Vskutku zaujímavá téma sa tu naskytla, snáď budú aj jej účastníci diskrétni. O panictvo som prišiel vo veži na Tower bridge. Ľutujem však tento počin, nakoľko mi neskoro došlo...čo tá ženská vlastne odomňa chce. Keď som to zistil bolo neskoro, z toho miesta už nebolo úniku - a do Temže som skočiť nemienil. Nuž tak som sa podvolil.
@dokonalygentleman drahý pane, a viete že aj áno. Musím sa vám priznať, že sa vám ani nečudujem,že ste si tento zážitok uschovali v pamäti až dodnes, aj pre mňa to bol nezabudnuteľný okamih. Ani som netušila, že u vás po mojom počine skrsla myšlienka na skok do Temže. Mali ste to povedať včas, bola by som vás dlhšie zdržala
ó drahá @zdegenerovana , aký som len rád, že nám osud dožičil ďalšie stretnutie. Nedá sa zabudnúť na krásy tej noci, moja milá. Nuž, dúfam, že neodmietnete pozvanie na prechádzku popri Temži. Nerád by som Vás opäť stratil bez toho, aby sme prehodili pár slov.
@dokonalygentleman ked tak hladím na váš portrét drahý pane, nedá sa mi po vás netúžiť. Ale som sa dopočula, že ste sa už oženili, tak snád privolíte aspoň na milenecký pomer. Len my dvaja, tma a prechádzka popri Temži. Už ma nestratíte naše cesty sú odteraz spojené raz a navždy, ani neviete ako sa teším na tie nekonečné noci, plné romantiky a vašich sladkých slov.
@zdegenerovana drahá slečna, vedzte, že ide len o klebety neprajúcich jazykov. Neoženil som sa, lež som svoj smútok utápal v lone viacerých žien. Som nesmierne rád, že sme sa opäť našli. Už teraz sa teším na repete nášho aktu na Tower bridge
@dokonalygentleman Ach drahý priateľu, nemôžem uveriť, že sa môj tajný sen stal skutočnosťou. Takže všetky tie klebety boli len plané reči, padol mi kameň zo srdca. Odpúšťam vám môj drahý, aj keby tých lon boli tisícky, už nás nič od seba neodlúči. Aj ja sa neskonale teším, snád nám osud dožičí viac ako len jeden
@zdegenerovana ste tak sladká. Spomínam na tú noc, pripomínala mi domov - škótsky vidiek. Vaša vôňa, sťa ranný peľ z púpav na škótskom vidieku vo mne prebúdzala spomienky na domov, takisto ako vôňa Temže, pripomínajúca zasa produkt z konského tráviaceho traktu...
@dokonalygentleman o nič sladšia ako vaše slová milý pane, na tú vôňu Temže si spomínam dosť jasne, len či to nebola vôňa podľa ktorej som spoznala vás, a to ste mohli prísť i potme , vedela som že ste to vy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
.... @6 @11