Davam odvcera podnet na zmazanie avataru hyperfunebracka -y, co ma holy kokot vystaveny na obdiv celemu svetu aj s necim v prdeli ale to tu uz nikomu nevadi?!!!!
ADMINI V KEREJ RITI STE KED VAS JE POTREBA NIEKDE?
Kedysi boli, kedysi... teraz už je to len spanilý druh alternatív a poloautomatický systém.
Momentálne je Birdz v takom stave, ako keď necháš svoje pole na pospas prírode a počas leta prídeš s tým, že chceš pozbierať plodiny. Ale to netreba ani rozoberať, veď každý kto tu chodí častejšie si to už všimol. Birdzu bohužial klesá potenciál, zvyšuje sa priestor pre úplnu anarchiu, niektorí ľudia strácaju chuť.
@marttina Kedysi boli, kedysi... teraz už je to len spanilý druh alternatív a poloautomatický systém. Ja osobne som zástanca systému, ktorý fungoval predtým, ale kedže sa zrušil, tak asi manažér považuje tento "polofunkčný" za lepší.
Momentálne je Birdz v takom stave, ako keď necháš svoje pole na pospas prírode a počas leta prídeš s tým, že chceš pozbierať plodiny. Ale to netreba ani rozoberať, veď každý kto tu chodí častejšie si to už všimol. Birdzu bohužial klesá potenciál, zvyšuje sa priestor pre úplnu anarchiu, niektorí ľudia strácaju chuť.
@marttina nemyslim si, ze to tlacitko upozorni admina, vazne upozorni admina a privedie ho sem, skor si myslim, ze je to nastavene tak, ze po niekolkych kliknutiach na to tlacitko ti to automaticky zmaze, bez toho aby sa na to niekto pozeral. ale mozno sa mylim
@johnysheek zavinacovala som ho viac nez dost na jeho webke v odkazovaci, aj na hyperdebilovom odkazovaci a tu volam admina ak si si nevsimol, nashcval je aj nazov provokativny a evidentne na teba reaguje dobre, dokonca ti vyhovie napriek tomu, ze ini uzivatelia mali iny nazor, tak pomoz dobrej veci a neokunaj sa.
@ba55tripper co tu o com tocis? taky ako ty ma vedia dobre nasrat so svojim fasa pristupom. nahlasovat za hovadiny? sorry ide o princip ked uz. Nech su tu poriadne pravidla, alebo nech to cele sa necha ako to je. Ak sa moze mazat uplna blbost, tak nech potom taketo veci, co sem naozaj nepatria idu do pice hned a nie aby tu clovek musel milionkrat na to upozornovat. a nehovor mi, ze fotka s obnazenym vtakom a vajcami a narvanou rukou v zadku je koser a adkevatna tomuto portalu.
@marttina nooo v prvom rade po mne nehukaj, nepozname sa natolko a nic zle som na tvoju osobu nenapisal,napadat nazor a osobu je rozdiel.cize ten "ton" je neopodstatneny. no podla mojho nazoru by sa nemalo mazat vobec nic okrem priamych urazok na priame osoby.nerobit hranice konzervativizmu a kontroverznosti.tu nejde o to ze ziadne nemam ale myslim si ze na net nepatria.aj tak mozes ist na akykolvek iny portal,server,domenu kde najdes tony vtakov v zadkoch takze to je tak jedno.mna zas stve ten reporting.pamatam si jednu dobu v jednej hre kde sa za vsetko reportovalo a odvtedy som na to alergicky.
@ba55tripper Ved samozrejme, netreba ziadne pravidla, vobec netreba sa niecoho pridrziavat a co tam po tom, ze je tu nieco absolutne neadkevatne, ved inde to maju tiez Spravne. A dovolim si povedat, ze kontroverznost ma tiez svoje hranice.
@blacko inac to by mozno aj mohla byt pravda! lebo raz mi jedno nedavno zmazali a TSka vysvetlila, ze vela ludi kliklo na "upozorni admina". Tak reku dobre, ze klikli, ale hadam admin maze z nejakeho lepsieho dovodu ako je to, ze niekto klikol na "upozorni admina".
keby som bol adminom, kokotiny (doslovné ) by som mazal rad radom, ako aj prijebané ankety ktoré tu už boli XYZ krát. @tom áš ak ma chceš spraviť adminom, tu máš moju vizitku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Co ma niekto v albume
"Hit. Run. Hide. The highland way."
Potom mi poslu, ze moja anketa UMB vs. Philadelphia Flyers porusovala pravidla a mam byt asi spokojny
a s tym braveheartom si to zrejme vystihol najlepsie.
@drejka ved to :/
+3 *
a admini su zjavne na dovolenke 8)
@smichi
@lilly09 ako inak, admini sa tvaria ze ziadni nie su, od vcera.
Ešte trošku verím v zmenu.. kiežby
Ešte trošku verím v zmenu.. kiežby
@adheleide taaak asi sa im tvoja anketa zdala sypmaticka na mensiu opravu
@vast chapeme sa, panuje tu totalny nezuajem.
@ba55tripper co tu o com tocis? taky ako ty ma vedia dobre nasrat so svojim fasa pristupom. nahlasovat za hovadiny? sorry ide o princip ked uz. Nech su tu poriadne pravidla, alebo nech to cele sa necha ako to je. Ak sa moze mazat uplna blbost, tak nech potom taketo veci, co sem naozaj nepatria idu do pice hned a nie aby tu clovek musel milionkrat na to upozornovat. a nehovor mi, ze fotka s obnazenym vtakom a vajcami a narvanou rukou v zadku je koser a adkevatna tomuto portalu.
Stara garda, samozrejme *facepalm*
len mi pride cudne, ze jeden den mi nadavate a druhy chces aby som "pomohol dobrej veci" (hlavne ked sa jedna v oboch pripadoch o to iste!)
@johnysheek nebudem sa tu s tebou handrkovat, pretoze vcera si zrejme nepochopil zasadnu vec, co sa ti niektori ludia snazili pretlmocit.
@ba55tripper je mi to jasne, ako inak.
@drejka si si ista ze staty a nalezy su to spravne slovo???
a je na to len jedno slovo, domysli si
no urcite tam to jedno bude
keby som bol adminom, kokotiny (doslovné ) by som mazal rad radom, ako aj prijebané ankety ktoré tu už boli XYZ krát. @tom áš ak ma chceš spraviť adminom, tu máš moju vizitku..