Tak to by ma strašne zaujímalo....v starom BIRDZI to bolo všetko prístupné...a teraz ho nevidím...ak niekto vie, kde je...nech mi napíše aj TSku...Díky.
4. da sa napisat na zrusenie konta aj inemu adminovi ako tomasovi ?? lebo ja som mu pisala uz 2krat a tu 1TS ani pred tyzdnom aj daco a stale neodpovedal ani neprecital TS
8. asi preto ze je tu par veci dost blbno urobeny a daktorym nemenovanym osobam sa to tu uz tak nepaci ako niekedy .. mne sa tu tiez nepaci par veci ale suhlas so schizofrenikom uplne
nechapem preco jeden clovek jeden den (elwinko) chvali birdz a o dva dni chce zrusit konto (pritom novy dizajn je uz dva tyzdne, tak nech nevravi ze je to kvoli tomu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Idem ja preč odtiaľto, lebo ma tu len je*ne..nič iné...
4. da sa napisat na zrusenie konta aj inemu adminovi ako tomasovi ?? lebo ja som mu pisala uz 2krat a tu 1TS ani pred tyzdnom aj daco a stale neodpovedal ani neprecital TS
8. asi preto ze je tu par veci dost blbno urobeny a daktorym nemenovanym osobam sa to tu uz tak nepaci ako niekedy .. mne sa tu tiez nepaci par veci ale suhlas so schizofrenikom uplne
6.pravda
14. to hovori moj frajer furt
Mysli na to.