čosi mňa by to hrozne zaujímalo ja milujem aj keď si s frajerom sadneme a on mi ukazuje staré fotky, aj so svojimi ex a rozpráva mi k tomu zážitky, veď zaujíma ma všetka jeho minulosť takže samozrejme aj tá sexuálna a keby to bolo aj s vizuálom tak super
U mna "neviem" znamena vzdy ze naozaj neviem!
Alebo takto ti to poviem...neviem si predstavit ze by moj frajer nieco take mal..proste mi to nejde k takej povahe ktora by mi asi vyhovovala (mozno preto nemam frajera vidis )
zalezi od zameru zhotovenia tych materialov, pokial to boli sukromne videa pre tych dvoch ludi, tak by bolo hodne kokotske od neho mi ich ukazovat
pokial by boli +- public domain, tak asi by ma zaujimali no
a nemozem sa tvarit, ze by do mojho postoja nevstupovala skutocnost, ako velmi by boli atraktivne tie hypoteticke ine zeny, ze ano.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nie neviem.. mozno..ale vlastne asi nie skor @12 ked uz ale bez toho posledneho dodatku by stacilo
@Sianagirl245 "Nie neviem.. " neviem znamená u ženy častokrát áno
Alebo takto ti to poviem...neviem si predstavit ze by moj frajer nieco take mal..proste mi to nejde k takej povahe ktora by mi asi vyhovovala (mozno preto nemam frajera vidis )
frajera nemaš lebo to stále riešiš - láska príde sama od seba keď to budeš najmenej čakať.
zalezi od zameru zhotovenia tych materialov, pokial to boli sukromne videa pre tych dvoch ludi, tak by bolo hodne kokotske od neho mi ich ukazovat
pokial by boli +- public domain, tak asi by ma zaujimali no
a nemozem sa tvarit, ze by do mojho postoja nevstupovala skutocnost, ako velmi by boli atraktivne tie hypoteticke ine zeny, ze ano.
@patrixo To nie len tak!