» www.birdz.sk/editovat/fotoal... - táto foto je lepšia, tak TOTO JE TÁ MOJA VERZIA -tam kde je 5 minút slávy by som dal ešte jedno preppíantko aj na webky,bol by ich tam viac, a menej priestoru
zbytočne toto riešiš každý by si dokázal vymyslieť vlastné usporiadanie tej stránky, ale veď nemôže sa to meniť zakaždým, keď niekto príde s tým, že sa mu to nepáči
ide o to, ze ty si v navrhu prehodil forum hore a zrusil par veci, nic ine si nepridal, len si zrusil veci, a tym smerom nechceme ist
ciel je aby boli dve hlavne stranky, uplne hlavna stranka www.birdz.sk a potom www.birdz.sk/moj-birdz/ teraz su rovnake ale ciel je ze neskor si clovek sam poprehadzuje veci na "moj birdz" a on uvidi taku stranku aku si nastavi...
ale mozme spravit taky kompromis, urobit niekolko verzii hlavnej stranky a ludia budu moct hlasovat, ze ktoru budu chciet ako hlavnu stranku a ta co dostane najviac hlasov bude hlavna....
A tym ktorym sa nebude pacit, resp. budu chciet inu, tak si proste NASTAVIA svoju hlavnu stranku.
cize uplne hlavna (pre novych navstevnikov, a tych co si nic nenastavia) bude ta co vyhra a pre ostatni budu mat taku aku si nastavia....
takze kazdy kto chce nech nakresli svoju hlavnu stranku, ja si z nakresov vyberiem + vymyslim svoje dalsie a potom dam na vyber do ankety... ale kazdy si bude moct nastavit aj taku co nevyhra...
podla mna su to blbosti, sucasny stav je fajn mozno by sa zislo tie dve webky rozdelit tak, ze na tej prvej by bolo dievca na druhej chlapec
ja by som skor prijal, keby napr v sekcii Webky neboli vobec blogy (su na havnej stranke + v sekcii blogy, tak na co este aj tam?) a namiesto nich by sa zisli nejake notifikacie od priatelov, ked niekto prida blog, fotku, stav a podobne to mi tu chyba uz dlho a myslim ze by to bolo veeelmi uzitocne tym by ma tomas neskutocne potesil
kazdy ma na to vlastny nazor, 100 ludi 100 chuti... tak by to bolo dobre, keby sa to dalo tak akona youtube teraz, poprehadzovat si vsetko ako si chces...
moc dlhé na mna ale ako som prečítala to s tou doliezajúcou reklamou, tak to viem že by som určite nechcela. Nehorázne ma to irituje a znervoznuje na iných stránkach. Som šťastná že tu to tak nie je a lebo inde mi to potom zle skroluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
- táto foto je lepšia, tak TOTO JE TÁ MOJA VERZIA -tam kde je 5 minút slávy by som dal ešte jedno preppíantko aj na webky,bol by ich tam viac, a menej priestoru
... aspoň bude menšia stránka, terza je tam chaos
SORÁČ, TEN SPRÁVNY JE TENTO, FAKT HIGH QUALITY, RUČNÁ PRÁCA
=> » www.birdz.sk/webka/murcatko/...
TAK KONEČNE môžem spať...bye
btw, ja na hlavnú stránku ani neklikám
ide o to, ze ty si v navrhu prehodil forum hore a zrusil par veci, nic ine si nepridal, len si zrusil veci, a tym smerom nechceme ist
ciel je aby boli dve hlavne stranky, uplne hlavna stranka www.birdz.sk a potom www.birdz.sk/moj-birdz/ teraz su rovnake ale ciel je ze neskor si clovek sam poprehadzuje veci na "moj birdz" a on uvidi taku stranku aku si nastavi...
A tym ktorym sa nebude pacit, resp. budu chciet inu, tak si proste NASTAVIA svoju hlavnu stranku.
cize uplne hlavna (pre novych navstevnikov, a tych co si nic nenastavia) bude ta co vyhra a pre ostatni budu mat taku aku si nastavia....
ja by som skor prijal, keby napr v sekcii Webky neboli vobec blogy (su na havnej stranke + v sekcii blogy, tak na co este aj tam?) a namiesto nich by sa zisli nejake notifikacie od priatelov, ked niekto prida blog, fotku, stav a podobne to mi tu chyba uz dlho a myslim ze by to bolo veeelmi uzitocne tym by ma tomas neskutocne potesil