viac sa stotoznujem s chalanmi.i v spravani.tak isto v blazneni.a bezsevitkovej techniky rozpravania sa.....ako dievca ma zbytocne sem tam podcenuju...a ked zacnem rubat tazke klaty dreva..alebo kosit.ci co este tak .nerozumeju ..co sa deje....niektore zeny su jednoducho viac aktivne takze urcite by som chcela byt chalan.. v zenskom tele som s mojimi aktivitami obmedzena. tak isto to plati aj pri gitare..mozem hrat death metal .arpeggia zahrat aj jazykom na strunach ..beztak racej chalana zoberu do kapely ..aspon podla mojich doterajsich skusenosti....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
obojpohlavné by nebolo odveci, mať zo všetkého to najlepšie...
no, najlepšie by bolo aj tak byť chlap... a gay!
ale lepsie by som sa citila v muzskom tele
evokuje mi povestne nepytali ste sa ma ci sa chcem narodit tak mi nevravte jak mam zit
co by mohlo ist rovno do toho fora o najhorsom citate ale uz sa mi ho nechce hladat
sponečky, šatočky, bábiky som zásadne odmietala....ale čo mi manka vravela že všetci chlapci zo škôlky ma chceli lebo som sa snimi hrala jediná
a bolo by to fajn ale zasa som zmierená z tým čo som a neprekáža mi to
ale neviem si predstaviť že by sa mi lúbili baby (Rofl)