sa mi páči jak si všetci vytierajú hubu do Fica, pričom neurobil nič iné než sa ako všetky správne prasce pustil vyžierať koryto, ku ktorému sme ho sami pustili a svorne naplnili
ako keď bola svojho času na Facebooku skupina že keď bude Fico premiér (po Radičovej) že sa sťahuje do zahraničia (a posledný ma zhasnúť svetlo, či ako...), bolo tam zo tretinu slovákov a ako sa tak pozerám, stále je väčšina tu
neviem, to naozaj závisí od toho čo by som prežívala.. !
ako sunú sa mi dva pohlady, aj že hanbila sa zaňho - veď je za čo, ale aj byť pyšná - ako dokázala ojebať národ a nahrabať si veľa peňazí.. no neviem, ale myslím, že @12
Asi by som ho ako jeho dcéra vidila cez tu zaslepenú optiku, ako to býva v rodine, nikto nič nevidí a tie negatívne veci sa zázračne prehliadajú.. Fico sa predpokladám doma nezveruje svojej rodine, čo s jeho zlodejskou bandou vymýšľajú a predpokladám, že jeho rodinka je rada, že sú v balíku... Na druhú stranu, teraz kebyže mi niekto samozrejme oznámi, že Fico je môj otec, to by bola iná káva - asi by som mala lepšiu prílžeitosť zorganizovať atentát, keďže by som sa ako jeho dcéra k nemu vedela pohodlne dostať. (tú druhú hypotetickú stiuáciu berte s rezervou samozrejme
@semhamforas co dosiahol? ved on nikdy v zivote nepracoval a na miesto kde teraz je bol dotiahnuty.. ano je pravda, ze vie rozpravat picoviny o nicom a namotavat na to masy, ale pred retorickym kurzom bol na tom rovnako ako Dzurinda ked sluboval 100% zvysenie platov...
@semhamforas nastuduj si politicku historiu na Slovensku Richter zalozil a zo zaciatku financoval SMER aj spolu s Flasikom, ktory im odjakziva robil medialnu kampan.
Ano, daj mi statne peniaze a do roka vytvorim milion pracovnych miest. Vies, tazko sa meria uspech, ked na jeho dosiahnutie nenesies ziadnu osobnu zodpovednost a mas pristup k verejnemu. To vie kazdy priemerne inteligentny clovek
@tommyhot spravil som tak a aj podla wikipedie smer sd zalozil fico. Kto im uz daval sponzorske dary je vec uplne ina.
Ak by to bolo take jednoduche tak by v parlamente bolo viac politicych stran. Aj medzi olitickymi stranami je velka konkurencia a fio ju ustal najlepsie. Paradoxne preto ze vyuzil fakt ze priemerne iq slovaka je 80 bodov
@semhamforas stavim sa ze vo wiki nenajdes ani info o tom, ze J&T je mecenas smeru a pod. Ale mas pravdu, k tymto info sa da asi na nete tazko dostat (aj ked nejake ciastkove utrzky vygooglis kade tade). Ja poznam osobne ludi, ktori boli v politike este z pred casov 1. Dzurindovej vlady a teda poznam aj zakulisne info o tom kto, co, kedy, ako a s kym, bezohladu na to, ci reprezentovali pravicu, alebo lavicu.
Fico zakladal stranu len navonok pre verejnost. Vsetko to financoval okrem ineho aj Richter. Vtedy bol tajomnikom SDL (Fico je tiez z SDL) neskor sa stal aj tajomnikom smeru. Inak sa mu cudujem, ze neostal zasiti za oponou, aspon sa o nom tolko nehovorilo.
Ako za kazdou celebritou je aj za Ficom je marketing (Flasik). Vtedajsi "majster poriadok", ktory vycisti Meciara aj Dzurindu bola legendarna kampan, na ktorej Fico ziskal popularitu. A potom to uz islo... Staci len par populistickych reci a masy sa chytaju. Kazdopadne nemyslim si, ze Fico je az taky inteligentny, co mi potvrdzuje aj fakt, ze nikdy nemal odvahu ist do verejnej debaty povedzme s Miklosom (ktory ho niekolkokrat verejne vyzyval), ktory by ho argumentacne zmasakroval tak, ze by sa Fico uz nikdy neukazal na verejnosti.
