@gorcsosfa neviem či mám len ja taký pocit, ale nikde tam nenapísala že s ním už sexuje a je to len tvoj dohad.. o kondómoch sa predsa mohli rozprávať v čisto teoretickej rovine (viem že je to skôr nereálne ako reálne, ale mohlo sa to stať) a popravde, teba aj celý ostatný svet je veľké guľové do toho kedy začína so sexom.. je to jej život a svojim deťom to kľudne dovoliť nemusíš, ale len si spomeň pár rokov dozadu, neverím tomu že ty si v sedemnástich už nemal chuť na sex..
@gorcsosfa Chcela som ti niečo napísať, ale už nemusím pretože presne to čo som chcela ja napísala za mňa @tinka23 takže asi tak..... A staraj sa o seba.
@darkkizz a teba odkiaľ pustili,zo zoologickej záhrady? A píšem tak,ako chcem,ty nebudeš mi rozkazovať,radšej choď kúpiť prezervatív s banánovou (príchuťou)!
@darkkizz máš pravdu. Som blázon,ale mám sa fajn. Dobré je byť bláznom. Prepáč,že ti písal som pár vulgárných slov! Prajem ti pekný zvyšok dňa a maj sa fajn! P.S. Prezervatív s paprikovou príchuťou si musíš vyskušať! Je Super!
@gorcsosfa hm máš pravdu, mať chuť a mať príležitosť je rozdiel.. ale to nič, závidieť jej že ona má už aj v sedemnástich sex a ty si čakal dlhšie sa dá pochopiť.. a to fakt nechcem útočiť na teba.. ja som len chcela poukázať na to že za to že si starší, nemusíš hneď ľudí odsudzovať, hlavne keď už má svoj vek a svoj rozum.. keby mala 14 tak nepoviem ani slovo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
.. a vobec, naco sem klikam?
filip
ja by som chcel palacinkove
čo ja viem
ty sa tu rozrušuješ nad tým,že 17 ročné dievča už sexuje ?
to de žiješ? veď v tejto dobe už jebú aj 12 ročné deti
A inak, ja banány nemusím
Ale vieš, to bude asi tým že ľudia okolo teba sú normálni, tak jasné že ti potom pripadajú ako blázni
o mna? a to uz preco? cosi ja mam dolezitejsie veci na praci
@darkkizz tak to máš tak, ženy držia spolu
no tak je to choré,keď 12.ročné deti jebú tak,ale taká je doba !
7ročné decko fajčí,10ročné fetuje už..a 12ky jebú :..
ja nemoralizujem,nepoučujem a ani nemudrujem
ja len hovorím o realite