Sme sa bavili so Strangelove na základe nedávneho výpadku birdzu...
Keby birdz definitívne padol a vy by ste na nikoho nemali iný kontakt, kto by vám najviac chýbal?
(len chcem vedieť koľkí ma tagnú)
@forte lebo forte je proste najvac
a samozrejme @melancholik lebo čítať jeho komenty,ku ktorým potrebuješ synonymický slovník sú skutočne dobré na prežitie osamotených zimných večerov
@sugy1 no hej, ale podľamňa keď s niekým tvoríš pár v reálnom živote tak je to iné ako keď sa s niekým spoznáš na B a mimo iného si píšete na FB (teda ja som tak pochopila ten iný kontakt) alebo čo.. ale asi moc rozmýšľam nad tým no, nechaj tak
tí,ktorí by mi chýbali,s tými sa už nebirdzujem,ale kontaktujem inak.
ale ak by padol B,tak by som si musela nájsť nejaký iný virtuálny život a bolo by to ťažké,lebo tu už som doma a celkom by mi chýbala @forte s jej príspevkami a asi @nenavidim s letným hraním online CAH a kedysi sem chodil goodk,ktorý mal najlepšie blogy,ale už nechodí,tak škoda. a asi tiež torpedo a jeho príspevky a veď aj dedo.
@riddler jej dakujem aj ty mne ale aj dalsia kopa ludi a samozrejme aj ty foxylady aj ked s nikym nejak extra kobtakt neudrzujem ale ako som uz pisal ja vas mam rad seckych
Tu sú prakticky len zúfalí ľudia, čo nemajú lásku, alebo leniví ľudia, ktorí sa sťažujú, že nemajú prácu, ale nemienia pohnúť ani prstom. Čiže asi nikto.
pred nejakým časom by som tu vysypala kopec mien, no už pár mesiacov som tu minimálne a vidím, že nikoho stadiaľto nejako extrémne nepostrádam. tých, ktorých by som, mám pri sebe aj mimo b :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
@pohroma
@anitchka
a samozrejme @melancholik lebo čítať jeho komenty,ku ktorým potrebuješ synonymický slovník sú skutočne dobré na prežitie osamotených zimných večerov
Hohoho
s tými pár (doslova pár) ľuďmi aj tak udržiavam kontakty inde, z toho jeden z nich už na B dlho nechodí
"ak by ste nemali iný kontakt" ...
ale šak ok
význam mojich slov, ty z tvojimi nízkymi pudmi nikdy nepochopíš, Bohužiaľ
hovorí blázon Bohovi
ale ak by padol B,tak by som si musela nájsť nejaký iný virtuálny život a bolo by to ťažké,lebo tu už som doma a celkom by mi chýbala @forte s jej príspevkami a asi @nenavidim s letným hraním online CAH a kedysi sem chodil goodk,ktorý mal najlepšie blogy,ale už nechodí,tak škoda. a asi tiež torpedo a jeho príspevky a veď aj dedo.
a ešte veľa ďalších ľudí ktorých som tu spoznala a sú super fuj, takéto citové vydieračky.
ale inak... mnohi a nikto.. asi kazdy koho otravujem tskami.. aj ked si toto neprecitaju
ale dakujem že aspon ty
ale ak by som sa mal riadiť tým, na koho nemám iný kontakt, asi by som tagol vás dve.
fakt asi.
baví ma sledovať ten internetový odraz životov
Tuším mala nejaký problém s prihlásením
sa po redesign-e a asi sa potom prihlasovala
pod akýmsi iným nickom.
Ale on ma stastie ma vidi aj v realite!
a kedze na vsetkych birdzakov, ktorych mam rad, mam aj iny kontakt, ci uz fb alebo cislo na mobil, nechybal by mi nikto....
mcvpn
dee99
meaning_fullness
a viacerí