@smichi ale nechápem, čomu by pomohla tá ts. ty hovoríš predsa o tom, že si sa o tom nedozvedel, tak načo by ti bolo to, žeby som poslala ts tým, čo napísali, že prídu? ináč boli asi 2krát zatagovaný všetci vo fóre s pripomenutím, že sa blíži náš čas, keď už o to ide
@soraya Ocividne sa na mna zabudlo, lebo ja si na take nepamatam a urcite by som rad dosiel Ale nevadi. Chyby sa stavaju, a mozno som aj ja na to zabudol, alebo si to nevsimol v notifikaciach, kto vie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
neviem ci budem vediet niekoho ubytovat na intraku, teraz tu robia picoviny strasne :S a taktiez mam uz cierny bodik za vselibarsco tak oneee O_o
ale aj v BB teoreticky poznam ludi, ktori by aj chatu vedeli vybavit
@marleyemt smiley: & @hoperwale Viete čo? Bude to tour stretko - v každom meste sa zdrží chvíľu a potom ideme do ďalšieho!
@onetouch velky diel
hej, a budeme chodiť na červenom BIRDZ kamióne, ktorý bude po celom meste hlásiť reklamu na birdz @tomas máš taký kamión?
@starchild : Neprovokuj a nebudem
» www.birdz.sk/forum/birdz-str...
Btw. vo februári mám 20, pani zakladateľka ankety @soraya takže sa chystaj na mini stretko ..že sa ožereme
@bizbilion to vazne? Vo Vinicnom mam kamaratku a do Bahona chodim na pizzu raz za cas lebo moja babka byva o 2 dediny dalej v Igrame
Mne je to prakticky jedno, mám režinku, ale určite mi pôjde kokotne spoj...
@smajdalf vtedy sme písali že si vypijeme s miru
- žilina by bola idealna
Alebo Trnava
Chce sa ti cestovat? mozes ist na Swechat a lietadlom do KE
tú poslednú vetu mi vysvetli