@semhamforas no ma to s tym vela spolocne, pretoze musis pocuvat svojich sponzorov. Fico ako radovy trtko v SDL robil nieco uplne nez ako predseda smeru. To bolo prevazne sposobene aj tym, ze su tam tlaky od donorov. Ved sa pozri aky je strhany, skaredy. To iste vsetci top politici, ktori len skacu ako niekto piska. Fico je babka a bez penazi zvonku by babkou aj ostal.
@semhamforas samozrejme, ze musis, v opacnom pripade mas po peniazoch a si na zaciatku.
Akoze nedokazuje? Fico by bez lahkeho pristupu k cudzim peniazom nikdy nic nedokazal. Tak ako nic nedokazu samofinancujuce sa strany ako SaS, ci OLaNO... Vies je lahke sa ohanat uspechom, ked ta dotuju iny... to vie takmer hocikto
Politikov ovlada jedna skupina ludi. Nie je to tak, ako sa to prezentuje v mediach, ze Penta je pravicova a J&T je lavicova. Je to jedna banda, cize nie je jediny dovod, aby vytvarali 2-3 politicke ikony, ked im staci jedna.
no pozor, keby bol fico moj otec, tak by som nebola clovekom, ktorym som teraz pretoze by som mala minimalne polku genetickej vybavy inu. a yvala by som inde. a bola by som niekto iny. a tym padom vobec neviem posudit ci by sa mi to co robi pacio alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Hanbil by si sa keby tvoj otec bol "blbý požierač penazí?"
ako keď bola svojho času na Facebooku skupina že keď bude Fico premiér (po Radičovej) že sa sťahuje do zahraničia (a posledný ma zhasnúť svetlo, či ako...), bolo tam zo tretinu slovákov a ako sa tak pozerám, stále je väčšina tu
A ešte by som bol aj tak silný, veď on je klikáč..
Ja si tiež nemyslím, že jeho deti o ňom majú zlý obraz, ale moc sa do tých chudákov vcítiť neviem
ako sunú sa mi dva pohlady, aj že hanbila sa zaňho - veď je za čo, ale aj byť pyšná - ako dokázala ojebať národ a nahrabať si veľa peňazí.. no neviem, ale myslím, že @12
asi by som mal fpiči....pretože mať jeho gény tak som v pohode aj s takým fotrom
+10
Okerem toho fico založil smer a tá strana sa nestala najpopulárnejšou stranou len tak z ničoho nič.
Jednoducho nech je fico kokot aký chce, no to že je to úspešný človek sa oprieť nedá
Ano, daj mi statne peniaze a do roka vytvorim milion pracovnych miest. Vies, tazko sa meria uspech, ked na jeho dosiahnutie nenesies ziadnu osobnu zodpovednost a mas pristup k verejnemu. To vie kazdy priemerne inteligentny clovek
Ak by to bolo take jednoduche tak by v parlamente bolo viac politicych stran. Aj medzi olitickymi stranami je velka konkurencia a fio ju ustal najlepsie. Paradoxne preto ze vyuzil fakt ze priemerne iq slovaka je 80 bodov
Fico zakladal stranu len navonok pre verejnost. Vsetko to financoval okrem ineho aj Richter. Vtedy bol tajomnikom SDL (Fico je tiez z SDL) neskor sa stal aj tajomnikom smeru. Inak sa mu cudujem, ze neostal zasiti za oponou, aspon sa o nom tolko nehovorilo.
Ako za kazdou celebritou je aj za Ficom je marketing (Flasik). Vtedajsi "majster poriadok", ktory vycisti Meciara aj Dzurindu bola legendarna kampan, na ktorej Fico ziskal popularitu. A potom to uz islo... Staci len par populistickych reci a masy sa chytaju. Kazdopadne nemyslim si, ze Fico je az taky inteligentny, co mi potvrdzuje aj fakt, ze nikdy nemal odvahu ist do verejnej debaty povedzme s Miklosom (ktory ho niekolkokrat verejne vyzyval), ktory by ho argumentacne zmasakroval tak, ze by sa Fico uz nikdy neukazal na verejnosti.
Akoze nedokazuje? Fico by bez lahkeho pristupu k cudzim peniazom nikdy nic nedokazal. Tak ako nic nedokazu samofinancujuce sa strany ako SaS, ci OLaNO... Vies je lahke sa ohanat uspechom, ked ta dotuju iny... to vie takmer hocikto
Ono ani ten pristup k cudzim peniaom neprisiel luknutím prstov.
Ak by to bolo také lahké ako hovoríš, v politike by bolo omnoho viac ludí. Lebo co slovák to zlodej