Keby si si pisal s niekym koho poznas osobne, vidali ste sa vyse mesiaca kazdy druhy den, ona sa o teba tochu zaujimala ty si si ju oblubil ako kamaratku, ale nic vazne si s nou nechcel, lebo nebola tvoj typ, to si jej samozrejme otvorene nepovedal. Kazdy druhy den ste boli spolu ona ti hadzala komlimenty takze si ju mal rad. Potom sa vase cesty rozisli, ale chceli ste ostat v kontakte a vymenili ste si teda whatsapp a zacali ste si pisat, normalne komnuikujete a pocas pisania tretej vety sa zrazu odhlasi ani nedocita dalej co si jej napisal... Este by si jej napisal? Alebo by si to bral ako uzavretu vec a uz by si sa jej neozval?
Mozu hlasovat aj zeny ako by reagovali keby im to urobil nejaky muz.
A ako dlho ti uz neodpisuje? Pretoze možno mala niečo, čo ju zamestnalo, alebo napisala spravu a zabudla ju odoslať (to sa napriklad mne stava celkom často)
Ja by som sa jej malinko pripomenula, spytala sa čo sa deje a podla toho reagovaala
Co ja viem, bezne prestanem odpisovat niekde v polovici konverzacie a idem dakam do pice.
Alebo si precitam spravu, v hlave si poviem "mhm, ok" a uplne zabudnem odpisat.
Záleží od toho, čo viem o zvyku odpisovania druhého človeka. Ak by som vedela, že si píšeme pravidelne a hneď zvykne odpisovať, tak by som sa skôr len na druhý deň spýtala, či sa nestalo niečo závažné, že sa náhle odhlásila. Ak by som vedela, že bežne neodpisuje niekoľko dní / týždňov, tak by som to neriešila, lebo by som na to už bola zvyknutá.
Heh, sám som väčšinou ten, kto failne, keď mám s niekým ostať len v písomnom kontakte. Jednoducho neviem udržiavať vzťahy s ľuďmi, ktorí nie sú súčasťou nejakej živej časti môjho bytia.
Fakt pocas pisania tvojej vety tretej isla offline a preto jej uz nechces napisat resp. Riesis ci mas alebo nemas? ... ... Tak snad sa ti ozve sama ked si jej ty pisal posledny a ona odisla. Ak chces tak jej napis ty. Ak chce ona napise ona. Ale ak pises 7 zo 7 dni prvy stale ty a ona len odpoveda. Tak ju posli do riti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mozu hlasovat aj zeny ako by reagovali keby im to urobil nejaky muz.
Ja by som sa jej malinko pripomenula, spytala sa čo sa deje a podla toho reagovaala
Alebo si precitam spravu, v hlave si poviem "mhm, ok" a uplne zabudnem odpisat.