Absolutizmus, na čele so mnou, ako Imperátorom Všetkého.
Ale nemám rada zodpovednosť, takže by som si vybrala 3 poskokov, a na každého outsourcovala 1/3 svojich povinností.
Plno Bugov, vodca čo slubuje ako sa všetko zmení zatiaľ čo na všetko serie mastí si kapsy inde, plno kokotov... No ehm ja neviem, čo za zriadenie je momentálne na Slovensku?
@staphylococcus a ty mas pocit, ze vsetci "imperatori" boli skutocne zodpovedni? mnohi predsa ani nevedeli, co to znamena nemyslis?
@thrwtchr bavime sa o birdzi a cim by bol.. a popisuje to najlepsie.. ba ten oxymoron to este viac umocnuje..
lebo birdz "stat" by statom proste nebol nikdy ..
@staphylococcus neviem co proti mne mas, ale celkom ma to bavi..
neviem cim som sa prave tam snazil posobit inteligentne.. ale zjavne vies viac ako ja..
ale i tak ma bavi, ako ty vies zhodnotit to ci som ci nie som.. premyslam o com to asi moze svedcit.. ale ja nemam tu tvoju hlavu.. len ma mrzi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
... alebo aj nie
Ale nemám rada zodpovednosť, takže by som si vybrala 3 poskokov, a na každého outsourcovala 1/3 svojich povinností.
@thrwtchr bavime sa o birdzi a cim by bol.. a popisuje to najlepsie.. ba ten oxymoron to este viac umocnuje..
lebo birdz "stat" by statom proste nebol nikdy ..
neviem cim som sa prave tam snazil posobit inteligentne.. ale zjavne vies viac ako ja..
ale i tak ma bavi, ako ty vies zhodnotit to ci som ci nie som.. premyslam o com to asi moze svedcit.. ale ja nemam tu tvoju hlavu.. len ma mrzi...