a prečo? lebo Slota síce pije, správa sa vulgárne a vôbec sa do politiky nerozumie, ale má vo všetkom pravdu a čo sa týka SMERU: aspoň nič nepokazia, ked už nič neurobia....
Nemam si z coho vybrat... sucasna koalicia ma sklamala a aj ked nerad ale musim priznat ,ze za fica bolo lepsie... napr. za fica nebol problem so zdravotnymi poistovnami...
ale terajšiu vládu určite nie radšej gulku do kolena ako tých čo sú tam teraz
píšete, že nechcete žiť na dlh ale necháte týchto rozpredať všetky štátne podniky a všetko čo sa dá zdania a tak dalej...stále nato doplatíme len my...to radšej budem žiť na dlh a v pohodlí ako žobračiť...aj tie ostatné krajiny to robia a žijú si ako v raji však EU to za nich potom zatiahne
Som na nich nasraný ale vylučovacou metódou mi nič iné neostáva. Budem sa rozhodovať až za 3 roky. Vzhľadom na preferencie SMERu tu aj tak asi neostanem.
mno podla vasho hlasovania to vyzera nasledovne: Vitazom sa stal Smer- SD, (gratulujem)
SDKU-DS
rovnakym poctom percent: SaS
SNS
Paliho Kapurkova
KDH
rovnakym poctom percent tesne pred branami parlamentu su: Most- hid
KSS
pred branami parlementu ostali: SDL
SMK
LS-HZDS
Strana zelenych
LSNS
SMER+SNS by vladu nezostavili tazko povedat ako by dopadla situacia cy by KSS alebo Paliho kapurkova podpisali koalicnu zmluvu. ak hej bola by to krehka vacsina (ako teraz) 50,01%
ak by sa spojili SDKU+SaS+KDH+MOST= tiez velmi krehka vascina. 47,1%.
Smer lebo by som volil aspon menšie zlo ....ale to čo tam je teraz?!...načo sa tí idioti spajali ked sa teraz nevedia dohodnut a robia tam velke hovno aj tak si väčšina sk vybrala smer len hentý čuraci sa spojili a takto to dopadlo .....a tu p*** Radičovú a maleho ušateho dzurindu mi radšej ani nespominajte
zatiaľ asi SaS, ale už ich nemám tak rád ako som ich mal rád pred voľbami, ale stále žiadna iná strana nie je lepšia, čiže volil by som SaS (ak by bolo pekné počasie) ak by bolo škaredo, nevolil by som nikoho
@aguri500 Som neuveriteľne príjemne prekvapený že si niečo takéto povedal, ty čo si tak vehementne nadával na Fica ..ale ja som ti hovoril že bez Fica a Slotu vo vláde bude len horšie a ty si my neveril !
PS : Som veľmy rád že na vás moje fóra majú vpliv a že ste konečne prestali veriť tým hlúpostiao čo sa o Ficovy hovoria, a zistili ste, že MODRÁ je Zzá !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a prečo? lebo Slota síce pije, správa sa vulgárne a vôbec sa do politiky nerozumie, ale má vo všetkom pravdu a čo sa týka SMERU: aspoň nič nepokazia, ked už nič neurobia....
Európska demokratická strana
Únia – Strana pre Slovensko
Strana rómskej koalície
Paliho Kapurková, veselá politická strana
Nová demokracia
Združenie robotníkov Slovenska
Ľudová strana – Naše Slovensko
AZEN – Aliancia za Európu národov
pre vrtákov, to neznamená, že KDH
ale smer by som urcite nevolil.
ale terajšiu vládu určite nie radšej gulku do kolena ako tých čo sú tam teraz
píšete, že nechcete žiť na dlh ale necháte týchto rozpredať všetky štátne podniky a všetko čo sa dá zdania a tak dalej...stále nato doplatíme len my...to radšej budem žiť na dlh a v pohodlí ako žobračiť...aj tie ostatné krajiny to robia a žijú si ako v raji však EU to za nich potom zatiahne
SDKU-DS
rovnakym poctom percent: SaS
SNS
Paliho Kapurkova
KDH
rovnakym poctom percent tesne pred branami parlamentu su: Most- hid
KSS
pred branami parlementu ostali: SDL
SMK
LS-HZDS
Strana zelenych
LSNS
SMER+SNS by vladu nezostavili tazko povedat ako by dopadla situacia cy by KSS alebo Paliho kapurkova podpisali koalicnu zmluvu. ak hej bola by to krehka vacsina (ako teraz) 50,01%
ak by sa spojili SDKU+SaS+KDH+MOST= tiez velmi krehka vascina. 47,1%.
PS : Som veľmy rád že na vás moje fóra majú vpliv a že ste konečne prestali veriť tým hlúpostiao čo sa o Ficovy hovoria, a zistili ste, že MODRÁ je Zzá !!!