť, ale muži to vnímajú ako nežnosť, jemnosť - jedným slovom ženskosť.... už nežijeme v dobe, keď znázorňovali Venušu, nie? a nie všetci muži sa riadia kritériami súťaží krásy
ale ako hovoríš, každému po inom oči bažia a sú muži, ktorí fakt idú po veľkých urastených ženských
@ruderenee ja zas nikdy nepochopim, ako si zena moze oholit hlavu
@sexisasa a ty si myslis, ze my europania nie sme pre aziatov na jedno kopyto? Tiez sme pre nich vsetci rovnaki. Keby si vsak poznala aziatov, tak uz po par dnoch medzi nimi vidis rozdiely. Ja uz dokonca viem celkom dobre rozoznat japonky, cinanky, korejcanky aj vietnamky...
Preco mam pocit, ze si skareda jak noc a zavidis im ich krasu, neznost a ZENSKOST?
Na margo tych celostatnych sutazi - Miss world 2012 vyhrala cinanka
A ked uz sa ohanas historiou, ze vtedy boli v kurze Venuse. No ano boli, ale v minulosti bola zena nevzdelana, nemala volebne pravo a zaobchadzalo sa s nou ako s handrou. Naozaj chces argumentovat tym, co bolo v minulosti?
@sexisasa nie su na jedno kopyto, len ty to nedokazes rozlisovat ..a nahodou nie vsetky maju male zadky a prsia, niektore ich maju aj vacsie ....myslis tu tucnu venusu z praveku? alebo mas na mysli rimsku bohynu? nie? takze v azijskych krajinach su v sutaziach krasy belosky a cernosky? ..si pozri ake zeny vyhravaju celosvetove sutaze krasy
@strejdabob darmo mi to vysvetlujes, asi by som potrebovala mat tam dole, to co ty a potom by som mozno tu ich zenskost uvidela ale zatial pre mna, postava dietata, prsia skoro ziadne, tvar dietata = proste dieta
@tommyhot , @echoechoecho ja to nepotrebujem vediet rozlisovat, lebo mna muzi vysoki 1,5m, vaziaci 40 kg a so 6 cm penisom nastastie nepritahuju
A jedna vec je, ako sa spravalo v minulosti k zenam, druha vec je, co sa za zeny pokladalo
aj v dnesnej dobe existuju urcite odchylky od normalu, vid pedofilov vzrusuju este mladsie a nevyvinutejsie ako vas, takze sa zhodneme, robte si co chcete a s kym chcete, pokial to samozrejme nebude protizakonne.
a @tommyhot na margo toho mojho spatneho vyzoru, diskusia nie je o tom, ci som spatna, ci nie som, tak to sem neplet. ak mas zaujem o mne diskutovat, tak TS
@sexisasa takže zjavne chápeš, čo som ti chcel vysvetliť... mne by si tiež nevedela vysvetliť, čo môže ženu priťahovať na veľkom, drsnom, svalnatom chlapovi... proste chlap chce presný opak muža, čiže malé nežné jemné milé stvorenie... a ak nejaký chlap chce takú "skutočnú ženskú" (to slovné spojenie si podľa mňa vymysleli len mužatky), tak má asi nejaký problém so sexualitou... možno skrytá homosexualita
Ono to je asi tak, ze sme na slovenky zviknuty. Takze nas laka nieco ine. Svor mi tie cuda pripominaju ufo. Ale nezapieram nevahal by som ani sekundu keby sa naskitla moznost zobrat si ju za zenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
skor by si nasiel pekneho aziata na slovensku ako aziatku
Ja momentalne osobne nepoznam ziadne aziatky, ale kedysi ked som este zil v JAR, tak som mal 4 spoluziacky cinanky (vsetky krasne). Z toho vypliva, ze ak chces spoznat aziatky, tak urcite nie na slovensku
jedine, co ma napada je, ze sa citi/je vyvinuty ako aziat (pokus o vtip no, teda aspon ta druha cast, nebrat osobne
A k tebe, prestahuj sa do Azie, tam si budes moct este aj vyberat
musel by si pochopit ich mentalitu..
mal som v praci azijatky,strasne pekne,co ti poviem.. skaredu som ani nevidel
odporucim ti zajst do prahy a najdes..
ako @10
ale poznam ich ja, nie ty takze mas smolu
Odjakziva boli symbolom zenstva ZENY, ved uz len ked si pozries, ako vyzerala kedysi Venusa... Dnes rozne celostatne sutaze krasy, ake kriteria su tam na prijatie? myslim, ze ani jedna vietnamka, cinanka, korejcanka by nepresla.
Ale tak pravda, kazdemu po inom oci bazia.
ale ako hovoríš, každému po inom oči bažia a sú muži, ktorí fakt idú po veľkých urastených ženských
@sexisasa a ty si myslis, ze my europania nie sme pre aziatov na jedno kopyto? Tiez sme pre nich vsetci rovnaki. Keby si vsak poznala aziatov, tak uz po par dnoch medzi nimi vidis rozdiely. Ja uz dokonca viem celkom dobre rozoznat japonky, cinanky, korejcanky aj vietnamky...
Preco mam pocit, ze si skareda jak noc a zavidis im ich krasu, neznost a ZENSKOST?
Na margo tych celostatnych sutazi - Miss world 2012 vyhrala cinanka
A ked uz sa ohanas historiou, ze vtedy boli v kurze Venuse. No ano boli, ale v minulosti bola zena nevzdelana, nemala volebne pravo a zaobchadzalo sa s nou ako s handrou. Naozaj chces argumentovat tym, co bolo v minulosti?
@tommyhot , @echoechoecho ja to nepotrebujem vediet rozlisovat, lebo mna muzi vysoki 1,5m, vaziaci 40 kg a so 6 cm penisom nastastie nepritahuju
A jedna vec je, ako sa spravalo v minulosti k zenam, druha vec je, co sa za zeny pokladalo
aj v dnesnej dobe existuju urcite odchylky od normalu, vid pedofilov vzrusuju este mladsie a nevyvinutejsie ako vas, takze sa zhodneme, robte si co chcete a s kym chcete, pokial to samozrejme nebude protizakonne.
a @tommyhot na margo toho mojho spatneho vyzoru, diskusia nie je o tom, ci som spatna, ci nie som, tak to sem neplet. ak mas zaujem o mne diskutovat, tak TS
A o tych svalnacoch, to by som ti este vedela povypravat, aj par fotiek mam ako ako nazornu ukazku (ale to asi nebudes chciet vidiet )