ja som o to prisiel u mna doma, ked som ju zavolal na navstevu. A bolo to fajn, bola sranda Ale trosku to lutujem, lebo sme sa rozisli a vobec spolu nevychadzame.
v 13 v spajzi kamaratovho bytu (aby bola tma) Ci lutujem?Asi aj ano ,pretoze som si to radšej mohla nechat pre chlapca ktoreho budem mať fakt rada...S tymto dotyčnym som totiž ani nechodila
Asi pred polrokom pekne na posteli. Dosť boli pred tým problémy, ale napokon sa to podarilo. A príjemné? Ani nie. Ale prvý krát to nie je nikdy dokonalé.
ja u kamosky .........kamoska to stratila v kednej izbe a ja v druhej.......bolo to fajn..len skoda ze s tym clovekom nejako moc nevychadzam ale...nelutujem to
ja neviem...pretože som bola v aute, a neviem necítila som ai či to tam bolo alebo nie...takže vôbec neviem či som práve vtedy prišla o panenstvo, blbé, že?
u neho doma...tusim sedacka...vobec nebolelo, nic extra som necitila a vlastne ani si tie chvile uz ani moc nepamatam, skor tie nasledujuce tie boli uz aj lepsie
na chate,bolo to bezbolestne a krasne,ale po case som sa dozvedela,ze nas pri tom sledovala jeho sestra 22r.ktora mi potom kladla na srdce,ze mam jej bratceka aj oralne uspokojovat
v nádhernom parku pri bellevue v zürichu s madarkou volala sa Mercedes =D one nevedela nemecky ja anglicky =D bolo to nádherné romantické príjemné a nežné
v mestskom parku na konci leta vecer ... nejako pri bozkavani som zistil, ze si pod satickami nevzala nohavicky tak som ju tolko zacal skumat az k tomu doslo ... mile ... horsie, ze si nieco prudke urobila zasteklila a moja reakcia bola, ze vsetko skoncilo dnu ...len potom bol stres ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
bolo to romanticke,
bolo to z lasky...